• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı İzmir de profesyonel makyaj ve saç yapan kuaför

bencede canım makyajım kesinlikle içime sinmeli .bende fiyatı senin kadar düşünüyorum canım.özelden verebilirsin istersen teli.

canım sayfada benim adım üstüne gel gelince orda yazıyo özel msj gönder diye oraya tıkla msjını yaz. bu kadar:)

çok teşekkür ederim canım çok sağol.zahmet verdim sana kusura bakma..

olur mu öle şey canım yardımcı olduysam ne mutlu bana ara bakalım ne fiyat vercekler,
bize çok yakın zaten yürüyerek 15 saniye :) gidicem bu hafta bakalım sorucam bende nedir fiyat die

çokk yardımcı oldun canım sağol çarşamba günü arıcam hemen yazarım kaç para olduğunu.

çokk yardımcı oldun canım sağol çarşamba günü arıcam hemen yazarım kaç para olduğunu.

tamam canım bekliyorum sor ama makyaj ne şekilde yapılıo ne kadar sürüo makyajı bizmi belirlioz yoksa onlar yüz hatlarımıza göre mi yapıo hepsini sor bence o kadar para vercezzz :)

bebem canım ya ben aradım çarşamba günü 2 -3 defa tel meşguldü. bi daha da aramadım .fırsatım olmadı.yarın bi daha arıcam bakalım.

ya bende merak ettim. haziranda da benim düğünüm var. bir kaç kişiye baktım. fiyat önemli değil diyoruz ama bazen çok uçuk fiyatlar söylüyorlar. ben alsancakta oturuyorum. kuaförüm osman. mükmmel saç yapar ama makyajda bende arıyorum.asancakta süper yerler var, ama tavsiyem her fiyata evet demeyin......

ArkadaŞım sanırım gÜzel kuafÖr arıyorsun saÇ ve makyaj Üzerıne ben sana tepecıktekı kuafÖrlerı Önenırım gelın baŞı ve makyajı 300 ytl

kızlar bende karar veremedim derken şebnem kuaföre gitmeye karar verdim kayınvalidem dedi hatta çok iyiymiş oraya gidicem ne olursa şansıma artık randevu alıcaklar işte bu işlerde biraz şans işi çok titizlik yaptın mı yüzüne gözüne bulaşıyor en iyisi rahat olup beklemek ve görmek :)

Ayy yok ya ben öyle herhangi bir kuaföre gidip güzelim moralimi bozamak istemiyorum

Biraz daha araştıralım bence

araştıracak bişeyde yok ki gülüm nişanda kendi kuaförüme gitim hiç beğenmedim nişanlımda beğenmedi ama şebnem kuaför kaç yıldır bu işi yapıyor ve sadece gelin başıyla çalışıyor düşün artıkk hertürlü modeli profesyonelce yapıyormuş 2 eltimde düğününde oaray gitmiş ve çok memnun kalmışlar,nereyii araştıracaz ki benim kendi kuaförüm ablamın saçını çok güzel yapıo ama benim saçımı yapamıyor o birazda şans işi işteeee

Geçenlerde bir programda izledim de istanbul'un ünlü kuaförü

swissotel'in altında çalışmaya başalmı.Belli günlerde geliyormuş

Onu bir araştırayım diyorum

hımmm olabilir bak canım ama düğün ne zaman o zamana kalır mı orda bide olmaz ayrılır bişey olur sen açıkta kalırsın üzülürsün sonraa

canım ya uzun zamandır nete giremedim koşuşturmaktan ben aydında yaptırmya karar verdim o yüzden bi daha aramadım.

Back