- 15 Kasım 2013
- 579
- 374
- 34
- Konu Sahibi mavinehir17
- #21.541
Teşekkürler canım sanada sağlıkla sıhhatle doğum versin inşallah izmirplus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi grup benide ekleyin yahu
Kızlar isim ve telefon alıyım özelden ekliyeyim sizleri deBenide eklermisiniz :)
Canım tel numarası alayım özelden . Başka eklenmesini isteyen varsa özelden yazsın kızlarBeni de beni de
Niye kan tahlili yaptirmadim arkadaşım 10.gün yaptırın diyorlar???Herkeze selam, transferimin 12. Günü, hiçbir belirti yok, ne göğüste hassayiyet, ne batma ne ağrı, çok üzülüyorum ya, dondurulmuş 3. Günü embiriyosu , tutmadı yine yaa
Cnm kan testini 10.gün yapıyoruz,neden test yapmadın koş hemen bir hastaneye kan ver bize de haber ver merak ederim benHerkeze selam, transferimin 12. Günü, hiçbir belirti yok, ne göğüste hassayiyet, ne batma ne ağrı, çok üzülüyorum ya, dondurulmuş 3. Günü embiriyosu , tutmadı yine yaa
Canım benim de sanırım Semra hocanın bahsettiği tüpteki sıvıdan dolayı ameliyat olmam gerekecek ve Zaten daha yeni negatif gördüğümden marttaki adette tedaviye başlayacağız ameliyat sonrasında da olabilirmiş yani kaliteli embriyo oluşursa sonrasında ameliyat olucam ve transferim daha sonra yapılacak.mıhtemelen aynı döneme denk geleceğiz hadi bakalım beraber yavrularımızı alıp evimize dönerizNe güzel olurdu o heyacanlı süreci beraber atlatırdık ama sanırım sen benden önce başlarsın ben martta görüşüp sanırım nisan mayıs gibi bi aksilik olmazsa tedaviye başlarız nerdeyse 1 buçuk seneye üç tüp bebek iki ameliyat sığdırdım biraz dinlenmem gerek ama sen maşallah tez canlısın tam ikizler burcusun kafana koyduğunu beklemeye almıyosun bu arada uludağda iyi tatiller sana benim memleketim bursa karda geliyo tadını çıkarın
Şu an bende merak ettim gerçekten inş hamilesinHerkeze selam, transferimin 12. Günü, hiçbir belirti yok, ne göğüste hassayiyet, ne batma ne ağrı, çok üzülüyorum ya, dondurulmuş 3. Günü embiriyosu , tutmadı yine yaa
Niye kan tahlili yaptirmadim arkadaşım 10.gün yaptırın diyorlar???
Cnm kan testini 10.gün yapıyoruz,neden test yapmadın koş hemen bir hastaneye kan ver bize de haber ver merak ederim ben
Kızlar inanın bende çok meraktayım, benim test günüm Perşembe , size yazıcamŞu an bende merak ettim gerçekten inş hamilesin
Ah canım hemen git test yaptır heyecanlandırdın bak kaç kişiyi moonlovers 'dan haber alacaktık en yakın zamanda, araya sen gir de mutlu olalımHerkeze selam, transferimin 12. Günü, hiçbir belirti yok, ne göğüste hassayiyet, ne batma ne ağrı, çok üzülüyorum ya, dondurulmuş 3. Günü embiriyosu , tutmadı yine yaa
Bende katılmak istiyorum geuba kızlarBencede gruptan konussak daha iyi olur katılmak isteyen olursa ekleriz
Kızlar inanın bende çok meraktayım, benim test günüm Perşembe , size yazıcam
Şimdilik herşey yolunda cnm bu sefer daha pozitifim hep iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum bu süreci kolay geçirebilmek için 5.günüm bugün yolu yarıladık.Evdeyim cnm çalışmıyor tv karşısında keyif yapıyorum günlerdir :)moonlovers nasilsin tatlim? Nasil gidiyor, evdemisin calisiyormusun cnm?
12.gününse nasıl test günün perşembe oluyor kaçıncı gün embriyosu kiKızlar inanın bende çok meraktayım, benim test günüm Perşembe , size yazıcam
Âmin inşallah, alinnaHeyecanla bekliyoruz cnm, kalbimiz dualarimiz seninle allahim ins.nasip etmistir
3. Gün dondurulmuş embiriyo12.gününse nasıl test günün perşembe oluyor kaçıncı gün embriyosu ki
Hangi gün transfer oldun3. Gün dondurulmuş embiriyo
12 OcakHangi gün transfer oldun