Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Amin Amin çok teşekkür ederim.Rezerv azlığı ve çikolata kistiydi sorunumuz.Hatta Kaan Bey çokda olumlu değildi ama hiçbirzaman bana yansıtmadı bunu çünkü sürekli ağlıyordum.Bunu transfer anında söyledi.Çok şükür ilk denememizde Allahım kızımıza kavuşturdu.İki tane embriyo transfer edildi ama dediğim gibi Kaan Bey ne derse onu dinledim ve herşeyi ona bıraktım.Herşeyi Kaan Bey e sorarak yaptım.İlaçlarımı ve iğnelerimi çok dikkatli ve düzenli kullandım.Beslenmeme çok özen gösterdim,(her hafta somon yedim.)İlk opu da embriyom oluşmadı ve ben o andan itibaren düşüncelerimi değiştirdim ve olumlu düşünmeye başladım,düşünce gücü ile ilgili kitaplar okudum ve inanın yumurta gelişimime yansıdı.
Bu süreci yaşamayan anlayamaz ve ben burda çok şey öğrendim,kafamı dağıttım,umut edindim.En hayırlı Zaman'da güzel haberlerini bekliyorum Sizinde.Sevgiler
Ne güzel ne mutlu size inanın tüylerim ürperdi okurken her görüşmeye ağlayarak gitmenize. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Bundan sonra Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin burada isteyen herkese de Allah sağlıklı sıhhatlı bebek nasip etsin. Bende eskiye nazaran dikkat etmeye çalısıyorum ama somon yemiyorum bende deneyeceğim duymuştum somonu, başka tavsiyeniz varsa öğrenmek isterim

Ne güzel ne mutlu size inanın tüylerim ürperdi okurken her görüşmeye ağlayarak gitmenize. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Bundan sonra Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin burada isteyen herkese de Allah sağlıklı sıhhatlı bebek nasip etsin. Bende eskiye nazaran dikkat etmeye çalısıyorum ama somon yemiyorum bende deneyeceğim duymuştum somonu, başka tavsiyeniz varsa öğrenmek isterim
Kızlar Somonu hangi aşamada yemenin ne gibi faydası varmış öğrenebilir miyim?ben duymadım bunu hiç.Ayrıca tuna nehir arkadaşımız gibi ben de özellikle pozitif gören arkadaşların transfer sonrasında nelere dikkat ettiklerini yazmalarını rica edeceğim,yakında benim de ikinci transferim olacak.bilmediğim bişey varsa öğreneyim biz de kavuşalım yavrularımıza

Kızlar Somonu hangi aşamada yemenin ne gibi faydası varmış öğrenebilir miyim?ben duymadım bunu hiç.Ayrıca tuna nehir arkadaşımız gibi ben de özellikle pozitif gören arkadaşların transfer sonrasında nelere dikkat ettiklerini yazmalarını rica edeceğim,yakında benim de ikinci transferim olacak.bilmediğim bişey varsa öğreneyim biz de kavuşalım yavrularımıza
Merhaba medesa, somonu tedavime başladığımda yemeye başladım,yüksek omega içerdiği için yumurta kalitesine etkisi büyükmüş.Yüzey balıkları değil dip balıkları yenmeliymiş.Dilim olarak alıp,zeytinyağ ve limon sıkıp 180 derecede yarım saat fırında yapıyordum hala da yiyorum.Transfer sonrası evdeydim,yatmadım ama uzun oturdum,hiç ev işi,yemek yapmadım.İlk 3 gün ananas ve dut kurusu tükettim.Her vücut ayrı tabii alerjisi olanlarda olabilir.Birde opu öncesi balparmak apitera aldım eczaneden öneririm.Hamileliğimde de çok özen gösterdim beslenmeme...Çok şükür kızıma kavuştum,Allah sizlerede nasip etsin arkadaşım...Tedaviniz şimdiden hayırlı olsun...

