Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Cnm eczacı bana dediki vitaminler dışındaki tüm fitil iğne ilaç hepsini aile Hekimi yazabilirmiş tek şart uzman olacak
Eczacı o an o kadar ilacı parayla almadığım için sinirlendi herhalde :KK48: geçiştirdi beni şaşkın:sinirli: sağolasın canım ben yarın hastaneye gidicem, sağlık ocağı 1 gün sonra kan sonucu veriyoruz dedi, aynı gün almam lazım merak ediyorum, onlar da vermezse tınaztepeye gidicem valla, irenbe'ye yoldan 2 vesait gidiyorum, yorulmayayım :KK200:

M medesa ne zamandı senin test zamanın canım?
Canım test günüm cuma günü .ancak cumartesi yılbaşı olaki olumsuz bişey olursa hem yeniyıla kötü girmeyeyim diye hem de yılbaşı günü otelde misafirlere karşı mutsuz ve asık suratlı olmayayım diye cuma kan vericem fakat pazar günü oteli kapatıp eve gelince bakıcam sonuca en mantıklısı bu geliyor bana.pozitif olacağını bilsem cuma sabahın ilk ışığında gider öğrenirim ama her ihtimali düşünmem lazım.bayrama ağlayarak girmiştim yeniyıla ağlayarak değil umutla gireyim sonra da inş güzel haberi alırız:anneadayı:

Canim seni tedirgin etmek istemem ama bende soyle oldu: Yumurta toplamadan once bu lanet kistler yumurta kalitesini bozdugu icin 3 ay boyunca decapeptyl menapoz ignesi vuruldum. İlkinden sonra aslinda adet oluyosun ama neyse baskilamak icin 3 tane yeterli dendi. Son igneden sonra dr.un belirledigi tarihte yumurta buyutmek icin ignelere basladik ama benim yumurtalar hemen cevap vermedi yani dozu arttirmamiza ragmen yeteri kadar buyumedi yumoslar. O ay yumurta toplama iptal oldu maalesef. Mecburen bir ay adet goreceksin dedi kaan bey. Onun icin de ilac verdi, adet oldum adetten sonra yeniden farkli ignelerle yumurta buyutuldu, cok sukur istenilen buyukluge geldiler. Ama sende de aynisi olacak, yumurtalar buyuyemicek diye birsey yok cnm, ben cikolata kisti olup da kendimden baska bu sekilde yumurta toplama islemi iptal olan okumadim burda. Bana kaan bey o zaman arisutu+bal+polen karisimi hatta incir kuru yapabilirsin demisti. Incir kurunu yapmadim ama arisutu+bal+polen karisimi yaptim her gun sabah aksam bir kasik aldim. Sen o asamaya gelince yani ignelere baslayacakken sorarsin cnm. Aralik sonu igne yapilacak, muhtemelen 3 ay sonra falan cagirirlar. Bizimki maalesef cok uzun suren bir tedavi, daha baslarken Kaan bey cok sabirli olman lazim demisti. Haberleselim cnm her asamada :)
Çok saol canım.benim şöyle oldu.ilk etapta ilaçla menopoza soktu hap içtim yani daha sonra hapla yumurta geliştirici içtim.ama muayene ettğinde kaan bey dediki bu ne böyle tuğçe bitürlü yumurta elde edemiyoruz yani var ama ufak dedi istedipim boyutta değil dedi.benim daha önce yani vu menopoz tedavisi uygulanmadan amh değerim 3.14 tü şimdi 1 e düştü.bazen bukadar ilaç içtiğim için olduğunu düşünmeden edemiyorum.ozamanda çikolata kistim vardı ama bukdar düşük değildi.bana tek iğne dedi ama sonrası nolur bilmem tabi.incir kürüne başlıcam ama korkuyorum.çünkü zamanında soğan kürü yapmıştım kistlerim için 3 cnden 7ye çıktı o ay.ozaman başka dra gidiyodum ve bana dediki bazı vucutlarda kür etkili olmuyo ters tepebilir demişti.haberleşelim seninle canım.sen şuan hangi aşamadasın?ilk denemen mi?

