Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Sekerim nasilsin beni bugun memorialdan aradilar gebelik nasil kacinci haftaya geldin takip yapan merkez ya da dr kim isim aldilar kullandigin ilac var mi diye sordular guzel bir hamilelik dileyip dogum zamani tekrar gorusmek uzere deyip kapattilar bir kez daha ne kadar dogru bir karar verdigimi gormus oldum Hoppa
canım hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla bebişini yada bebişlerini kucağına alırsın inşallah.. bende bahçeci umut tüp bebek merkezine mesaj yazmıştım onlar bana geri dönüş yaptılar ve o kadar ilgililer ki bilmiyorum kaç defa aradılar aralık gibi görüşmüştük ve karar verememiştim merkez arıyordum kendime sonrasında aklımda takılan sorular var diye söyledim isim vermek doğru olur mu bilmiyorum neyse doktor önerisi sordu bende formdan takip ettiğim hekimle konuşmak istediğimi belirttim hemen geri dönüşler oldu en son da bugün görüştük ve bana merkez olarak karar verebildiniz mi falan diye hemşiresi soruyor bende çok şaşırdım yani ben onların hastası değilim sadece araştırma aşamasındayım ama gitsen de gitmesen de bu bile beni çok mutlu etti imkanım olsa hiç düşünmeden orası derdim...

İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım gönlünü ferah tut hayırlısını dile elinden geleni yaptın zaten menopozu era testi vitamini umarım yüzün güler canım bizde mutlu oluruz

Kızlar benim de adetim biteli 8 gün olmuştu,bugün 3.gün oldu yine regliyim.8 gün arayla 2.regli açıkçası hiç iyi hissetmiyorum sinirlerim bozuldu,ateş basıp duruyor .baya ped falan koymak durumunda kaldım çok can sıkıcı.artık pazartesi istanbuldaki doktorlara danışırım,umarım o zamana kadar biter

Evet canim 11. Haftadayim bende hem sadirdim hem mutlu oldum.gorusmeye gidip tedavi olmasan bile bir sure sonra ariyorlar ne yaptiniz diye benim oyle oldu onun ustune gittim tekrar.insallah sende bebisini al gel canim :KK200:
Canım istanbuldaki merkezle ilgili senin de bu güzel yorumlarınla doğru karar vereceğim konusunda daha da umutlanmıyorum:dua:

İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım gönlünü ferah tut hayırlısını dile elinden geleni yaptın zaten menopozu era testi vitamini umarım yüzün güler canım bizde mutlu oluruz

Cok sagolasin canim ya, aslinda hepimiz dr.un dediklerini aynen yaptik gerisi allaha kaliyor cnm. Insallah allahim nasip eder bu defa...

Dur cnm ya moral bozacak bisey yok ki, ilk degerler pihtilasmayla mi ilgili? Onlari anlamadim ama yazdigin sonuclarin normal deger araliginda yani bi sorun yok demektir. Dur bakalim dr.ne diyecek cnm. Ca125 yi ayni yerde mi olctuler, inan kullanilan yontemlere gore degerler fark gosterebiliyor. Ayrica artis denecek bir fark yok cnm, ayni yerde olculmus olsa bile artmis demek icin 1.5-2 kati gibi bi deger cikmasi lazim. Bana endokrin dr.um oyle aciklamisti. Seninki ayni kalmis gibi bisey. Kendini bosuna uzme cnm cikolata kisti olanlar icin 55 yiksek bir deger diil gercekten, benim de bu civardaydi. Bakalim Kaan bey ne diyecek...
Evet canım pırtılaşmayla ilgili ilk değer.Ca125 aynı hastanede yaptırdım ewet canım.kaan bey bana demiştiki 20ye kadar düşmesi lazım.açıkçası korkuyorum.bu gidişle başlıyamıcaz tüp bebeğe galiba.yarın arıcam bakalım nolucak :KK43:

canım hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla bebişini yada bebişlerini kucağına alırsın inşallah.. bende bahçeci umut tüp bebek merkezine mesaj yazmıştım onlar bana geri dönüş yaptılar ve o kadar ilgililer ki bilmiyorum kaç defa aradılar aralık gibi görüşmüştük ve karar verememiştim merkez arıyordum kendime sonrasında aklımda takılan sorular var diye söyledim isim vermek doğru olur mu bilmiyorum neyse doktor önerisi sordu bende formdan takip ettiğim hekimle konuşmak istediğimi belirttim hemen geri dönüşler oldu en son da bugün görüştük ve bana merkez olarak karar verebildiniz mi falan diye hemşiresi soruyor bende çok şaşırdım yani ben onların hastası değilim sadece araştırma aşamasındayım ama gitsen de gitmesen de bu bile beni çok mutlu etti imkanım olsa hiç düşünmeden orası derdim...
Evet canım pırtılaşmayla ilgili
Evet canım pırtılaşmayla ilgili ilk değer.Ca125 aynı hastanede yaptırdım ewet canım.kaan bey bana demiştiki 20ye kadar düşmesi lazım.açıkçası korkuyorum.bu gidişle başlıyamıcaz tüp bebeğe galiba.yarın arıcam bakalım nolucak :KK43:
Benimde herzaman yüksekti ca125 45 55 civarı kaan beyde tedaviye başladığımda 100 civarındaydı geçici menopoz sürecinde yaklaşık 300 e yükseldi kistim 7cm yakındı yanlız laporoskopi olmak zorunda kaldım canım kistlerin çok büyük değilse endişelenme menopoz sürecinde kist küçüldükçe ca 125 düşer

