Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

T Tuna_nehir , gulfeda gulfeda , @egeli_09 ve M medesa kizlar diger merkezlerle ilgili paylasimlarinizi takip ediyorum, herseyi paylasirsaniz sevinirim. Simdiden bol sanslar:)
Arkadaşlar bundan sonraki seçeneğimiz merkez ne olursa olsun bir kere imsı( 8000 kat büyüten sperm seçme) yapmalı, yumurta kalitesi hakkındabilgi vermeli, kamerayla embriyoları izlemeli, embriyo kalitesini söylemeli, blastokist e ulaştırmalı ve pgt yapmalı, en önemlisi de isteklerinizi ve sizi iyi dinlemeli.ben kendi adıma bunlara dikkat edicem.bunlqrı birlikte araştıralım arkadaşlar.bir de era testi var tabi.

moonlovers moonlovers Slm cnm, sen ne dusunuyosun tatlim? Dondurulmus embriyolarini transfer ettirecekmisin?
Canım ben şuan irenbede devam edeceğim merkezden memnunum aslında smyrna da 1aşılama 1tüp denemem var hastaneleri kıyaslandığımda irenbenin farkını anlıyorum tekrar yeni bir merkez benim için zaman kaybı olacak.Bu deneme de olmazsa yine irenbeye devam bilmiyorum güveniyorum oraya birde eşim yurtdışına gidiyor artık 6ayda 3 hafta türkiyede olacağız bukadar kısa sürede ancak izmirde tedaviye devam edebilirim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah inandığım gibi irenbede olacak

Canım ben şuan irenbede devam edeceğim merkezden memnunum aslında smyrna da 1aşılama 1tüp denemem var hastaneleri kıyaslandığımda irenbenin farkını anlıyorum tekrar yeni bir merkez benim için zaman kaybı olacak.Bu deneme de olmazsa yine irenbeye devam bilmiyorum güveniyorum oraya birde eşim yurtdışına gidiyor artık 6ayda 3 hafta türkiyede olacağız bukadar kısa sürede ancak izmirde tedaviye devam edebilirim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah inandığım gibi irenbede olacak

Anladim cnm, cok haklisin... Peki tahminen ne zaman baslayacaksin transfer hazirligina?

H husem cim yarin belli olur artik, ama son artis %60 degil %51 gibi. Laboratuvar farkli oldugu icin de olabilir, umarim oyledir tatlim. Hayirli haberler veririsin ins. yarin cnm...:dua: :dua: :KK200:
Evet canım artış %51 . Bu kadar fark eder mi farklı yerde ölçüm bilemiyorum.Başından beri umutsuz olduğum yazılarımdan belli pozitif düşenemedim ne yazık ki ve yarın alacağım o olumsuz senaryoya hazırlıyorum kendimi dıs gebelik ,iğne,kürtaj her neyse Çünkü hiçbir artışım mutlu etmedi ne beni nede doktorları. Diyorum ilk başta negatif sonucu görseydim şimdiye kendimi toparlamıştım hayırlısı böyleymiş. Güzel haberler benden artık gelmez keseyi görecek arkadaşlarımız bizi mutlu edicek inşallah en yakın zamanda:dua:

Anladim cnm, cok haklisin... Peki tahminen ne zaman baslayacaksin transfer hazirligina?
Yeni bir merkez yine herşey baştan başlayacak bukadarına zamanım ve gücüm yok ki tavsiye ile gideceğim başka yerde olacağının da garantisi yok sonuçta iki merkezime de tavsiye ile gittim tavsiye edenler hamile kaldı ben iki merkezde de hamile kalamadım ozaman 3.merkezin ne farkı olacak nasıl güveneceğim , irenbe de olana kadar devam edeceğim canım, Bu ay başlıyorum yarın gideceğim kontrole inanmak başarmanın yarısı bu sefer umutlu olacağım gecen ay hiç inanmamıştım olmadı çünkü

Selam arkadaşlar o tahinli kurabiyeler efsaneydi. Nereden aldıklarını sormuştum . Merkezin hemen yanındaki börek poğaça satan yerden alıyorlarmış. İlgilenenlere :)

Ben 3 yıl önce tüp bebek araştırması yaparken İrenbe'nin adını olumlu olarak duymuştum ve burada pozitif sonuç alan çok kişi duydum. Hatta bir arkadaşımın akrabasını yönlendirmiştim ben tedavi görürken. 44 yaşında amh düşük . 2.toplamada 2 embriyo elde edip ikizlerini kucağına aldı. şu an 1 yaşındalar. Yani olumlu sonuç alanlar da çok ama burada yazdıklarını görmedim onların.
Son günlerde blogta hep negatif okuyoruz. Ben şu an tedaviye başlasam bu olumsuz yazılardan dolayı biraz düşünürdüm.

