-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #21.021
Kızlar eğer memorial Semra kahramandan 16 ocak pazartesi için randevu alabilirsem 3 merkezi de gezip detaylı bilgi yazarım sizlere hiç merak etmeyin.donuçta hepimizin amaçlı belli yavrularımıza kavuşmak
yok canım ben izmirde oturmuyorum orda yaptırmadım adü de yaptırmıştım geçen yıl bu zamanlar kürtajdan sonra..Canım senin de hakkında hayırlısı olsun inşallah.izmirde neresi yapıyor bu testi,sen nerede yaptırdın ve ne kadar zamanda çıkmıştı?9 Eylül'de falan yapıyorlar mı bir sorayım bakalım çok sağol
canım o hiç belli olmuyor biliyormusun... eşim de bende sigara, alkol kullanmıyoruz ve genetik testelerimiz, sperm dna sı falan hepsi temiz çıktı bende kan pıhtılaşması çıktı ki o da zaten bir çok bayanda olup da normal yollarda gebeliği devam edenlerde varmış doğum yapanlar vs bunu jinekologlar söylüyor.. ki biz tedavideyiz kan sulandırıcı zaten kullanıyoruz herşey nasip kısmet varsa bir şekilde oluyor. sigara vs diye kafanı takma öyle şeylere bak bizim ikinci olmadı tutunmaya çalıştı ama tutunamadı herşey nasip rabbim hayırlısını versin hepimiz için gerçi benim embriyorum ilk denemede de ikinci de de orta kalite idi. sigara etken olabilir ama çok takıntı yapma sigara içenlerin bebeği olmuyor mu bir de o açıdan bak...Ben tepecikte yaptırdım canım ücretsiz yapıyorlar 1ayda çıktı sonucum ama özel hastaneler tüp bebek merkezlerinde 2 hafta da çıkıyor sanırım dosyanda olsun istanbula gidince bu testi isteyebilirler boşa gitmiş olma canım sonucta yakın biryer değil.Valla bizede hiç sorun yok sadece morfoloji %3 ve eşim sigara içiyor,Kaan bey özellikle söyledi sigara tedaviyi olumsuz etkiler embriyo ne kadar kaliteli de olsa spermin DNA sı bozuksa tutmaz diyor,bize göre bizim sorunumuz sigaranın verdiği zarar.belki sigarayı bırakma eşim kendiliğinden olacak ki Kaan beyde dedi sigarayı bırak kendiliğinden olur bu kadar masrafa gerek kalmaz diye bizde nasıl olsa tüple hemen olur sandık ama olmadı.zaten dondurulmuşla olmazsa sigarayı bırakıp kendimiz deneyeceğiz
Yeşilyurt devlet hastanesi de yapıyor canım bana ordaki endokrin yapmıştı kromozon analizimi.Canım senin de hakkında hayırlısı olsun inşallah.izmirde neresi yapıyor bu testi,sen nerede yaptırdın ve ne kadar zamanda çıkmıştı?9 Eylül'de falan yapıyorlar mı bir sorayım bakalım çok sağol
Canım biz sperm DNA sına baktırmadık keşke baktırsaydık, eşime sordu genetik doktoru spermler normal dedi eşim halbuki morfoloji %3 bizimcanım o hiç belli olmuyor biliyormusun... eşim de bende sigara, alkol kullanmıyoruz ve genetik testelerimiz, sperm dna sı falan hepsi temiz çıktı bende kan pıhtılaşması çıktı ki o da zaten bir çok bayanda olup da normal yollarda gebeliği devam edenlerde varmış doğum yapanlar vs bunu jinekologlar söylüyor.. ki biz tedavideyiz kan sulandırıcı zaten kullanıyoruz herşey nasip kısmet varsa bir şekilde oluyor. sigara vs diye kafanı takma öyle şeylere bak bizim ikinci olmadı tutunmaya çalıştı ama tutunamadı herşey nasip rabbim hayırlısını versin hepimiz için gerçi benim embriyorum ilk denemede de ikinci de de orta kalite idi. sigara etken olabilir ama çok takıntı yapma sigara içenlerin bebeği olmuyor mu bir de o açıdan bak...
Ah canım benim çok mutlu oldum, okurken gözlerim dolduHepinize iyi akşamlar kızlar bugün giitk kontrole allah şükür bebeğimizin kesesini ve kalp atışını duyduk Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın insallah çok güzel bir duyguymuş dahalen inanamıyorum rabbime şükürler olsunizmirplus canım sende pazartesi bu duyguyu tadıcan canım çok güzel bir duygu
Amin canım Rabbim kucağımıza alacağımız günleri göstersin insalalh canım benim 6 hafta 3 günlüktü kalp atışlarını duyduk sende günü dolarsa duyarsın canım inşallah çok farklı Duygu tek duam Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAh canım benim çok mutlu oldum, okurken gözlerim doldubin şükür, sağlıkla devamı da gelsin, Rabbim kucağına alacağın günleri de hayırlısıyla göstersin dediğin gibi pazartesi nasipse ben de tadıcam. Pazartesi 6.hafta olacak kalp atışlarını da duyar mıyım?