Benimde herzaman yüksekti ca125 45 55 civarı kaan beyde tedaviye başladığımda 100 civarındaydı geçici menopoz sürecinde yaklaşık 300 e yükseldi kistim 7cm yakındı yanlız laporoskopi olmak zorunda kaldım canım kistlerin çok büyük değilse endişelenme menopoz sürecinde kist küçüldükçe ca 125 düşer
Ben 1 kere laparoskopi oldum ama tekrarladı malesef.sen hamilemisin canım tedavini kaan bey mi yaptı.kusurabakma yazıları karıştırıyorum

Malesef hamile değilim canım iki kez farklı yerlerde tedavi oldum tüp bebek yapıldı üçüncü tedavimi kaan beyde oldum laporoskopiyede kaan bey karar verdi sonrası tüp bebek yapıldı malesef yine negatif oldu senin ilk tedavinmi laporoskopi olalı nekadar oldu hemen tekrarlamış yine

Malesef hamile değilim canım iki kez farklı yerlerde tedavi oldum tüp bebek yapıldı üçüncü tedavimi kaan beyde oldum laporoskopiyede kaan bey karar verdi sonrası tüp bebek yapıldı malesef yine negatif oldu senin ilk tedavinmi laporoskopi olalı nekadar oldu hemen tekrarlamış yine
Hayırlısı olsunn canım.ben 2014 yılında laporoskopi oldum daha sonra hemen aşılama yapıldı başka bir hastanede.2 adet kistim vardı 5cm ve 7 cm di.ilk denemem olucak kaan bey inşallah 2miz için de hayırlısı olur güzel sonuçlar alırız.şuan hangi aşamadasın canım.

Ben aralıkta negatif aldım bikaç ay ara vermek istedim iki yılda iki laporoskopi üç tüp bebek altı ay geçici menopoz baya yordu canım beni inşallah senin için hayırlısı olur pozitifi görürsünüz inşallah martta başlarım tekrar tedaviye diye düşünüyorum

Ben aralıkta negatif aldım bikaç ay ara vermek istedim iki yılda iki laporoskopi üç tüp bebek altı ay geçici menopoz baya yordu canım beni inşallah senin için hayırlısı olur pozitifi görürsünüz inşallah martta başlarım tekrar tedaviye diye düşünüyorum
Bende mart ayında başlıcam galiba canım.şuan menopozdayım iğne vuruldum aralık ayında marta kadar menopoz daha sonra rahim kalınlaştırma fln sanırım oluyor.zaman azaldıkça heycanlanıyorum.ama nedense hep negatif düşünüyorum :KK43: çok kilo aldım.boyum 1.75 ama kilom 100kg.kilo çok büyük etken tüp bebekte :KK43:

Evet canım devlet hastanesi yapmadı bana irenbe 25 tlye yapıomuş.ben tınaztepe hastanrsindenyaptırdım yakım die.sonucumu aldım.12.2 çıktı değer aralığı ise 9-15.ınr ise 1.04 onunda değer aralığı 0.8-1.24 sence norml mi.buarada çikolata kist hastasıyım ca125 değerim 50ydi 55 olmuş menopoz dönemimde :KK43: çok moralim bozuldu düşüceğine artıyor değerim
bahsettiğin değerler hakkında hiç bir bilgim yok tatlım, yardımcı olamıycam.... fsh amh falan benim ilgi ve bilgi alanım

Kızlar mesajım arada kaynamış yine paylaşacak bana yardımcı olursanız bilgilendirir şeniz sevinirim.
Kızlar merhaba. Kaan Bozkurt u bu gün bi arkadaşımdan duydum. Sadece tüp bebek tedavisi mi yapıyor yoksa düşükleri olan kişilerle de ilgilenip hamilelik takibi yapıyor mu? Beni bilgilendirilseniz çok sevinirim.

Hayır canım gebelik takibi yapmıyor sadece tüp bebek yapıyor istersen izmirde bildiğim gebelik takibi yapan doktor önerebilirim

Hayır canım gebelik takibi yapmıyor sadece tüp bebek yapıyor istersen izmirde bildiğim gebelik takibi yapan doktor önerebilirim
Anladım arkadaşım sağolasın. Ben 2 bebeğimi kaybettim o yüzden iyi bir doktor arıyorum. Hem araştırma yapacak hem de bi sonraki hamileliğimde özenle takip edecek bi doktor arıyorum. Kaan beye çok iyi deediler ama sadece tüp benek yaptığını bilmiyordum. Riskli gebelikleri de incelmiyor mu acaba ?

X