Arkadaşlar merkezden, doktordan memnun olmayanlar zaten başlamasın. İçine sinmeden böyle hassas bir tedavi başarılı olamaz mümkün değil. 2. denemeden de olumsuz sonuç alanların merkez değiştirmesi önerilen bir şey zaten.

Benim bir tanıdığımın 7 yıl sonrasında Amerikan Hastanesinde tüp bebekle bebeğine kavuştu.

İmkanı olan arkadaşlar orayı da düşünebilirler.

Evet canım artış %51 . Bu kadar fark eder mi farklı yerde ölçüm bilemiyorum.Başından beri umutsuz olduğum yazılarımdan belli pozitif düşenemedim ne yazık ki ve yarın alacağım o olumsuz senaryoya hazırlıyorum kendimi dıs gebelik ,iğne,kürtaj her neyse Çünkü hiçbir artışım mutlu etmedi ne beni nede doktorları. Diyorum ilk başta negatif sonucu görseydim şimdiye kendimi toparlamıştım hayırlısı böyleymiş. Güzel haberler benden artık gelmez keseyi görecek arkadaşlarımız bizi mutlu edicek inşallah en yakın zamanda:dua:

Sen en kotusune hazirliyosun kendini ama bir ne oldugu anlasilsin bakalim. Kurtaj vs olmayadabilir, hayirlisi olsun ins.

Yeni bir merkez yine herşey baştan başlayacak bukadarına zamanım ve gücüm yok ki tavsiye ile gideceğim başka yerde olacağının da garantisi yok sonuçta iki merkezime de tavsiye ile gittim tavsiye edenler hamile kaldı ben iki merkezde de hamile kalamadım ozaman 3.merkezin ne farkı olacak nasıl güveneceğim , irenbe de olana kadar devam edeceğim canım, Bu ay başlıyorum yarın gideceğim kontrole inanmak başarmanın yarısı bu sefer umutlu olacağım gecen ay hiç inanmamıştım olmadı çünkü

Hadi bakalim, kesinlikle inanmalisin, bu konuda destegimiz tam :) Beraber gun sayarmiyiz diye merak ettim ama senin transfer ay sonu gibi olur muhtemelen, benim de subatin ortasi gibi olur bir aksilik olmazsa ins.

T Tuna_nehir , gulfeda gulfeda , @egeli_09 ve M medesa kizlar diger merkezlerle ilgili paylasimlarinizi takip ediyorum, herseyi paylasirsaniz sevinirim. Simdiden bol sanslar:)
Canım aslında dün ben yazdıktan sonra da üzüldüm moonlovers moonlovers mesela aşılamayla karar veremezsin dedi ki bence haklı. Ama o an dedim ki burada tedaviye devam edecek arkadaşlar var onların moralini mi bozuyorum. Çok üzgünüm düşünemedim kızlar özür dilerim hakkınız geçti helal edin.

Arkadaşlar bundan sonraki seçeneğimiz merkez ne olursa olsun bir kere imsı( 8000 kat büyüten sperm seçme) yapmalı, yumurta kalitesi hakkındabilgi vermeli, kamerayla embriyoları izlemeli, embriyo kalitesini söylemeli, blastokist e ulaştırmalı ve pgt yapmalı, en önemlisi de isteklerinizi ve sizi iyi dinlemeli.ben kendi adıma bunlara dikkat edicem.bunlqrı birlikte araştıralım arkadaşlar.bir de era testi var tabi.
Canım era testi ne için pgr ne için yapılıyor?