Merhaba medesa, somonu tedavime başladığımda yemeye başladım,yüksek omega içerdiği için yumurta kalitesine etkisi büyükmüş.Yüzey balıkları değil dip balıkları yenmeliymiş.Dilim olarak alıp,zeytinyağ ve limon sıkıp 180 derecede yarım saat fırında yapıyordum hala da yiyorum.Transfer sonrası evdeydim,yatmadım ama uzun oturdum,hiç ev işi,yemek yapmadım.İlk 3 gün ananas ve dut kurusu tükettim.Her vücut ayrı tabii alerjisi olanlarda olabilir.Birde opu öncesi balparmak apitera aldım eczaneden öneririm.Hamileliğimde de çok özen gösterdim beslenmeme...Çok şükür kızıma kavuştum,Allah sizlerede nasip etsin arkadaşım...Tedaviniz şimdiden hayırlı olsun...
Pardon dip balıkları değil,yüzey balıkları yenmeli yanlış yazmışım kızlar.

Yine incir kürü yapabilirsin yumurta kalitesini arttırıcı. Soğan kürü de kist varsa yapabilirsin. Bu kürlerin tarifi de saraçoğlunda bulabilirsin canım.

Yine incir kürü yapabilirsin yumurta kalitesini arttırıcı. Soğan kürü de kist varsa yapabilirsin. Bu kürlerin tarifi de saraçoğlunda bulabilirsin canım.
Cevabınız için teşekkür ederim ancak dondurulmuşlarım transfer edileceği için incir kürünün bu aşamada bir faydası olmaz sanırım

Cevabın için çok teşekkür ederim keşke opu öncesi bilseydim bunları neyse umarım dondurulmuşlarım tutar da bu bilgileri kullanmama gerçek kalmaz

Cevabınız için teşekkür ederim ancak dondurulmuşlarım transfer edileceği için incir kürünün bu aşamada bir faydası olmaz sanırım
Evet bu aşamada faydası olmaz ama belki soğan kürünün faydası olabilir rahimi temizliyor ama yine de araştırıp karar verin.

Merhaba arkadaşım.sabah gördüm mesajını ama güzel haberi veririm umuduyla bu saate kadar bekledim.ama malesef yine olmadı.

Hadi ya, cok uzuldum cnm inan :KK43: Uzulmemek elde degil biliyorum anliyorum cok klise olacak ama gercekten elimizden gelen herseyi yapiyoruz gerisi allahin takdiri... Tup bebek tedavisine basladigimda testleri yaptirmak icin gittigim bir dr kimlerin bebegi oluyor biliyormusun diye sormustu bana, bende merakla heyecanla kimlerin dedim? Dr da vazgecmeyenlerin demisti hic unutmuyorum bu cevabi... Elbet bir gun olacak cnm, toparlandiktan sonra yola devam edecegine inaniyorum. Dondurulmus vardi galiba senin? Kim bilir belki baska bir merkezdedir kismetimiz? Belki allahim kendiliginden verir mucizeyi... Benim bu irenbede son denemem olacagini dusunuyorum (son 2 embriyom var), olmazsa yeni bir bakis acisi, yeni enerji icin baska merkezde devam etmeyi dusunuyorum. Kaan beyin bende deneyecek yeni bir sey olacagini dusunmuyorum artik, bu serum bir yenilik olabilir diye dusunmustum bakalim kismet...

Merhaba arkadaşım.sabah gördüm mesajını ama güzel haberi veririm umuduyla bu saate kadar bekledim.ama malesef yine olmadı.
Canım yaaa bu sefer senden umutluydum gerçekten üzüldüm Kaan bey bir sebep söyledi mi? Daha önce de Seninle peşpeşe olmuştuk ben de şimdi tehlilim bekliyorum ama valla motivasyonum düştü senden gelen bu haberle.allah tarafından hayırlısı demekten başka yapacak şey Yok,olmuyorsa daha çok üzüleceğimiz başka bişey yaşamayalım diye belki de,ben hep böyle teselli buldum sen de böyle düşün.bir süre dinlen kafanı boşalt canım.inş allah çok uğraştırmadan hepimize nasip eder bu güzel duyguyu

