Alsancak Mac'in yeri Alsancak Sir Winston Tea 'yi biliyorsan eğer onun hizasında nursace var
Nursace köşe bilr dükkan zaten o sokağa giriyorsun sağ kolunun üzerinde hemen ilk dükkan
Gelin makyajı demezsen 120 TL
Ne zaman evleniyorsun, tarih nedir
Gelinlik işini ne yaptın
Kuzenim ALsancaktaki Sam kuaföre gitti. Makyajı çok sadeydi fotoğraflarda cok soluk cıktı. Topuzu da kuş yuvası gibiydi düğünde de düştü. ARkadaşım balçovadaki yüksel kuaföre gitti. Kızın yüzünde sivilce izleri vardı delik delik doğru düzgün fondöten sürmemişler. kızın cildi hiç kapanmamış o izlerin üzerine bir de kırmızı allık sürmüşler yüzü kıpkırmızıydı. Ben de nişanımda Şebnem kuaföre gittim fiyatları uygun gelin saçı ve nişan saçı makyaj dahil 200 TL. Kına gecesi 100 TL. yanınızdakiler içinde saç ve makyaj toplam 40 tl alıyorlar. SAçım harika oldu ama makyajım berbattı. olduğumdan 10 yaş büyük durdum. gözlerime süyah dudaklarıma bordo yanaklarıma da kırmızı allık sürdüler. beyazım diye kadın nereye vurgu yapacağını şaşırdı. ALlah nasip ederse düğünde, sadece ruj ve likit sürdürcem. bu yüzden en yakın kuaföre gitmeyi düşünüyorumİzmirde doğru düzgün makyaj yapan yer göremedim ben hiç.
bende izmirde oturuyorum ve temmuzda düğünüm var ama saçımı ve makyajımı yaptırcak hiç bir yer bilmiyorum daha doğrusu güvenemiyorum tavsiyesi olan bu arada kendimde şanzelizeye gidiyorum bornovada
bende izmirde oturuyorum ve temmuzda düğünüm var ama saçımı ve makyajımı yaptırcak hiç bir yer bilmiyorum daha doğrusu güvenemiyorum tavsiyesi olan bu arada kendimde şanzelizeye gidiyorum bornovada
arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımınız için bir gidip konuşayım da tam yeri nerde bilmiyorum.
birde oradaki makyözler nasıl makyajı porselen istiyorum bartılı olmasın diye düşünüyorum bu arada bu işlerde ne kadar zormuş
ben bornovada soner saç tasarıma gitmeyi planlıyorum çok güzel saç ve makyajları 350 tl saç+makyaj manikür pedikür kaş bıyık bana fazla geldi ama o gün için değer :)
evet doğru söylüyorsun şans neyse bende bir sorayım olmadı dediğiniz yere tekrar teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?