Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ben tüp bebekten önce yani tüp bebek daha aklimda yokken doktor tavsiyesi ile ameliyat olmustum tabi bu kaan bey degil o ameliyati önermiyordu pek rezerve zarar verdigi için
peki rezervinizi etkilemis mi ameliyat? tekrarlama olasiligi da yüksek diye doktorlar mecbura kalmadikca önermiyor ama gercekten can sıkıcı

peki rezervinizi etkilemis mi ameliyat? tekrarlama olasiligi da yüksek diye doktorlar mecbura kalmadikca önermiyor ama gercekten can sıkıcı
Tedavi sirasinda yumurtaligin birindeki foliküller cok az buyumustu ameliyattan kaynakli olabilecegini soylemisti kaan bey yani rezervden ziyade fizyolojik bi problem yaratmis sanirim

Herkese Merhaba uzuun bir aradan sonra yine buralardayim:) tanidik birileri vardir belki benim zamanimdan diye dolaniyorum:) 2016 nisan ayinda basarili bir tedavi sonrasi dogum yaptim bi kizim var neredeyse 1,5 yasinda sükür.allah nasip ederse seneye mayis haziran gibi 2. Tedaviye dondurulmuslarla devam etmek istiyoruz.benim gibi olan var mi 2. Tedavi icin bekleyen. Hepsi ayri heyecanmis ya.simdide kardes olsun istiyoruz bakalim nasipten oteye koy yok tabi biz elimizden geleni yapalim gerisi taktiri ilahi.rabbim hepimizin yardimcisi olsun ins ❤️

Herkese Merhaba uzuun bir aradan sonra yine buralardayim:) tanidik birileri vardir belki benim zamanimdan diye dolaniyorum:) 2016 nisan ayinda basarili bir tedavi sonrasi dogum yaptim bi kizim var neredeyse 1,5 yasinda sükür.allah nasip ederse seneye mayis haziran gibi 2. Tedaviye dondurulmuslarla devam etmek istiyoruz.benim gibi olan var mi 2. Tedavi icin bekleyen. Hepsi ayri heyecanmis ya.simdide kardes olsun istiyoruz bakalim nasipten oteye koy yok tabi biz elimizden geleni yapalim gerisi taktiri ilahi.rabbim hepimizin yardimcisi olsun ins ❤️
Merhaba cnm hatırladım seni ben de eskilerdenim. Benim de oğlum 1.5 yaşını doldurmak üzere. Nasip olursa bir kaç seneye bende düşünüyorum. Bizim dondurulmuşumuz kalmadı. İnşallah tedaviye de gerek kalmaz. Şuan ne olur ne olmaz korunuyoruz. Sizin normal yoldan olma şansı yok mu? Korunuyormusun merak ettim. Genelde 1.tüp den sonra ikinciye normal yolla kalan çok da.

Merhaba cnm hatırladım seni ben de eskilerdenim. Benim de oğlum 1.5 yaşını doldurmak üzere. Nasip olursa bir kaç seneye bende düşünüyorum. Bizim dondurulmuşumuz kalmadı. İnşallah tedaviye de gerek kalmaz. Şuan ne olur ne olmaz korunuyoruz. Sizin normal yoldan olma şansı yok mu? Korunuyormusun merak ettim. Genelde 1.tüp den sonra ikinciye normal yolla kalan çok da.
Evet bende seni hatirladim cnm:) dogdularda buyuduler de kardes istiyoruz benim icin ruya bile degildi bu soyledillerim bir zamanlar cok sukur bugunumuze olmuyor maalesef erkek infertilitesi zor Cnm tedaviyle olmasina da raziyim ben gerci. Bizim de 3 dondurulmus vardi bakalim ins rabbim duyar sesimi .allah isteyen herkese nasip etsin cok tatlilar evlat baskaymis gercekten ❤️

Evet bende seni hatirladim cnm:) dogdularda buyuduler de kardes istiyoruz benim icin ruya bile degildi bu soyledillerim bir zamanlar cok sukur bugunumuze olmuyor maalesef erkek infertilitesi zor Cnm tedaviyle olmasina da raziyim ben gerci. Bizim de 3 dondurulmus vardi bakalim ins rabbim duyar sesimi .allah isteyen herkese nasip etsin cok tatlilar evlat baskaymis gercekten ❤️
Allah isteyen herkese nasip etsin. Bakarsın süpriz olur. Burda bi arkadaş ikizlerden sonra kendiliğinden hamile kalmış. Çevremde de çok duydum ikinciye normal yolla kalan. İnşallah umutluyum tedaviye gerek kalmadan olur. Allah senin de gönlüne göre versin inşallah..