Canım genetik test dediğin kromozom testi mi oluyor? Ben daha önce yaptırmadım ama kromozom testi yaptırmamızı istedi ama ben yeni merkeze geçmeden önce de yaptıracagım kromozom testini. Çünkü gittiğimde de her seye ayrı kostur olsun istemedim bence sende yaptır bulunsun su an vaktin varken yaptır derim ben. Bu kadar tedavi gördün bunlar da artık hazır bulunsun bana sorarsan. Bu arada sanırım bu testleri araştırma hastaneleri yapıyorlar
Cnm irenbe de yapıyormuş bu testi kişi başı 140 tl

M medesa Haklısın canım bende o söylemeyip te merkez değiştirmeyi düşünenlerdenim.. Negatiften sonra muayene edelim gel bi bakalım neden olmuş falan demişti. Muayene etse ne değişecek ki sonuç ortada o senaryoyu kürtajdan sonra yaşadığım için ne söyleyecek tahmin ediyorum..zaten il dışından geliyorum gitmedim raporu da hazırlayın mail adresime atın diye söyledim öyle de yaptılar. Biz de bırakmamıştık sil baştan başka merkezde denemeyelim diyedüşünmüştük ama her doktor herkese iyi gelmeyebilir bizim olmadı..
Kromozom testini biz bulunduğumuz yerdeki ünv. Hastanesinde yaptırmıştık canım kürtajdan sonra ve pıhtılaşma çıktı bende. Yeni başlayacak olduğun yerin yönlendirmesiyle de yapabilirsin yada ünv. Hastanesinde yaptır elinde bulunsun 1 ay gibi bir sürede çıkmıştı bnmkinin. Umarım hepimizin yeni merkezleri uğurlu gelir ve kucaklarımız bebişlerle dolar. Tahinli kurabiye konusunda sana tamamen katılıyorum çok güzellerdi..
Canım senin de hakkında hayırlısı olsun inşallah.izmirde neresi yapıyor bu testi,sen nerede yaptırdın ve ne kadar zamanda çıkmıştı?9 Eylül'de falan yapıyorlar mı bir sorayım bakalım çok sağol

Kızlar genetik test önemli yaptıracaksanız biran önce yaptırın araştırma hastaneleri yapıyor ve 3 haftayı buluyor zaman kaybetmeyin derim. M medesa cım bende smyrnadan ayrılırken dosyamı istediğimde 1hafta sürüyor demişlerdi her merkez bunun için süre istiyor irenbe hakkında şuan çok tepkilisin farkındayım ben izmirde iki merkezdede tüp bebek yaptırdım inan bana negatiften sonra bizim beklediğimiz gibi olmuyor tetkikler yapıldıktan sonra negatife söylenecek söz olmuyor, hatta Kaan Bey söylenecek yada neden tutmadığını bilsek emin olun hiç negatif almayız demişti bi açıdan da haklılar aslında. Umarım hakkında hayırlısı olur istanbula gitmeden bence genetik test yaptırmadıysak yaptır sonucunu al oyle git yoksa zaman kaybı yaşarsın
Kızlar çok sağolun yorumlarınız için,iyiki size sormuşum çünkü ben genetik testin bu kadar uzun zamanda çıkan bir şey olduğunu bilmiyordum.o zaman pazartesi hemen yaptırayım ki irenbeden de aldığım dosyamın içine bunu da ekleyip herşeyim tam gideyim İstanbul'a görüşmeye .sen ne aşamadasın canım,ne zaman Yen'i transferin belli mi?

Güvenmediğin yerde devam etme zaten canım, yönlendirme yanlış olmuş ben bı sitede diğer konularda da cok araştırma yaptım o yuzden ilk aşılama sonrası tüpe geçtim ilkinde hemen tutar diye düşünürken 3.ye başlamak üzereyim ilginç hiç böyle hayal etmemiştim vardır bi zamanı deyip yola devam ediyorum. İnşallah bi sonraki yerin uğurlu gelir ve hamile kalırsın canım yolun açık olsun
Ahhh canım ya bizde de sorun yok işte Kaan bey de baktı,herşeyine de baktık herşey normal senin kesin bebeğin olacak ama neden başarısız olduk bişey diyemiyorum dedi.acaba taze transfer mi yapsaydık dedi.ama işte bu acabaların keşkelerin nedenlerin soruların ardı arkası gelmiyor.sorunu bilsek üstüne gideceğiz ama bilmiyoruz işte,bu da ayrı sıkıcı konu:KK43:

Evet arkadaşım deneyimlerimizi paylaşalım.medesa üçünü de gezicek galiba belki ben acıbadem de giderim.hayırlısı olsun bizim için.allah hepimizin yüzünü güldür.
Evet cnm ben üçünü de gezip yetinde görüp bilgi alıp aralarında bir değerlendirme yaptıktan sonra karar vereceğim eşimle inşallah.umarım bu sefer doğru merkezle yola çıkarız :dua:

Selam cnm, dunku patlamadan dolayi cok moralim bozuldu :KK61:, esim adliyede calisiyor cok sukur iyi ama cok uzuldum yinede... bu olay bebek stresini unutturdu biraz, daha yeni okuyorum yazilari... herseyden onemlisi sagligimiz aslinda... Bence irenbe de artik yavas yavas hastalari kaybetmeye baslayabileceklerinin farkina variyolar, bence burayi takip edenler var (hemsire, dr. yada herhangi bir eleman) yoksa buyuk indirimden bahsetmezdi, hic boyle bir paylasim olmadi burada? En iyi karari senin kalbin verir tatlim ama su kadarini soyleyim: Bir muayeneden sonra esimle Kaan beyin odasina gectigimizde tel.na bakip onceden kendi hastasi olup su an istanbulda bir merkezde tedavi goren bir arkadas icin epey kizgin konustu. Bir bilgi almak istemis bayan neyle ilgili bilmiyorum, ama geri donmedi ve vakit ayiramayacagindan falan bahsetti. Merkezler ve dr.lar hakkindaki paylasimlari takip ediyorum arkadaslar muhtemelen benim de bu bilgilere ihtiyacim olacak bir iki ay sonra... Arkadaslara da katiliyorum medesacim genetik testleri burda yaptirin, zaman kaybetmeyin, zaten ist.daki merkezler de genelde 2 negatiften sonra bu testi istiyorlar. Univ. hast.de ucretsiz yaptirabilirsin, sonuc 3-4 haftada cikiyor ancak gec tarihe randevu verebiliyorlar bence hemen bugun arayip randu al. Dokuz eylul genetik tip bolumunda yaptirmistim ben, ilkin gec bir tarih vereceklerdi ama tup bebek yaptiracagim icin onceden onlem alabilmek adina daha erken bir tarih icin rica etmistim biraz daha erken oldu.
Ayyy canım inanır mısın dün Kaan beyden çıkınca eşim de senin gibi dedi Kaan bey de sizin klubü takip ediyor bence dedi.yok artık niye öyle düşündüğün dedim.sanki orda yazılan şeylere cevap verir gibiydi söylemleri dedi.olabikir yani kendi değilse bile sırf bu işlerle ilgilenen bir eleman vardır belki şikayetleri Memnuniyetsizlikleri kontrol eden .tamam hemen 9 eylül arayayım sağol canım ya:)

Ahhh canım ya bizde de sorun yok işte Kaan bey de baktı,herşeyine de baktık herşey normal senin kesin bebeğin olacak ama neden başarısız olduk bişey diyemiyorum dedi.acaba taze transfer mi yapsaydık dedi.ama işte bu acabaların keşkelerin nedenlerin soruların ardı arkası gelmiyor.sorunu bilsek üstüne gideceğiz ama bilmiyoruz işte,bu da ayrı sıkıcı konu:KK43:
Ben tepecikte yaptırdım canım ücretsiz yapıyorlar 1ayda çıktı sonucum ama özel hastaneler tüp bebek merkezlerinde 2 hafta da çıkıyor sanırım dosyanda olsun istanbula gidince bu testi isteyebilirler boşa gitmiş olma canım sonucta yakın biryer değil.Valla bizede hiç sorun yok sadece morfoloji %3 ve eşim sigara içiyor,Kaan bey özellikle söyledi sigara tedaviyi olumsuz etkiler embriyo ne kadar kaliteli de olsa spermin DNA sı bozuksa tutmaz diyor,bize göre bizim sorunumuz sigaranın verdiği zarar.belki sigarayı bırakma eşim kendiliğinden olacak ki Kaan beyde dedi sigarayı bırak kendiliğinden olur bu kadar masrafa gerek kalmaz diye bizde nasıl olsa tüple hemen olur sandık ama olmadı.zaten dondurulmuşla olmazsa sigarayı bırakıp kendimiz deneyeceğiz

X