Hadi ya, cok uzuldum cnm inan :KK43: Uzulmemek elde degil biliyorum anliyorum cok klise olacak ama gercekten elimizden gelen herseyi yapiyoruz gerisi allahin takdiri... Tup bebek tedavisine basladigimda testleri yaptirmak icin gittigim bir dr kimlerin bebegi oluyor biliyormusun diye sormustu bana, bende merakla heyecanla kimlerin dedim? Dr da vazgecmeyenlerin demisti hic unutmuyorum bu cevabi... Elbet bir gun olacak cnm, toparlandiktan sonra yola devam edecegine inaniyorum. Dondurulmus vardi galiba senin? Kim bilir belki baska bir merkezdedir kismetimiz? Belki allahim kendiliginden verir mucizeyi... Benim bu irenbede son denemem olacagini dusunuyorum (son 2 embriyom var), olmazsa yeni bir bakis acisi, yeni enerji icin baska merkezde devam etmeyi dusunuyorum. Kaan beyin bende deneyecek yeni bir sey olacagini dusunmuyorum artik, bu serum bir yenilik olabilir diye dusunmustum bakalim kismet...
Canım sen dondurulmuşlarını ne zmn transfer ettireceksin? Benim de iki dondurulmuşum var Aralık'ta olacak inş transferim,eğer bu da tutmazsa İstanbul düşünüyorum.sen farklı merkez olarak nereyi düşünüyorsun?

Canım sen dondurulmuşlarını ne zmn transfer ettireceksin? Benim de iki dondurulmuşum var Aralık'ta olacak inş transferim,eğer bu da tutmazsa İstanbul düşünüyorum.sen farklı merkez olarak nereyi düşünüyorsun?

Bende cikolata kisti oldugundan gecici menapoz surecindeyim. Her ay bir igne vuruluyoum, yarin 3.ncusu yapilacak. Normalde 3 tane yaptiriyo Kaan Bey, yeterli goruyo ama ben acaba bir tane daha mi yaptirsak diye sormak istiyorum. Eger yeterli bunlar yapmayalim derse transferim aralikta olacak, ya da 4.ncu igne aralikta yapilip transfer ocakta olacak. Bu son embriyolar da tutunmazsa bende istanbul dusunuyorum cnm. Arastiriyorum bi yandan, sizin prob. neydi? Ben ozellikle benim prob.le ilgili merkez ya da dr.larin basari durumuna bakiyorum cnm. Mesela esle ilgili problemli hastalarda yuksek basarisi olan bir dr. bana cok yardimci olamayabilir. Bence sende arastiriken kendi prob.nde basarili olan merkezlere bak. Yinede kader kismet isi, allahim daha fazla aratmasin isteyen herkese gonlundekini versin ins.

Tuna.nehir çok üzüldüm seni çok iyi anlayabiliyorum iki negatif yaşamış olarak biraz ara verdikten sonra tekrar denersin inşallah oda son olur rabbim kucağını doldurur yüzünü güldürür benimde kaan beyde ilk denemem 10 aydır tedavideyim çikolata kisti beş aydır geçici menopozdayım alinna beş kez yaptırdım decapeptyli yalnız geçen ay çikolata kistinden laporoskopi oldum o yüzden uzadı bukadar şuan rahim kalınlaştırma aşamasındayım yarın kontrolüm var bi terslik olmazsa transver günüm belli olacak istersen kaan beye söyle uzatabiliyo geçici menopoz sürecini

Transver olan arkadaşlar kaç gün sürüyo rahim kalınlaştırma aşaması yarın 11 gün olacak transver kaçıncı gün yapılıyo

Transver olan arkadaşlar kaç gün sürüyo rahim kalınlaştırma aşaması yarın 11 gün olacak transver kaçıncı gün yapılıyo
Benim 21.gün transfer oldu, ama progesteron yüksekliği nedeniyle 1hafta prednol kullanıp sonra rahim kalınlaştırma ilaçlarına başladık bol bol nar suyu içtim 19 kasımda 11 küsürdü kalınlık

İnşallah güzel haberlerini alırız canım bizde mutlu oluruz burdan ben geçici menopozda olduğum için 5 aydır adet görmüyorum 10 gündür rahim kalınlaştırmak için ilaçları kullanıyorum ilaçlara başladıktan kaç gün sonra karar verildi transvere

X