Kızlar bugün resmen ömrümden bikaç sene gitti.! sabah 05:00'te uyandım söylemesi ayıp idrara sıkışığım patlıcak derecede, kalktım yataktan tuvalete giderken tutamıyorum kaçırıyorum sandım. Kendi kendime de şöyle diyorum "iyi artık tuvaletini de tutamaz oldun" uyku sersemi anlamadım bişey. Tam gittim ne göreyim? iç çamaşırım kan dolu, akıyo! İdrara sıkışıktım güya resmen kalmadı, hemen ağlaya ağlaya eşimi uyandırdım kalk dedim acile gidiyoruz sanırım düşük yaşıyorum, karnımda ağrıyor ama böyle adetin ilk günü gibi
irenbeyi aradım biri açtı nöbetçi doktor sordum yok dedi, Kaan Bey'i arayın yönlendirsin dedi, Kaan Bey'i 2 kere aradım açmadı, mesaj yazdım ben de. Çınarlı'yı, Tınaztepe'yi ve Egepol'ü aradı eşim, tüp bebek transferi olduğumu vs.özetle anlattı, hiç biri beni kabul etmedi inanır mısınız? Hepsinin dediği doktorunuz burda mı çalışıyor? Hayır dediğimizde de biz müdahale edemeyiz, doktorunuza görünün!
Buca Kadın Doğum Hastanesi'ne gittik bizde. Nerde yaptırdın dedi acildeki doktor, İrenbe deyince Kaan mı yaptı transferi diye direkt sordu. Şansıma tanıyomuş Kaan Bey'i. Vajinal bakmayayım bir sıkıntı varsa ben körüklemeyeyim, Kaan bakar dedi, neyse karnımdan baktı şükür o gördü kesemi, bişey yok panikleme, ilk 12 haftada görülebilir dedi, böyle durumda bence en iyisi evde yat dinlen, hiç korkma dedi. Bütün ilaçlarımı sordu, crinone, progestan, oksapar vs hemen hemen hepsini saydı kullanıyo musun diye? Ben de hepsini söyledim tamam dedi. Sen için rahat olsun diye Kaan'a da git ama üzülme bişey yok bu kanamalar görülebiliyor dedi, benim baktığımı da söyle dedi, tahlillerimi de görünce devlete gelmek istediğin zaman da benden randevu al dedi vallaha şansıma. Yemin ederim en iyisi devlet doktorları her hastalığı biliyorlar, her çeşiti görüyorlar resmen baktıkları hasta çokluğundan kime ne olacağından eminler. Hastalığımı falan sordu, hemen yorumladı adam, baktı gördü, sordu ilgilendi korkma bişey olmaz evine git yat dedi. İsmail Bey'i de ondan çok takdir ediyorum! Neyse Kaan Bey 7 gibi döndü bana, devam etmiyosa korkma dedi, ediyo dedim, resmen 4.pedi koydum 5'ten 7'ye kadar. Sabah gittik İrenbe'ye, baktı Kaan Bey, ikizlerimi gördüm
proluton iğnemi 4günde 1 değil, 3günde 1 vurun artık dedi. birinin kalp atışları da başlamış, diğeri için cuma bidaha gitçez o tembel çocuğum sanırım
benim rahatsızlığım gereği rahmim ve yumurtalıklarım olması gerekenden çok küçüktü, artık büyüdüğü için kılcal damarlar genişliyormuş, olabilirmiş. Ama cuma bana gelene kadar yat dedi, en iyi dinlenerek başa çıkarsın dedi. Adet görür gibi bikaç gün sürebilirmiş. Ped koyuyorum resmen. Bebeklerim iyi olsun da, razıyım... şükür
bugün çektiğim sıkıntıyı, döktüğüm gözyaşını anlatamam. @Umut3587 sana dün dedim ya nasipse pazartesi görürüm diye, bu süreçten çok korkuyorum diye, tövbe Yarabbim, sıkıntıyı çağırdım resmen kahroldum bugün! Ama bin şükür Rabbime!