Allah isteyen herkese nasip etsin. Bakarsın süpriz olur. Burda bi arkadaş ikizlerden sonra kendiliğinden hamile kalmış. Çevremde de çok duydum ikinciye normal yolla kalan. İnşallah umutluyum tedaviye gerek kalmadan olur. Allah senin de gönlüne göre versin inşallah..
Evet bende sitelerden okuyordum arastirma yaptigim donemlerde ama bayan kaynakli olanlarda genelde o dedigin oluyor anladigim kadariyla normal yoldan yani.erkekten kaynakli zor hic duymadimda okumadimda bilmiyorum yani.gerci Ben emziriyorum hala onunda etkisi cok var hamile kalmamam icin.ama adet oluyorum her Ay. Yine de tabi allahin taktiri ne mucizeler oluyor hayatta. Sen su an istemedigin icinmi korunuyorsun cnm ? Ins istedigin zmn olur.problem neydi sizde ozel degilse?

Evet bende sitelerden okuyordum arastirma yaptigim donemlerde ama bayan kaynakli olanlarda genelde o dedigin oluyor anladigim kadariyla normal yoldan yani.erkekten kaynakli zor hic duymadimda okumadimda bilmiyorum yani.gerci Ben emziriyorum hala onunda etkisi cok var hamile kalmamam icin.ama adet oluyorum her Ay. Yine de tabi allahin taktiri ne mucizeler oluyor hayatta. Sen su an istemedigin icinmi korunuyorsun cnm ? Ins istedigin zmn olur.problem neydi sizde ozel degilse?
Evet haklısın doğum erkeği etkilemediği için:) bizim sorun çikolata kistiydi. Hamile kalınca kistlerim kayboldu. Şuan ara ara gidip muayene olurum. Çok şükür çıkmadı bida. Ben de doğumdan sonra adetlerimi düzenli görüyorum. Ben her ihtimale karşı korunuyorum önümüz de ki sene inşallah düşünüyorum.

Kızlar merhaba ben de tüp bebek hamilesiyim 10 haftam doldu.Size bir şey sormak istiyorum tüp bebek merkezi ikamet ettiğim şehirde değil git gel bi de muayene ücreti tuzlu geliyor acaba normal bi hastanede Dr bulma işini ne zaman yapmalıyım? Sizler yaptıysanız kaçıncı Aydan sorma yaptınız ?

Herkese selam, beni tanıyanlar olacaktır buraların eskilerindenim :KK54: önce Allah'ın sonra Kaan beyin sayesinde hamileyim Allah izin verirse bi kızım olacak. Kaan beyde ikinci toplamda altıncı tedavimde hamile kaldım iptalleri ve yumurta toplamaları saymıyorum bile. Burda o kadar olumsuz şeyler yazıldı ki iyi ki kimseleri dinlememişim diyorum, son tedavimde doktor bey bile istersen başka doktorda devam edebilirsin dedi ama ben onu da dinlemedim :halay: çok şükür şimdi hamileyim. Allahım her isteyene yaşatsın bu duyguyu :anneadayı::nazar::KK200:

Merhaba herkese..birden aklıma düştü grup..tanıdık isimler gördüm tabi ki yenilerde..bizimki 15 aylık oldu bile..2kalan embriyomuz dondurmayı uzatma için bekllemede.. 100dolardı değişti mi bilmiyorum.. herkesin hakkında hayırlısı olsun. Rabbim yüzlerinizi tez zamanda güldürsün.