Benim dolmamış olcak canımAmin canım Rabbim kucağımıza alacağımız günleri göstersin insalalh canım benim 6 hafta 3 günlüktü kalp atışlarını duyduk sende günü dolarsa duyarsın canım inşallah çok farklı Duygu tek duam Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Olsun canım belki duyarsınız bidahaki kontrolde olmazsa duyarsınız Rabbim sağlıkla gelişmesini sağlasın insallah bebişlerimizin canımBenim dolmamış olcak canımhatta şu an sen deyince hesapladım benim salı günü tam 6.hafta başlıyo çünkü 28 Aralık'ta arayıp kan sonucumu söylediğimde bana 4 hafta 1 günlüksünüz demişlerdi, 11 Ocak'ta yani çarşamba 6hafta 1 günlük olcam. neyse artık nasipte ne varsa onu yaşarım bende, kalp atışını bir sonrakine
Medesa merhaba.. Cok yakin arkadasımin bes senedir sebepsiz çocuğu olmuyor. Daha doğrusu sebepsiz olduğunu söylemişti buradaki doktoru hemde bilinen bi doktor.Ayyy canım sen Semra kahramanla mı hamile kaldın,niye söylemiyorsun anlatsana azcık merak ettim bak şimdi.benim de tüpüm biri dış gebelik dolayısıyla alındı diğer tüpte de daralma var,Kaan hoca sıvıdan da şüpheleniyordu rahim filmi çekti sorun görmedi ama acaba benim de mi tüple ilgili bir sıkıntı acaba? Eğer öyleyse keşke benim de vakitlice ameliyatımı yapsalardı sma ameliyat gerekmez şu an demişti Kaan hoca bilemedim şimdi
Kızlar medical park ile ilgili duyum alan var mı?
Merhaba canım ben de şu an kent hastanesi dilek hanımı araştırıyorum bir yandan ayin 14 une on görüşme randevusu aldım ama. Kafamı hiç karistirmasam mi diyorum ümit hanim ile dev etsem. Bu aradaKızlar medical park ile ilgili duyum alan var mı?
Merhaba canım ben de şu an kent hastanesi dilek hanımı araştırıyorum bir yandan ayin 14 une on görüşme randevusu aldım ama. Kafamı hiç karistirmasam mi diyorum ümit hanim ile dev etsem. Bu aradaizmirplus M medesa foruMDA ümit inceboz hakkında hiçbir şey bulamamak beni şaşırtıyor. Kendisi Prof ve kaç senedir irenbe de neden acaba. SaskiniM. Onunla tup bebek tedavisi grmus bi allahın kulun rastlamadim
@alina yarın kontrolüm var 20sinden sonra olur sanırım sen nerde yaptıracaksın
11.25 tek doz vuruldum canım.daha önce hapla menopoza soktu ama 2 ay kullandım ve hep adet oldum hemde tam takvime göre tam zamanında.kaan beye sölemiştim ozaman bana kızdı dediki adet deil o kanama olur hafif :) ama bildiğin 4 5 gün sürdü hemde fazlaca.şimdi acaba yine öle olur mu die dülündüm bakalım nolcak :) içimde deli sorular var ama kaan beye hiç soramıyorım çok kızıyorİlk ignenin yapildigi ay adet oldum cnm, sadece bair kac gun gecikmisti, daha sonrakilerde hic kanamam olmadi. Senin ilk igne dedigin decapeptyl 11.25mg miydi yoksa 3.75mg lik mi?
Amiiiin canım amin benim de şu an tek düşündüğüm bu... şu kritik süreci sağlıkla atlatalım da şimdilik başka bişey istemiyorumOlsun canım belki duyarsınız bidahaki kontrolde olmazsa duyarsınız Rabbim sağlıkla gelişmesini sağlasın insallah bebişlerimizin canım
Canım ben bir süre medical park'ta çalıştım, tüp bebekte iyiler. Ahmet Zeki Işık başlarında ve ordaki bütün kadın doğumcular (alanı tüp bebek olsun olmasın) ahmet hocadan habersiz kıllarını kımıldatamıyorlar. Herşeyde ona danışıp onay alıyorlar. Normal poliklinik doktorları dahi bunu yapıyor, tüp bebektekiler tabir-i caizse onsuz nefes alamaz. Oranın uzun süreli personeli olsaydım tedavimi orada olacaktım ama maalesef çocuk düşünmüyorum diye işe girdiğim için Kaan Bey'de başladım. Sonra ayrıldım zaten. Sen iyice araştır, içine sinene git.Canım kentle görüştükten sonra mutlaka haber ver ben de medikal ile görüşeceğim herhalde genetik sonucum çıksın diye bekliyorum
Rabbimin izniyle inşallah herşey güzel gelısır canım sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallahAmiiiin canım amin benim de şu an tek düşündüğüm bu... şu kritik süreci sağlıkla atlatalım da şimdilik başka bişey istemiyorum