- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 37
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #20.721
Ay ne güzel değerlerin maşallah sana ve bebişlerine darısı bize inşallah. Benimde bugun kontrolum vardı transfer iptal oldu istenen gibi değildi kalınlık nasip değilmiş bu ay.M medesa @alinnaa ve diğer kızçelerim
Pazartesi aile hekimliğine kan verdim, sonucu anca bugün çıktı, devlet hastanesi 1 saate halletti sonucu şükür. Doktor da çok tatlı bir kadındı, S sametuche senin şansına denk gelmemiş demek kuzum. Gününe göre beta hcg sonuçlarımı yazıyorum.
24.12.2016 - 334
26.12.2016 - 771
28.12.2016 - 1581
Hala benimle veya benimlelerİrenbe'yi de aradım, 9 Ocak'ta randevu verdiler
İnşallah kuzum inşallahVauwww supersin cnm yaaaa, iste bekledigimiz tablo tebrik ediyorum masallah sizeSira kesecik(lerde) sanirim, insallah onlari da goreceklsin ins. kuzum Cok cok mutlu oldum valla, darisi basimiza ins.
Çok teşekkür ederim canım, Rabbim hepinizin yüzüne gülsünTebrikler canım. Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah :) Bir hamiş olarak senden dualarını bekliyoruz :)
Nihayet bir olumlu haber alabildik. Umarım devamı da diğer arkadaşlarımdan gelir. 2017 hepimize şans getirir :)
Aaahhh ah dualarımda hep siz kızlar varsınız... biliyorum hepimiz sessizce yastıkları az ıslatmadık gözyaşlarımızla. Rabbim bana nasip etti, sizlere de tez vakitte nasip etsin, sevinçten gözyaşlarınızı tutamayın, içiniz içinize sığmasın, mutluluktan ne yapacağınızı bilemeyin, eliniz ayağınıza dolaşsın istiyorumCanımmmm dua et bizim için,sen içinde melekler taşıyorsun duaların kabul olurayyy gözlerim doldu,burada böyle güzel haberler duymakta çok ihtiyacımız vardı şükürler olsun H husem cnm ben de Cuma'ya kadar beklememen gerektiğini düşünüyorum çünkü iki günde bir kan beyin diyorlar keşke sende bugün baktırıversen
Ya canım Harika Harika süper hep ikiye katlanmış ,tsm olması gerektiği gibiinşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görelim 9 ocakta kese görünecek mi acaba?
Canım benim çok teşekkür ederimAy ne güzel değerlerin maşallah sana ve bebişlerine darısı bize inşallah. Benimde bugun kontrolum vardı transfer iptal oldu istenen gibi değildi kalınlık nasip değilmiş bu ay.
İnş önümüzdeki ay gerçekleşir transferim cnm:)Ay ne güzel değerlerin maşallah sana ve bebişlerine darısı bize inşallah. Benimde bugun kontrolum vardı transfer iptal oldu istenen gibi değildi kalınlık nasip değilmiş bu ay.
Ahhh cnm ne güzel temenniler bunlat inş gerçek olurAaahhh ah dualarımda hep siz kızlar varsınız... biliyorum hepimiz sessizce yastıkları az ıslatmadık gözyaşlarımızla. Rabbim bana nasip etti, sizlere de tez vakitte nasip etsin, sevinçten gözyaşlarınızı tutamayın, içiniz içinize sığmasın, mutluluktan ne yapacağınızı bilemeyin, eliniz ayağınıza dolaşsın istiyorumŞimdi sıra da sen ve H husem varsınız yavrum. Bugün kan vereydi H husem , yüzümüzü güldürecekti diye düşünüyorum. İkinizden de çok umutluyum ben
