Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

="laughnow, post: 38058940, member: 522203"]Hadi hayrlı olsun canım amin inşallah güzel haberlerini bekliyorum :) :KK15:[/QUOTE]
Çok TeŞekkürler canım :)

Selam arkadaşlar, bugün Kaan Bey ile randevum vardı. Biliyorsunuz 2 ay ara verdik tedaviye. Yumurta taslakları gördü. Hatta *istemediğimiz zaman görülür bunlar* dedi :) İşten ayrılıyor olduğum içim kafam çok rahat. Eminim ki düzenli beslenme, spor ve rahat bir kafayla 4. toplamada başarılı olacağız ve artık ben de transfer işlemlerine geçebileceğim.
Kaan Bey o kadar iyi ki, bana o kadar çok moral veriyor ki, Allah ona sağlık versin, o benim meleğim. Hep pozitif . Bakalım sabır ve inançla başarıya ulaşacağız.
Hepimiz için hakkımızda hayırlısı.
Hamile arkadaşlarım, inşallah sorunsuz bir hamileliğiniz olur ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız:)
Transfere hazırlanan arkadaşlarım, kalbim sizinle. Sizinle birlikte ben de heyecanlanıyorum. İnşallah her şey çok güzel olacak:)
Yumurta toplaması aşamasında olan arkadaşlarım, inşallah sağlıklı kardan bebekleriniz olur. Hemen transfer işlemine geçebilirsiniz ve sonuç pozitif olur:)

Şimdilik ben dinlenmedeyim arkadaşlar, sizleri takip etmeye devam edeceğim.

Öpüyorum hepinizi :))
Bol şans, sen pozitif oldukça herşey yoluna girmeye başlıyor bak. :nazar:

agapo agapo , Can sesi Can sesi , opuda gözüken 2 tane taslağım vardı. Biri büyümüş ama onu da heba ediyoruz. Süpriz yapan diğer taslaklara odaklandık bakalım salı randevum var önümüzdeki hafta beni neler bekliyor göreceğiz.
Hadi hayırlısı, arkadan gelenlerde umarım kardan bebeklerinin yanına gelirler.
İyi şanslar canım ama zaten Kaan Bey gibi büyük bir şansımız da var.

perşembe günü sabah 9:30 da alındı yumurtalarım 21 tane 7 sini döllemişler 4.günü olduğunu ben tahminde bulundum çünkü bu sabah aradılar.cuma günü de aramışlardı. 7 adet dölledik takip etmeye devam ediyoruz demişlerdi.bu sabahta 5 adet dondurduk dedi.iki tüp halinde, ikiz istedim ben çünkü ,iki tane ayrı tüpte.üçü diğerinde.hayırlısı belki çarşamba sorarım enjekte edilmesi zor bir iğne var onu yaptırmaya gidicem.teşekkür ederim.
Hayırlı olsun, inşallah kucağında görmek de nasip olur. Enjekte edilmesi zor iğne nedir ? Merk ettim o_O

teşekkür ederim:) bugün regl oldum.salı gününe randevum var.her şey yolundaysa iğnelere başlayacağız..dualarınızı eksik etmeyin olur mu.

Aramıza hoşgeldin :KK66: gitgide daha büyük ve daha bağlı bir grup olmaya başladık. Birbirini hiç tanımayan insanların sürekli birbirlerinin güzel haberlerini merakla beklemesi ve duaları çok özel bir durum değil mi arkadaşlar.
Bu arada herkese günaydıııın :KK25: ve ben işe döner artık :KK66:

vitamin aldım cnm inşallah tutar çünkü maddi manevi çöktük.6 yıldır.bu dördüncü tüp bebek bende sorun olmaması avantaj bizim için kaan beye göre tüp bebeklerimin tutmamasının tek sebebi hast. başarısızlığıymış oda bu son olucak ve tutucak diyor.eşim bir daha yaptırmam diyor.allah yardımcımız olsun tüm isteyenlerle birlikte bana da nasip etsin ve bu sonuncuda tutar inşallah.

5 tane olmasına takılma bence. En sağlıklıları ve şansları yüksek olanı transfer edilecektir. Bence de şansın çok yüksek. Yaş durumu da oldukça uygun. Umarım bu sefer herşey rast gider :)

Aramıza hoşgeldin :KK66: gitgide daha büyük ve daha bağlı bir grup olmaya başladık. Birbirini hiç tanımayan insanların sürekli birbirlerinin güzel haberlerini merakla beklemesi ve duaları çok özel bir durum değil mi arkadaşlar.
Bu arada herkese günaydıııın :KK25: ve ben işe döner artık :KK66:
Günaaayydiiiinn cinim :KK70:

M
başla canım ama çokta abartma sadece bir tane ye transferden sonra yeme transfer sonrası kabak çekirdeği :KK28::KK28:

tekrar merhaba, sanırım hastane yollarındasın.aklıma takıldı çok, nolur kusuruma bakma. Kalınlaştırmanın kaçıncı gununde 10 mm olmuştu senin.benim ilaca başladıktan sonra 11. Günde 7.2 diydi. Biraz moralimi bozdum gibi sanki, çünkü nette min. 10 olması gerekiyor gibi şeyler yazıyor. Diğer hamiş arkadaşlar transferinizde rahim kalınlığınızı hatırlarmısınız?

M

tekrar merhaba, sanırım hastane yollarındasın.aklıma takıldı çok, nolur kusuruma bakma. Kalınlaştırmanın kaçıncı gununde 10 mm olmuştu senin.benim ilaca başladıktan sonra 11. Günde 7.2 diydi. Biraz moralimi bozdum gibi sanki, çünkü nette min. 10 olması gerekiyor gibi şeyler yazıyor. Diğer hamiş arkadaşlar transferinizde rahim kalınlığınızı hatırlarmısınız?
canım bence bunları hiç düşünüp kafana takma... bu benim 2. tüp bebek denememdi ve bunda Kaan Bey'e teslim ettim kendimi ve hiç soru sormadım, detay bilip internette kurcalayıp kafamı daha çok karıştırmak istemedim. Hiç kaç mm oldu diye sormadım bile... ne zaman gel dediyse gittim ne iç dediyse içtim.. tamam hazırsın diyince de transferi yaptık... Çok şükür ki bu sefer oldu... Bu kadar düşünüp stres yapmak ta olumsuz etkiliyor.. Kaan Bey'e bırak kendini, o yeterli kalınlığa mutlaka ulaştıracaktır zaten...

canım bence bunları hiç düşünüp kafana takma... bu benim 2. tüp bebek denememdi ve bunda Kaan Bey'e teslim ettim kendimi ve hiç soru sormadım, detay bilip internette kurcalayıp kafamı daha çok karıştırmak istemedim. Hiç kaç mm oldu diye sormadım bile... ne zaman gel dediyse gittim ne iç dediyse içtim.. tamam hazırsın diyince de transferi yaptık... Çok şükür ki bu sefer oldu... Bu kadar düşünüp stres yapmak ta olumsuz etkiliyor.. Kaan Bey'e bırak kendini, o yeterli kalınlığa mutlaka ulaştıracaktır zaten...

Canım çok sağol, bugüne kadar bende öyleydim. Gel dedi gittim , şunu yap dedi yaptım. Robot gibi, hiç düşünmeden. Ama şimdi çok yaklaşmışken ertelenme olmasından tedirgin oldum. Sebep eşimdi, eyvah bendedemi sorun çıktı oldum biran. Ama şuan içime su serptin, teşekkür ederim.

X