Canım bende inanamıyorum büyük bir şoktu. Ama Rabbim böyle olmasını istedi. Darısı tekrar başına :anneadayı: kendime sürekli yandaş arıyorum. Kaan beyin hastalarından tanıdığım kişilere hadi 2.3.yapın diyorum :sopa: :KK70: sanırım hunilik durumlarıma ortak arıyorum :KK70: hayırlısı canım. Maşallah oğluna. Demek yaşını aldı. Yürümeye başlamıştır. Her yeri kurcalamaya yıkıp dökmeye başlar. Merakları çok fena oluyor. ... ama yine de herşeye değer ve bazen komik oluyorlar. ...
canımm tüp bebekten sonra nasıl şok olmuşsundur tahin edebiliyorum:) ya valla yandaş olmak isterim sana ama benim oğlum çok zorluyo beni bazen, geceleri hala 2-3 kez uyanıyo, çalışınca da uykusuzluk mahvetti beni:KK43: sıpam aşağı yukarı yaşında yürüdü, her yer her yerde evde hep bir dağınıklık:)) bi de yürüyüşü çok komik sarhoş gibi:-) yorgunluk falan çok ama iyi ki varlar. ben belki seneye yaza alan embriyolarımı alırım diye düşünüyorum, bakalım kısmet:) öncesinde benim de bir sürpriz olmazsa tabii:oops: oyy sen de 14 haftalık olmuşsun valla maaşallah, var mı cinsiyetle ilgili bi tahmin:)

Merhaba herkese..birden aklıma düştü grup..tanıdık isimler gördüm tabi ki yenilerde..bizimki 15 aylık oldu bile..2kalan embriyomuz dondurmayı uzatma için bekllemede.. 100dolardı değişti mi bilmiyorum.. herkesin hakkında hayırlısı olsun. Rabbim yüzlerinizi tez zamanda güldürsün.
selam canıım:) benim oğlum da haftaya 14 aylık olacak. nasıl büyüyorlar inanamıyorum daha dün gibi doğum yaptığım gün! benim de 2 embriyom var bekleyen, seneye falan dedik ama ne zaman alırız bakalım kısmet:) aa beni aramadılar hiç ben de gidip para falan vermedim uzatmak için ya bi arasam sorsam iyi olacak sanırım, seni aradılar mı? sen ne zaman almayı düşünüyorsun kalanları? belki sürpriz olur kalbiminozu gibi:))
Allah isteyen herkese yaşatsın hayırlısıyla bu duyguları. zor yollardan geçiyoruz ama sonu gerçekten çok güzel...:KK68:

Canım bende inanamıyorum büyük bir şoktu. Ama Rabbim böyle olmasını istedi. Darısı tekrar başına :anneadayı: kendime sürekli yandaş arıyorum. Kaan beyin hastalarından tanıdığım kişilere hadi 2.3.yapın diyorum :sopa: :KK70: sanırım hunilik durumlarıma ortak arıyorum :KK70: hayırlısı canım. Maşallah oğluna. Demek yaşını aldı. Yürümeye başlamıştır. Her yeri kurcalamaya yıkıp dökmeye başlar. Merakları çok fena oluyor. ... ama yine de herşeye değer ve bazen komik oluyorlar. ...

Beni eskiler muhtemelen hatırlarsınız, bende kendiliğinden hamile kalanlardanım kızım 19 aylık ve kısmetse kardes geliyor :emir_bebek: hatta Nahide Hemşireye söylediğimde bu aralar 3. Duyuşumuz kendiliğinden hamile kalan olarak dedi. Demekki biri senmişsin canım .. bakalım bizi neler bekliyor? Bide benim yaşım 36 :halay::halay::halay:

canımm tüp bebekten sonra nasıl şok olmuşsundur tahin edebiliyorum:) ya valla yandaş olmak isterim sana ama benim oğlum çok zorluyo beni bazen, geceleri hala 2-3 kez uyanıyo, çalışınca da uykusuzluk mahvetti beni:KK43: sıpam aşağı yukarı yaşında yürüdü, her yer her yerde evde hep bir dağınıklık:)) bi de yürüyüşü çok komik sarhoş gibi:-) yorgunluk falan çok ama iyi ki varlar. ben belki seneye yaza alan embriyolarımı alırım diye düşünüyorum, bakalım kısmet:) öncesinde benim de bir sürpriz olmazsa tabii:oops: oyy sen de 14 haftalık olmuşsun valla maaşallah, var cinsiyetle ilgili bi tahmin:)
Merhaba canım, çalışan için çocuk bakmak ve ayrı kalmak çok zor. Allah kolaylık ve sabır versin canım.yok canım ay sonunda kontrole gideceğim. O zaman belli olur. Ama içime kız doğuyor. Sağlıklı olsun da kız erkek çok fark etmiyor. 2 duyguyu da yaşadım. .. Allah hayırlı zamanda hayırlısıyla oğluna kardeş versin inşallah. :anneadayı::anne:

Beni eskiler muhtemelen hatırlarsınız, bende kendiliğinden hamile kalanlardanım kızım 19 aylık ve kısmetse kardes geliyor :emir_bebek: hatta Nahide Hemşireye söylediğimde bu aralar 3. Duyuşumuz kendiliğinden hamile kalan olarak dedi. Demekki biri senmişsin canım .. bakalım bizi neler bekliyor? Bide benim yaşım 36 :halay::halay::halay:
Hatırladım :KK54: benimde ikizlerim 19 aylık ve yaş 37.yaşca küçük kardeşlerim bu duyguyu hiç beklemeden tatsınlar dilerim ama Rabbim ikizlerden sonra bu meleği de layık gördü ve emanet etti. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Senin daha yeni sanırım. Kaç haftalık. Sanırım o 3 kişiden biri benim. Nasip. allah ol dedikten sonra önüne geçilmiyor :anneadayı::anne::emir_bebek::nazar:

Sen huniyi hazirla cok yakinda ortak olacagim insallah Allah in izni ile ❤ bide konusmaya baslayinca gorun daha seker oluyorlar sabahtan aksama kadar konusturmak istiyorum cok komik şeyler söylüyor dun biri iyimisin diye sordu soran kisiyide sevmedi olumsuz diyecek yani iyu degilim diyecek ama seker sey "iyimem" dedi gul gul oldum gelirmisine gelmem iyimisine iyimem duz mantik
Huniyi geçirdim bu ara daha 3.gelmeden :KK70:seninde az kaldı beklemem mi hiç:cool: haha tahmin edebiliyorum azranın konuşurken tatlılığını:KK68:

Hayırlı olsun ne güzel bir süpriz olmuş. Ben bu konuda garanticiyim. Çikolata kistim vardı ama çok şükür hamile kaldım. Ama şuan ne olur ne olmaz diye korunuyorum. Çünkü artık kafamız rahat nasılsa bir çocuk oldu diye stresten uzağız. Rahatlıkda çok önemli tedavilerde. O yüzden dikkatliyim. Oğlum biraz daha büyüsün tekrar hamile kalmayı çok istiyorum inşallah kendiliğinden bizimde süpriz olur.
Hamileliğimiz aynı döneme denk gelmişti hatırlıyorum seni de. İnşallah istediğin zamanda kendiliğinden bi süpriz olur. Ve inşallah kistlerin hortlamaz. :KK66:

Aynen öyle canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.. evet benim henüz 6-7 hftlık gcen gün kalp atısı icin gittik fakat belli belirsizdi 10 gün sonra gel dediler.. bakalım hayırlısı hepimiz için... ben 1 ken 2yle nasıl yapıcam derken senin işin daha zormuş Allah kolaylık versin valla :dondurma:

Hatırladım :KK54: benimde ikizlerim 19 aylık ve yaş 37.yaşca küçük kardeşlerim bu duyguyu hiç beklemeden tatsınlar dilerim ama Rabbim ikizlerden sonra bu meleği de layık gördü ve emanet etti. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Senin daha yeni sanırım. Kaç haftalık. Sanırım o 3 kişiden biri benim. Nasip. allah ol dedikten sonra önüne geçilmiyor :anneadayı::anne::emir_bebek::nazar:
nen

X