- Konu Sahibi mavinehir17
- #20.861
Kızlar bu arada kendi tecrübemden yola çıkarak bizleri takip eden bir umut arayanlara naçizane bir kaç şey söylemek isterim.hani hepimiz de merak ediyoruz ya transferden sonra ne yapmalı ne yapmamalı vs kafayı yiyiyoruz bunları düşünmekle.işte ben ne gerekiyorsa harfiyen a'dan z'ye yaptım.düşük önleyici iğneler,bantlar,kan sulandırıcı göbekten iğneler.üstelik bizim ciddi bir sorunumuz da Yok ne kist,ne rahim problemi,ne yumurta.sadece tüpümde daralma var hepsi bu.bunların dışında nar,ananas,dut kurusu tutunmaya yardımcı dediler istemesem de bol bol tükettim.6.güne kadar hiç evden çıkmadım,6.gün sadece sinemaya gittim.sonuçta 10 gün neredeyse full yattım.şu anda da sanırım yatmaktan bacaklarım et kesiği olmuş üstüne basamıyorum Bile.tek bir ev işi bile yapmadım.eşimle annem hallettiler sağolsun.hasta olmamaya çok özen gösterdim.korkumdan tek bir kere bile öksürüp hapşırmadım.normalde kabız bir insanken o kadar dikkatli ve sağlıklı beslendim ki tek bir gün bile aksatmadan ve kabız olmadan geçirdim günleri.ağlamalı,aksiyonlu,gerilimli filmler Bile izlemedim .37 yaşındayım,şu yaşıma kadar kendime bakmadığım kadar iyi baktım ben yavrularıma.herşeyden korudum sakındım onları.aslında ben şimdiden bile çok ama çok iyi bir anne olmuştum,olabileceğimi ispatlamıştım ama olmadı işte sonuç negatif oysa mesela izmirplus ne yazıkki pek çok talihsizlik yaşadı,hastalandı kustu,hapşırdı,öksürdü çok zor geçirdi 10 gününü ama şükürler olsun ki onun yavrusu ona tutundu ve inş sağlıkla kucağına aldığını da duyacağız,duacısıyım onun demem o ki Allahım dediği oluyor arkadaşlar.yani sen istediğin kadar dikkat et herşeyden şakın olmayacaksa olmuyor ama bazı insanlar transferden sonra uzun yol yapıyor işe başlıyor,ağır işler yapmaları gerekebiliyor kesin tutmadı dediklerinde tutmuş olabiliyor .siz yine de dikkat edin tabiki ama bir tek bunlarla da olmuyormuş.Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacakmış demekki.uzun yazdım belki ama buraya yazmayıp da uzaktan bizi okuyup takip eden arkadaşlar için de bilgi olsun istedim