- 3 Ağustos 2013
- 688
- 1.132
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.141
Merhaba canim.21 yumurta toplanip 5 i mi dollendi ? Bir de yasin kact ?perşembe günü sabah 9:30 da alındı yumurtalarım 21 tane 7 sini döllemişler 4.günü olduğunu ben tahminde bulundum çünkü bu sabah aradılar.cuma günü de aramışlardı. 7 adet dölledik takip etmeye devam ediyoruz demişlerdi.bu sabahta 5 adet dondurduk dedi.iki tüp halinde, ikiz istedim ben çünkü ,iki tane ayrı tüpte.üçü diğerinde.hayırlısı belki çarşamba sorarım enjekte edilmesi zor bir iğne var onu yaptırmaya gidicem.teşekkür ederim.
Hosgeldiiinnnn aramizaMerhaba arkadaşlar. Sizleri uzun zamandır takip ediyorum ama buraya ilk defa yazıyorum. Birbirinize olan desteğiniz olumlu yorumlarınız çoğu zaman bana umut kaynağı oldu. Ben de kaan beyin hastasıyım. Bir olumsuz aşılamam oldu. Simdi kaan beyle tüp bebek tedavisine başlayacağım. Gelişmeleri sizlerle paylaşıp desteklerinizi almak isterim.
Hoşbulduk:)Hosgeldiiinnnn aramiza
yaşım 27 canım. 7 döllendi 5 i dondurulmuş. bana da biraz az geldi.belkide seçenek çok yumurta bakımından diye en iyilerini ve büyüklerini seçmişlerdir.bilemiyorum sizceMerhaba canim.21 yumurta toplanip 5 i mi dollendi ? Bir de yasin kact ?
Tam nasil yapiliyor bilemiyorum. Vitamin destegi almis miydin aldiysan ne kadardir aliyorsun . Olsun 5 cok iyi bir sayi. Bir daha toplama olmayacak ve transfere hazirlanabileceksin. Hayirlisi olsun insallah.yaşım 27 canım. 7 döllendi 5 i dondurulmuş. bana da biraz az geldi.belkide seçenek çok yumurta bakımından diye en iyilerini ve büyüklerini seçmişlerdir.bilemiyorum sizce
vitamin aldım cnm inşallah tutar çünkü maddi manevi çöktük.6 yıldır.bu dördüncü tüp bebek bende sorun olmaması avantaj bizim için kaan beye göre tüp bebeklerimin tutmamasının tek sebebi hast. başarısızlığıymış oda bu son olucak ve tutucak diyor.eşim bir daha yaptırmam diyor.allah yardımcımız olsun tüm isteyenlerle birlikte bana da nasip etsin ve bu sonuncuda tutar inşallah.Tam nasil yapiliyor bilemiyorum. Vitamin destegi almis miydin aldiysan ne kadardir aliyorsun . Olsun 5 cok iyi bir sayi. Bir daha toplama olmayacak ve transfere hazirlanabileceksin. Hayirlisi olsun insallah.
hmm tamam şimdi anladım bugün 3. günü oluyor canım ilk toplandıkları gün sayılmıyor yani cuma günü 1. gün bugünde 3. gün oluyor bence gayet iyi hadi hayırlısı olsun tekardan canımperşembe günü sabah 9:30 da alındı yumurtalarım 21 tane 7 sini döllemişler 4.günü olduğunu ben tahminde bulundum çünkü bu sabah aradılar.cuma günü de aramışlardı. 7 adet dölledik takip etmeye devam ediyoruz demişlerdi.bu sabahta 5 adet dondurduk dedi.iki tüp halinde, ikiz istedim ben çünkü ,iki tane ayrı tüpte.üçü diğerinde.hayırlısı belki çarşamba sorarım enjekte edilmesi zor bir iğne var onu yaptırmaya gidicem.teşekkür ederim.
hoşgeldin aramıza aşılaman kaan beyde i oldu canım:) inşallah ilk ve son tüp bebek denemen olurMerhaba arkadaşlar. Sizleri uzun zamandır takip ediyorum ama buraya ilk defa yazıyorum. Birbirinize olan desteğiniz olumlu yorumlarınız çoğu zaman bana umut kaynağı oldu. Ben de kaan beyin hastasıyım. Bir olumsuz aşılamam oldu. Simdi kaan beyle tüp bebek tedavisine başlayacağım. Gelişmeleri sizlerle paylaşıp desteklerinizi almak isterim.
sen nerdesin bakayım bak unututacağız seni arada gel hatırlat kendini yarında takip et burayı pıt pıt görmeye gideceğimçok heyecanlıyım Rabbim en kısa zamanda bekleyen herkese yaşatsın bu güzel tatlı heyecanlarıMerhaba kizlarrrrr
uzun zamandir yazmiyorum ama hergun okuyorum sizi. Cuma ve cumartesi biraz yogundu okuyamadim diye aklim hep sizdeydi.
biri pıtpıt dinlemeye mi gitcek gun icinde sık sık girip bakiyorum haber var mi diye :)
birbirimizi hic tanimadan nasil guzel bir bağ oluştu aramizda bence en kisa zamanda bir bulusma duzenleyelim. Cogumiz karsilasamiyoruz irenbede, tanisanlari kiskaniyoruz sonra
merhaba canım. benim en son transferden 5 gün önce ölçülmüştü 10 mm idi canım. transfer günü tekrar ölçmediler. sana tavsiyem günde bir tane nar ye emin ol takviye oluyor
başla canım ama çokta abartma sadece bir tane ye transferden sonra yeme transfer sonrası kabak çekirdeğiÇok teşekkür ederim canım, bugün hemen nar a baslıyorum. Salı tekrar görücek. İnşallah mutlu sona ulaşırım artık bende
hoşgeldin aramıza aşılaman kaan beyde i oldu canım:) inşallah ilk ve son tüp bebek denemen olur
her zaman yaz bize bir arkadaşımız daha oldu[/QUOTE
Hoşbulduk canım. Evet aşılamamı da kaan bey yaptı. İnşallah canım senin de dediğin gibi ilk ve tek olur.
assen nerdesin bakayım bak unututacağız seni arada gel hatırlat kendi
ni yarında takip et burayı pıt pıt görmeye gideceğimçok heyecanlıyım Rabbim en kısa zamanda bekleyen herkese yaşatsın bu güzel tatlı heyecanları
Kızlar yağmurlu bir pazar sabahından merhaba bugün ilk iğnemi vurulmaya başladım Allah emeklerimizi boşa götürmesin hakkımızda hayırlısı olsun sizleri seviyorum kader arkadaşlarım
Merhaba arkadaşlar. Sizleri uzun zamandır takip ediyorum ama buraya ilk defa yazıyorum. Birbirinize olan desteğiniz olumlu yorumlarınız çoğu zaman bana umut kaynağı oldu. Ben de kaan beyin hastasıyım. Bir olumsuz aşılamam oldu. Simdi kaan beyle tüp bebek tedavisine başlayacağım. Gelişmeleri sizlerle paylaşıp desteklerinizi almak isterim.
teşekkür ederim:) bugün regl oldum.salı gününe randevum var.her şey yolundaysa iğnelere başlayacağız..dualarınızı eksik etmeyin olur mu.Hayırlı olsun tedaviniz aramıza hoşgeldiniz hangi aşamadasınız şimdi?