Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Herkeze selam, transferimin 12. Günü, hiçbir belirti yok, ne göğüste hassayiyet, ne batma ne ağrı, çok üzülüyorum ya, dondurulmuş 3. Günü embiriyosu , tutmadı yine yaa

Herkeze selam, transferimin 12. Günü, hiçbir belirti yok, ne göğüste hassayiyet, ne batma ne ağrı, çok üzülüyorum ya, dondurulmuş 3. Günü embiriyosu , tutmadı yine yaa
Cnm kan testini 10.gün yapıyoruz,neden test yapmadın koş hemen bir hastaneye kan ver bize de haber ver merak ederim ben:KK54:

Ne güzel olurdu o heyacanlı süreci beraber atlatırdık ama sanırım sen benden önce başlarsın ben martta görüşüp sanırım nisan mayıs gibi bi aksilik olmazsa tedaviye başlarız nerdeyse 1 buçuk seneye üç tüp bebek iki ameliyat sığdırdım biraz dinlenmem gerek ama sen maşallah tez canlısın tam ikizler burcusun kafana koyduğunu beklemeye almıyosun bu arada uludağda iyi tatiller sana benim memleketim bursa karda geliyo tadını çıkarın
Canım benim de sanırım Semra hocanın bahsettiği tüpteki sıvıdan dolayı ameliyat olmam gerekecek ve Zaten daha yeni negatif gördüğümden marttaki adette tedaviye başlayacağız ameliyat sonrasında da olabilirmiş yani kaliteli embriyo oluşursa sonrasında ameliyat olucam ve transferim daha sonra yapılacak.mıhtemelen aynı döneme denk geleceğiz hadi bakalım beraber yavrularımızı alıp evimize döneriz :halay:

Ah canım hemen git test yaptır heyecanlandırdın bak kaç kişiyi :dua: moonlovers moonlovers 'dan haber alacaktık en yakın zamanda, araya sen gir de mutlu olalım :KK200:

Selam kizlar ne kadar cok konusma olmus, M medesa cim gulfeda gulfeda cim paylasimlar icin sagolun kizlar hepsini bir solukta okudum. Ist.daki bu merkezlerin laboratuvar imkanlari ve teknolojileri konusunda cok daha profesyonel olduklari kkdeki paylasimlardan belliydi zaten. Pgt islemi sanirim trde 3 yerde yapiliyor zaten ist.da 2 ankarada da 1 merkezde sadece. Rahim filmi isini da halletmenize sevindim. Medesacim dedigin gibi tuplerde sivi oldugu anlasilmasi iyi bence ameliyatla cozulup bebegine kavusman yakindir ins.tatlim. gulfeda cim senin de hangi merkezi ya da dr.u secersen sec iyi olduklarina inaniyorum cnm, bu arada bende gruba katilmak istiyorum. Ozelden yazarim simdi... medesacim iyi tatiller cnm, bol eglenceler...

moonlovers moonlovers nasilsin tatlim? Nasil gidiyor, evdemisin calisiyormusun cnm?
Şimdilik herşey yolunda cnm bu sefer daha pozitifim hep iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum bu süreci kolay geçirebilmek için 5.günüm bugün yolu yarıladık.Evdeyim cnm çalışmıyor tv karşısında keyif yapıyorum günlerdir :)

X