Yok bebeğim buca kadın doğum hastanesine gidicem, tek dolmuş var rahat olur orda kan için herhangi bir doktoru seçtim, ondan rica edicem, yazabileceği 7 kalem ilaç var, B12 plus ve previt positive hariç hepsini yazabilirmiş ben de dün eczaneye sordum. Mesela progestanı aile hekimi yazabilir ama crinone jeli kadın doğum doktoru yazmalı dedi. Ondan kadın doğumcuya gidicem. hepsini 1 kere de yazar mı bilmiyorum. Yazmazsa da bikaç güne bidaha gider diğer ilaçları yazdırırım.bütün ilaçlarım var şu an:KK15:
Bende buca kadın dopuma gidiyorum tahlillerim için herhangi bi dra randevu alıyorum ama zar zor tahlil yazıyolar canım.bucada oturuyorum fakat hastanede zor kabul ediyor drlar sende yaşadın mı böyle bi problem

Bende buca kadın dopuma gidiyorum tahlillerim için herhangi bi dra randevu alıyorum ama zar zor tahlil yazıyolar canım.bucada oturuyorum fakat hastanede zor kabul ediyor drlar sende yaşadın mı böyle bi problem
Ben de 2 kere gittim buca kadın doğuma şu tedaviye ilk başlarken ve 2. Transferi olmadan önce istediği rutin tahliller için kuzum, 2sinde de erkek doktor vardı, hiç lafımı ikiletmeden yazdılar tahlilleri, çok iyi davrandılar, hele son gittiğim tabii kardeşim ne demek falan dedi o çok iyi bi doktordu. Ben mailden adına bakayım o doktorun, sana söyleyeyim bidahakine erkenden ona al sıranı canım. Bu sefer kadına denk geldim bakalım nasıl bir tepki vericek, mhrs'den sıra aldım, kadının bütün günü boştu, orda da mimli bi kadın varmış odadan ağlatarak çıkardığı hastalar bile olmuş, inşallah o değildir. Bütün gününün boş olması şüphelendirmiyo değil :KK64:çünkü bugüne tek o kadında sıra vardı:olamaz: ama en olmadı transferim olmuştu hamile miyim diye kan vermek istiyodum der, ilaç vs karıştırmam :KK48:

Canım Buca Kadın Doğum Hastanesi'nde Halit Yavuz Vidinli. 15 Kasım'da gitmişim en son ona ve çok iyi hatırlıyorum, Kaan Bey'den daha naif, daha sakin bir doktordu. :KK48: Bugün gideceğim Gülpınar Özerler diye bir kadınmış bakalım:halay:Erkek doktorlar daha umursamaz oluyo böyle durumlarda, yani sana tedavi olmuş mu olmamış mı ego yapmıyo, anlayışla karşılıyo. Ayrıca hergün bakması gereken hasta sayısı var, adam kotasını doldurma derdinde. Kadınlar daha fena. Benim aile hekimim de erkek, izindeymiş uzun bi süredir, yerine bi kadın bakıyo, geçen ona gittim, günaydın kolay gelsin diye odaya girdim, cevap bile vermedi:sinirli:

Son düzenleme:
M medesa alinnaa alinnaa ve diğer kızçelerim:KK200:
Pazartesi aile hekimliğine kan verdim, sonucu anca bugün çıktı, devlet hastanesi 1 saate halletti sonucu şükür. Doktor da çok tatlı bir kadındı, S sametuche senin şansına denk gelmemiş demek kuzum. Gününe göre beta hcg sonuçlarımı yazıyorum.
24.12.2016 - 334
26.12.2016 - 771
28.12.2016 - 1581
Hala benimle veya benimleler :anne: İrenbe'yi de aradım, 9 Ocak'ta randevu verdiler:KK15:

Çok saol canım.benim şöyle oldu.ilk etapta ilaçla menopoza soktu hap içtim yani daha sonra hapla yumurta geliştirici içtim.ama muayene ettğinde kaan bey dediki bu ne böyle tuğçe bitürlü yumurta elde edemiyoruz yani var ama ufak dedi istedipim boyutta değil dedi.benim daha önce yani vu menopoz tedavisi uygulanmadan amh değerim 3.14 tü şimdi 1 e düştü.bazen bukadar ilaç içtiğim için olduğunu düşünmeden edemiyorum.ozamanda çikolata kistim vardı ama bukdar düşük değildi.bana tek iğne dedi ama sonrası nolur bilmem tabi.incir kürüne başlıcam ama korkuyorum.çünkü zamanında soğan kürü yapmıştım kistlerim için 3 cnden 7ye çıktı o ay.ozaman başka dra gidiyodum ve bana dediki bazı vucutlarda kür etkili olmuyo ters tepebilir demişti.haberleşelim seninle canım.sen şuan hangi aşamadasın?ilk denemen mi?

