Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ay ne güzel değerlerin maşallah sana ve bebişlerine darısı bize inşallah. Benimde bugun kontrolum vardı transfer iptal oldu istenen gibi değildi kalınlık nasip değilmiş bu ay.

Vauwww supersin cnm yaaaa, iste bekledigimiz tablo tebrik ediyorum masallah size Sira kesecik(lerde) sanirim, insallah onlari da goreceklsin ins. kuzum Cok cok mutlu oldum valla, darisi basimiza ins.
İnşallah kuzum inşallahSizler nasıl bana dua ediyosanız ben de hepinize öyle dua ediyorum inan ki Rabbim hiçbirinizin isteğini geri çevirmesin. En hayırlı vakitte her biriniz tek tek olumlu haberleri verin burda. Ben de bundan sonraki dönemi sağlıkla geçireyim. Hep söylüyorum, çektiklerimiz, derdimiz her birimizin farklı olsa da, ulaşmak istediğimiz amacımız hepimizde aynı. bütün dünyaya karşı savunabileceğim tek grup bebek sahibi olmak için emek veren kadınlar olacaktır! İnsanlarla paylaşsan bir dert, paylaşmasan bir dert! Üstündeki baskılar, sana doğrultulmuş gözler... çektiklerimiz derken bunları kastediyorum zaten, diğerlerini insan tolere edebiliyo, maksat evlada ulaşmak ya, güçlenip tekrar kalkıyosun ayağa, yılmak yok diyosun! Ben de her bir aşamasını yaşadım.şu an tedavide olan herkesin, bu son aşamaları olsun, bir sonraki aşamanız hepinizin transfer olmak ve pozitif haber almak olsun inşallah

Çok teşekkür ederim canım, Rabbim hepinizin yüzüne gülsün benim yaşadığım sevincin binlerce katını sizler yaşayın... bu uğurda emek veren her kadına, en hayırlı zamanda Allah'ım sağlıklı evlatlar nasip etsin. 2017 hepimize bebekler getirsin bol bol

Aaahhh ah dualarımda hep siz kızlar varsınız... biliyorum hepimiz sessizce yastıkları az ıslatmadık gözyaşlarımızla. Rabbim bana nasip etti, sizlere de tez vakitte nasip etsin, sevinçten gözyaşlarınızı tutamayın, içiniz içinize sığmasın, mutluluktan ne yapacağınızı bilemeyin, eliniz ayağınıza dolaşsın istiyorum Şimdi sıra da sen ve H husem varsınız yavrum. Bugün kan vereydi H husem , yüzümüzü güldürecekti diye düşünüyorum. İkinizden de çok umutluyum ben

Ya canım Harika Harika süper hep ikiye katlanmış ,tsm olması gerektiği gibi inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görelim 9 ocakta kese görünecek mi acaba?
Canım benim valla hemşire öyle dedi ama bilemem ki... size gün vereyim kese kontrolü yaparız dedi, 6 haftayı doldurmamız lazım dedi. Şu an SAT göre 4hafta 1 günlükmüşüm. Tabi ben bilmediğimden kadına çıkışıyorum yanlışınız var bugün transfer olalı 15.günüm, 4 haftalık olmama imkan yok diye kadın da dedi son adet tarihine göre söyleniyor, transferden 17gün önceki SAT baz alınır, buna göre 4 hafta 1 günlük hamilesiniz dedi

Ay ne güzel değerlerin maşallah sana ve bebişlerine darısı bize inşallah. Benimde bugun kontrolum vardı transfer iptal oldu istenen gibi değildi kalınlık nasip değilmiş bu ay.
Canım benim çok teşekkür ederim amin darısı hepinizin başına ya üzüldüm şimdi zamanı değilmiş demekten başka elimden sadece dua etmek geliyor, keşke başka yapabileceğim bişeyler olsa da hiç durmasam!... Eşin yurtdışına gidecekti değil mi canım? Sen tek başına devam edemez misin tedaviye?opu olmayacaksın, dondurulmuşların vardı di mi? Transferde eşini mutlaka istiyolar ama durumunuzu anlatsanız, yardımcı olamazlar mı acaba?

