Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Gunaydin cnm nasil bas agrin gecti mi. Dun bn dokturcugumuza yazdim nspicam bu basagrisi ile die gebelikte tamol 500 ve muadili ilaclar kullabiirsn demis . Kiyamam gebelik dio bize simdiden Allah soyletti heralde dedim . Tabiki diycem nie ugrastik o kadar dio yaa insallah oyledir 7. Günüm zamn gecmiyor...
Gecti cok sükür Dun eşim mesaj yazmis migren tuttu napalim diye bize de tamol 500mg dişinda hiçbirşey kullanmayalim demiş. Evet yaa Allah emeklerimizi boşa cikarmaz inşallah sizin ccogu gitti azi kaldi benim daha 2. gün :KK70::KK70:

yavv kızlar histo sonrası hemen rahim kalınlaştırmaya başlanılmıyor mu?Neden 1 ay sonrayı buluyor transfer? Ben de bu hafta histo olcam pzt. ve ya salı. Kaan Bey yılbaşını birkaç gün geçer senin transferi yaparız demişti. Şimdi burda baktım da.Herkesin histo sonrası baya zaman geçmiş. ay 1 ay daha nasıl dayanırım beeeenn :mad:

Peki yumiler toplandıktan sonra adet zamanında geliyormu yoksa gecikebiliyormu?
canım benim yumiler toplandı Kaan Bey 4 gün kadar sonrasına duphaston verdi 5 gün onu kullandım.İlaç biteli bugün 5. gün ve adet olmak üzereyim yavaştan başladı hissediyorum. Fakat duphaston vermese bile çatlatma iğnesi kullandığımız için çat. iğnesini yaptıktan 15-16 gün sonra her türlü adet oluruz diye düşünüyorum.

yavv kızlar histo sonrası hemen rahim kalınlaştırmaya başlanılmıyor mu?Neden 1 ay sonrayı buluyor transfer? Ben de bu hafta histo olcam pzt. ve ya salı. Kaan Bey yılbaşını birkaç gün geçer senin transferi yaparız demişti. Şimdi burda baktım da.Herkesin histo sonrası baya zaman geçmiş. ay 1 ay daha nasıl dayanırım beeeenn :mad:
benim histom 14 ekimde olmuştu transferim 1 kasımda arasında 16 gün falan vardı ama benim durumum farklıydı ben adet olmadım çünkü adet olmamak için ilaç kullanıyordum. belki seninde histo sonrası daha çabuk adet olman için ilaç verebilir. ama ne olursa olsun histo sonrası bir hafta dinleniyordun enf. oluşmasın diye antibiyotkik kullanıyorsun sonra başlıyor ilaçlarıda en az 12-15 gün kullanıyorsun yani şimdi sen pazartesi salı histo olsan bile en erken 7-8 ocak gibi olur ama daha uzun sürmesi büyük ihtimal aman canııım takma sen zamana geç olsun güç olmasın bilirim çok zor beklemek zaman geçmez bir gün bir gün diyoruz ama bebeklerimiz bize şimdiden sabırlı olmayı öğretti :KK66:

Hayirli bereketli cumalar hepinize.dun yazdim ama bana cevap veren olmadi aglarim bakin hee.bendemi kaan beye gideyim yaa bu 5 deneme olacak bu yuzden biraz ince eliyorum sanirim.yardimmmm bacilarrr
canım sana ozlem_hakaan ozlem_hakaan arkadaşımız yazdı dün ama sen görmedin sanırım bizim tavsiyemiz tabikide kaan beyhemde tereddütsüz :)

Hayirli bereketli cumalar hepinize.dun yazdim ama bana cevap veren olmadi aglarim bakin hee.bendemi kaan beye gideyim yaa bu 5 deneme olacak bu yuzden biraz ince eliyorum sanirim.yardimmmm bacilarrr
Terddütsüz Kaan Bey'e gidebilirsiniz. Bende dahil çoğu kişi burda onun hastası çünkü:) Sevgiler

X