Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hayırlı olsun canım. Ben geçen hafta opu oldum. 2 yumurta toplandi ve 2 Side donduruldu :nazar: opudan hemen sonra merional ve femara başladım. Haftaya aksilik olmazsa Opum olacak tekrar. Bugün kontrolümde 2 tane taslağım vardı opudan sonra gözüken
biri 19 mm olmuş diğeri kalmış. Onu heba ediyoruz. Süpriz yapan öteki taraftan gelenler var onlara odaklandık. Benim rezervim az. O yüzden peşpeşe oluyor ve bu 3.Opum olacak.
Bu ikinci opu ücrete nasıl yansıyor canım ?

Selam arkadaşlar, bugün Kaan Bey ile randevum vardı. Biliyorsunuz 2 ay ara verdik tedaviye. Yumurta taslakları gördü. Hatta *istemediğimiz zaman görülür bunlar* dedi :) İşten ayrılıyor olduğum içim kafam çok rahat. Eminim ki düzenli beslenme, spor ve rahat bir kafayla 4. toplamada başarılı olacağız ve artık ben de transfer işlemlerine geçebileceğim.
Kaan Bey o kadar iyi ki, bana o kadar çok moral veriyor ki, Allah ona sağlık versin, o benim meleğim. Hep pozitif . Bakalım sabır ve inançla başarıya ulaşacağız.
Hepimiz için hakkımızda hayırlısı.
Hamile arkadaşlarım, inşallah sorunsuz bir hamileliğiniz olur ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız:)
Transfere hazırlanan arkadaşlarım, kalbim sizinle. Sizinle birlikte ben de heyecanlanıyorum. İnşallah her şey çok güzel olacak:)
Yumurta toplaması aşamasında olan arkadaşlarım, inşallah sağlıklı kardan bebekleriniz olur. Hemen transfer işlemine geçebilirsiniz ve sonuç pozitif olur:)

Şimdilik ben dinlenmedeyim arkadaşlar, sizleri takip etmeye devam edeceğim.

Öpüyorum hepinizi :))
Canım hayırlısı olsun en doğru zamanda en güzel anlar senin olacak. İnşallah herşey daha iyi olacak:KK45:

Hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı nasib etsin darısı başımıza inşaaalllaaaahhhhh:anneadayı:
İnşallah canım olumsuz hiçbir şey dusunmuceksin emin ol herşey oluyo transferden sonra sanki artık hamileymisim gibi düşündüm aksini düşünmedim ve 10.gün kan tahlilim vardı 9. Gün evde test yaptım çıktı En mutlu animdi allah herkese yaşatsin

[QUOTE="kalbiminozu, post: 38046777, member: 601666USER=622296] agapo agapo [/USER], Can sesi Can sesi , opuda gözüken 2 tane taslağım vardı. Biri büyümüş ama onu da heba ediyoruz. Süpriz yapan diğer taslaklara odaklandık bakalım salı randevum var önümüzdeki hafta beni neler bekliyor göreceğiz.[/QUOTE]
Surprizlerin bol olsun canim. Hayirli haberler ver bise

Herkese yağmurlu bir günden günaydın :KK54: Cuma günü kontrolüm vardı. Muhtemel transfer tarihim salı günüydü. Ama kaan bey ultrasonda rahim kalınlığın 7.2 sınırı geçmişsin ama 8-9 yapmak ıstıyorum dedı. Erteledı. Cumartesi veya pazartesı olacakmış hayırlısıyla. Hamile arkadaşlar hatırlarmısınız transfer gunundekı rahım kalınlığınızı. Şuan vitaminlerim, ecopirin, estrofem ve yeni eklenen vagifemle devam ediyoruz .

arkadaşalr merhaba benden 4gün önce yumurta toplandı hala iyileşemedim. bugun arandım hastaneden 5 embriyomun dondurulduğunu söylediler .dördüncü gün embriyosu oluyor bebeklerim.birinci kalite ve 7 ,8 hücreli olduklarını söylediler.özellikle hamişlerin yorumlarını ve görüşlerini bekliyorum sizlerin nasıldı ? tutarmı bu sefer.?:anneadayı:

arkadaşalr merhaba benden 4gün önce yumurta toplandı hala iyileşemedim. bugun arandım hastaneden 5 embriyomun dondurulduğunu söylediler .dördüncü gün embriyosu oluyor bebeklerim.birinci kalite ve 7 ,8 hücreli olduklarını söylediler.özellikle hamişlerin yorumlarını ve görüşlerini bekliyorum sizlerin nasıldı ? tutarmı bu sefer.?:anneadayı:
Hayirli olsun cnm... Bence super... Fenelde 3. Gun emvriyosu oluyor. Gun sayisi arttikca daha da kaliteli oluyor. Ayrica 7-8 hucreli olmasi da sahane.. benim cozuldukten sonraki bolunmesiyle o kadardi transfer edildiginde.. cozulunce de bolunup daha fazla hucreyle transfer edilecek ki bu da sansini oldukca arttirir... Insallah hayirlisiyla kucagina gelirler...

Canım geçmiş olsun süper bir haber bebişlerin annelerine tutunmayı bekliyorlar :)

Herkese yağmurlu bir günden günaydın :KK54: Cuma günü kontrolüm vardı. Muhtemel transfer tarihim salı günüydü. Ama kaan bey ultrasonda rahim kalınlığın 7.2 sınırı geçmişsin ama 8-9 yapmak ıstıyorum dedı. Erteledı. Cumartesi veya pazartesı olacakmış hayırlısıyla. Hamile arkadaşlar hatırlarmısınız transfer gunundekı rahım kalınlığınızı. Şuan vitaminlerim, ecopirin, estrofem ve yeni eklenen vagifemle devam ediyoruz .
Hadi bakalım umarım herşey istediğin gibi olur sende mutlu sona yaklaştın :)

canım 4. gün olduğuna eminmisin dün dondurmuşlardır onları 8-9 hücreliyse 3. gün embriysudur benimkilerde öyleydi 8-9-10 hücreliydiler. inşllah hayırlısı ile tutacaktır ama istersen ara tekrar sor yada kontrole gittiğinde sorarsın 3. gündür onlar :KK36::KK36::KK36:

merhaba canım. benim en son transferden 5 gün önce ölçülmüştü 10 mm idi canım. transfer günü tekrar ölçmediler. sana tavsiyem günde bir tane nar ye emin ol takviye oluyor

canım 4. gün olduğuna eminmisin dün dondurmuşlardır onları 8-9 hücreliyse 3. gün embriysudur benimkilerde öyleydi 8-9-10 hücreliydiler. inşllah hayırlısı ile tutacaktır ama istersen ara tekrar sor yada kontrole gittiğinde sorarsın 3. gündür onlar :KK36::KK36::KK36:
perşembe günü sabah 9:30 da alındı yumurtalarım 21 tane 7 sini döllemişler 4.günü olduğunu ben tahminde bulundum çünkü bu sabah aradılar.cuma günü de aramışlardı. 7 adet dölledik takip etmeye devam ediyoruz demişlerdi.bu sabahta 5 adet dondurduk dedi.iki tüp halinde, ikiz istedim ben çünkü ,iki tane ayrı tüpte.üçü diğerinde.hayırlısı belki çarşamba sorarım enjekte edilmesi zor bir iğne var onu yaptırmaya gidicem.teşekkür ederim.

X