Tamam camım bidahakine söyledipin dra alıcam ben 2 kere gittim 2sinede aynı dra denk geldim orda sıra nosu aldım 2sindede benim çikolata kistimden dolayı değerim yüksek olduğu için araştırma hadtanesine yönlendirdi kanser olabilir dedi çok moralimi bozmuştu.değerinin yükselmesine çok sewindim canım.Allahım dualatını kabul eylesin.sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.bizde sana yetişiriz inşallahCanım Buca Kadın Doğum Hastanesi'nde Halit Yavuz Vidinli. 15 Kasım'da gitmişim en son ona ve çok iyi hatırlıyorum, Kaan Bey'den daha naif, daha sakin bir doktordu.Bugün gideceğim Gülpınar Özerler diye bir kadınmış bakalım Erkek doktorlar daha umursamaz oluyo böyle durumlarda, yani sana tedavi olmuş mu olmamış mı ego yapmıyo, anlayışla karşılıyo. Ayrıca hergün bakması gereken hasta sayısı var, adam kotasını doldurma derdinde. Kadınlar daha fena. Benim aile hekimim de erkek, izindeymiş uzun bi süredir, yerine bi kadın bakıyo, geçen ona gittim, günaydın kolay gelsin diye odaya girdim, cevap bile vermedi
Kaan beyle görüştük kendisi teklif etti eşin burada yokken de transfer yapabiliriz isters niz belgeleri imzalasın istediğinizde transfer yapalım dedi,bekleyen 3 tane embriyom var karar veremiyorum nezaman yaptıracağıma sanırım tekrar negatif almaktan korkuyorum benİnş önümüzdeki ay gerçekleşir transferim cnm:)
Ahhh canım aynı korku içimizde hep var maalesefKaan beyle görüştük kendisi teklif etti eşin burada yokken de transfer yapabiliriz isters niz belgeleri imzalasın istediğinizde transfer yapalım dedi,bekleyen 3 tane embriyom var karar veremiyorum nezaman yaptıracağıma sanırım tekrar negatif almaktan korkuyorum ben
İnşallah bitanem inşallahAhhh cnm ne güzel temenniler bunlat inş gerçek olurİnan hala geceleri eşim uyuyor ben gizli gizli ağlıyorum.inş mutluluk gözyaşları olsun artık
Canım çok teşekkür ederim, Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesinTamam camım bidahakine söyledipin dra alıcam ben 2 kere gittim 2sinede aynı dra denk geldim orda sıra nosu aldım 2sindede benim çikolata kistimden dolayı değerim yüksek olduğu için araştırma hadtanesine yönlendirdi kanser olabilir dedi çok moralimi bozmuştu.değerinin yükselmesine çok sewindim canım.Allahım dualatını kabul eylesin.sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.bizde sana yetişiriz inşallahgüzel haberlerimizi veririz
Yaşım 29 canım valla ilk denemede nasıl olsa tüp kesin olur nasıl olsa sorun yok diyor insan ama negatifi alınca neye ugradığını şaşırıyor 2 negatifti sonra jiç ümit kalmıyor malesef bakalım düşünüp en doğru kararı veririm inşallah. Buarada hangi ilaçları yazdırdınız ben hep parayla alıyorumİnşallah bitanem inşallahbilmem mi ne zor geçiyor zaman...
Ben 300 tl'yi 2 kere ödedim bir de nasıl aklıma gelmez? Çok kızıyorum kendimeBu arada sağlık ocağına gittim dr yazdı ilaçları.normalde 300 tl imiş biz 56 ödeyeceğiz,sevdim bu işi
Seninle yaşıtız canım. Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap o zaman, eşinin olmaması seni daha çok tedirgin edip, strese sokacaksa sakın eşin olmadan yaptrmaYaşım 29 canım valla ilk denemede nasıl olsa tüp kesin olur nasıl olsa sorun yok diyor insan ama negatifi alınca neye ugradığını şaşırıyor 2 negatifti sonra jiç ümit kalmıyor malesef bakalım düşünüp en doğru kararı veririm inşallah. Buarada hangi ilaçları yazdırdınız ben hep parayla alıyorum
Ben 300 tl'yi 2 kere ödedim bir de nasıl aklıma gelmez? Çok kızıyorum kendimekuzum benim aile hekimim 3 tanesini yazdı (progestan, prednol, cyclo progynova) diğerlerini ben yazamıyorum dedi benimkinde var bi sıkıntı o zaman... hoş kendi aile hekimim izindeymiş, yerine başkası bakıyo belki ondan yazmak istememiştir ama bilemicem
Proluton iğne(4günde 1 yarım ampul),oksapar (her akşam karından),vagifem tablet(akşamları vajinadan),crinone jel(sabah yataktan kalkmadan vajinadan). İşte bir de cyclo(sabah 2 akşam 2), progestan(akşamları 2adet vajinadan) ve prednol(akşamları1). Bunlar var canım.baska ne ilacin varki cnm?