Süreç hem maddi hem de manevi olarak fazla yipraticiydi daha kendime gelemedim.... öyle çok ilaç içtim ki vücudumun dengesi hala yerine gelemedi.... annem suan devlet hastahanesinde baska bir konuyla ilgili tedavi görüyor oradaki doktor ve hemşireler bile Irenbe 'deki tüm çalışanlardan daha ilgili... 15 bin lira ödeme yaptım ilgi alaka 0 .... başarısız bir
tüp bebek süreci yaşadım.... maddi ve manevi olarak toparlanma sürecine girdik. En kisa zamanda dosyamı alıp Irenbe ile tüm bağlantımı kesecegim hatta dosyamı almaya bile o hastaneye gitmeyeceğim. Kapisindan girmeye bile tahammülüm yok eşim alacak. Farklı merkezlerde tedavilerine devam eden ve benim gibi Irenbe mağduru olan arkadaşları takip edip mutlu hissedebileceğim bir yol çizecegim kendime. Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. Benim gibi tedavi gören gerçek insanların deneyimlerini paylaştığı forumları sıkı bir şekilde takip edeceğim. Keşke daha çok insan günümüz olanaklarından faydalanarak deneyimlerini paylaşsa.. bu sayede insan sağlığı odaklı merkezler kendilerine çeki düzen verir belki..