Ahhh cnm ne güzel temenniler bunlat inş gerçek olur İnan hala geceleri eşim uyuyor ben gizli gizli ağlıyorum.inş mutluluk gözyaşları olsun artık

Tamam camım bidahakine söyledipin dra alıcam ben 2 kere gittim 2sinede aynı dra denk geldim orda sıra nosu aldım 2sindede benim çikolata kistimden dolayı değerim yüksek olduğu için araştırma hadtanesine yönlendirdi kanser olabilir dedi çok moralimi bozmuştu.değerinin yükselmesine çok sewindim canım.Allahım dualatını kabul eylesin.sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.bizde sana yetişiriz inşallah güzel haberlerimizi veririz

İnş önümüzdeki ay gerçekleşir transferim cnm:)
Kaan beyle görüştük kendisi teklif etti eşin burada yokken de transfer yapabiliriz isters niz belgeleri imzalasın istediğinizde transfer yapalım dedi,bekleyen 3 tane embriyom var karar veremiyorum nezaman yaptıracağıma sanırım tekrar negatif almaktan korkuyorum ben

Ahhh canım aynı korku içimizde hep var maalesef ilkinde ben de ne kadar umutlu,ne kadar heyecanlı,ne kadar pozitiftim ama bir kere o yenilgiyi yaşayınca insan diğerlerinde hep bu korkuyu yaşıyor demekki.bana sorarsan bilemiyorum insan tabi eşi de yanında olsun ister ama diğer taraftan da 6 ay az bir zaman değil.bence sen transferi yaptır dönüşte eşine sürpriz yapardın belki de ama bilemedim şimdi ben olsam iyi haberi de kötü haberi de alsam eşim yanımda olsun isterdim.yaşını hatırlayamadım cnm,eğer benim gibi yaş gidiyor paniği içinde değilsen eşini bekle ama yaşın ilerlediyse geç kalma bir iki ay içinde tekrar dene derim nacizane

Canım çok teşekkür ederim, Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin tahlil sonuçlarını almaya gitme bile bence, ben internetten sonuçlarıma bakıyorum, bilgisayara indirip bi flash belleğe atıyorum, doktora gitmeden önce de çıktısını alıp gidiyorum kuzucum hiç evden çıkmana, orda bi doktora gösterip moralini bozmana gerek bile yok

İnşallah bitanem inşallah bilmem mi ne zor geçiyor zaman...
Yaşım 29 canım valla ilk denemede nasıl olsa tüp kesin olur nasıl olsa sorun yok diyor insan ama negatifi alınca neye ugradığını şaşırıyor 2 negatifti sonra jiç ümit kalmıyor malesef bakalım düşünüp en doğru kararı veririm inşallah. Buarada hangi ilaçları yazdırdınız ben hep parayla alıyorum

Bu arada sağlık ocağına gittim dr yazdı ilaçları.normalde 300 tl imiş biz 56 ödeyeceğiz,sevdim bu işi
Ben 300 tl'yi 2 kere ödedim bir de nasıl aklıma gelmez? Çok kızıyorum kendime kuzum benim aile hekimim 3 tanesini yazdı (progestan, prednol, cyclo progynova) diğerlerini ben yazamıyorum dedi benimkinde var bi sıkıntı o zaman... hoş kendi aile hekimim izindeymiş, yerine başkası bakıyo belki ondan yazmak istememiştir ama bilemicem

Seninle yaşıtız canım. Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap o zaman, eşinin olmaması seni daha çok tedirgin edip, strese sokacaksa sakın eşin olmadan yaptrmaben de bugüne kadar hep parayla aldım, transfer öncesi ve sonrası 2 oluyo hep parayı da bütün bütün veriyorum B12 plus ve Previt Positive hariç bütün ilaçlarımızı sgk karşılıyomuş canım farkını ödüyormuşuz sadece. Cyclo, proluton iğne, oksapar iğne, prednol, progestan, vagifem, crinone jel. Benim kullanıp yazdırabileceklerim bunlar mesela.

baska ne ilacin varki cnm?

bide aklinizda olsun bazen siz 3x1 yazidiryosunuz ama sgk karsilamiyo oyle drumlarda eczanenizden borc rica edebilirsiniz.benimki sagolsun beni hep idare etti,gunu gelince gidip yazdiriyorum tekrar

baska ne ilacin varki cnm?
Proluton iğne(4günde 1 yarım ampul),oksapar (her akşam karından),vagifem tablet(akşamları vajinadan),crinone jel(sabah yataktan kalkmadan vajinadan). İşte bir de cyclo(sabah 2 akşam 2), progestan(akşamları 2adet vajinadan) ve prednol(akşamları1). Bunlar var canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…