Slm cnm menapozdayken amh in 1e dusmesi gayet normal tatlim, onemli olan ilk degerin ki 3.14 cok cok iyi bir deger supersin :KK9::super: Hmm tek igne vermis zaten yumoslar asiri baskilanmaycaktir, insallah sonraki yumurta gelistirici igne ya da ilaclarla yumoslar buyur cnm. Yalniz sen dr.a sormadan incir kuru yapma, burdan bazilari kistleri buyuttugunu yazmisti. Ama arisutu+bal+poleni kaan bey onerdi zaten, bende test ettim kisti buyutmuyo cnm. Benim maalesef 2 negatifim var, 3.denemem olacak allahin izniyle. 2 dondurulmus embriyom var, menapozdayim su an. 4. igneyi yaptirdim gectigimiz cumartesi, bugun randevum var 16.20de. Bakalim belki transfer hazirligina baslariz ya da 1 ay daha menapoza devam ederiz.

Pazartesi aile hekimliğine kan verdim, sonucu anca bugün çıktı, devlet hastanesi 1 saate halletti sonucu şükür. Doktor da çok tatlı bir kadındı, S sametuche senin şansına denk gelmemiş demek kuzum. Gününe göre beta hcg sonuçlarımı yazıyorum.
24.12.2016 - 334
26.12.2016 - 771
28.12.2016 - 1581
Hala benimle veya benimleler :anne: İrenbe'yi de aradım, 9 Ocak'ta randevu verdiler:KK15:
Hadi gözümüz aydın canım.... Sağlıkla büyürler inşallah...:dua:

24.12.2016 - 334
26.12.2016 - 771
28.12.2016 - 1581

Vauwww supersin cnm yaaaa, iste bekledigimiz tablo tebrik ediyorum masallah size :KK200::nazar::nazar::nazar::nazar::KK200::KK200::KK200: Sira kesecik(lerde) sanirim, insallah onlari da goreceklsin ins. kuzum :dua::dua::dua: Cok cok mutlu oldum valla, darisi basimiza ins.

H husem cim yeniden test yaptirdin mi? var mi bir gelisme cnm?
Yapmadım canım cuma günü yap demişlerdi bende o zaman yaptırayım dedim. Ama gerçekten hiç umudum yok ... Dün çok fena şekilde birkaç defa sol kasığıma ağrı girdi resmen adet oluyormuşum gibi.. Takip ettiklerim var düşük değerle başlayan hepsinin sonu düşükle sonuçlanmış gibi bir şey..

24.12.2016 - 334
26.12.2016 - 771
28.12.2016 - 1581

Tebrikler canım. Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah :) Bir hamiş olarak senden dualarını bekliyoruz :)
Nihayet bir olumlu haber alabildik. Umarım devamı da diğer arkadaşlarımdan gelir. 2017 hepimize şans getirir :)

Hadi gözümüz aydın canım.... Sağlıkla büyürler inşallah...:dua:
Allah razı olsun canım benim. Bugün senin de kan vermen gerekiyodu, gitmedin mi? 4 gün bekleme kuzucum, git 2 günde bir ver. Bir de cuma verirsin. Ben hiç olumsuz düşünmüyorum ikiniz için de.. dediğim gibi bak 12.gün beta hcg değerinde en düşük 17 olmalıymış demişler, senin 10.gün değerin 20...sen, M medesa , ben birlikte gün sayacağız, sonra kızlar da eklenecek bize:KK200:

24.12.2016 - 334
26.12.2016 - 771
28.12.2016 - 1581
Ya canım Harika Harika süper hep ikiye katlanmış ,tsm olması gerektiği gibi:KK200::nazar: inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görelim :dua: 9 ocakta kese görünecek mi acaba?

Allah razı olsun canım benim. Bugün senin de kan vermen gerekiyodu, gitmedin mi? 4 gün bekleme kuzucum, git 2 günde bir ver. Bir de cuma verirsin. Ben hiç olumsuz düşünmüyorum ikiniz için de.. dediğim gibi bak 12.gün beta hcg değerinde en düşük 17 olmalıymış demişler, senin 10.gün değerin 20...sen, M medesa , ben birlikte gün sayacağız, sonra kızlar da eklenecek bize:KK200:
Canımmmm dua et bizim için,sen içinde melekler taşıyorsun duaların kabul olur:dua: ayyy gözlerim doldu,burada böyle güzel haberler duymakta çok ihtiyacımız vardı şükürler olsun:nazar: H husem cnm ben de Cuma'ya kadar beklememen gerektiğini düşünüyorum çünkü iki günde bir kan beyin diyorlar keşke sende bugün baktırıversen:KK200:

X