• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı İzmir de profesyonel makyaj ve saç yapan kuaför

Atanur kesinlikle pişman olmayacağınız bir yer arkadaşlar göztepede yusuf akbulut vardı onun yan tarafı apple mağazası onun yanıda atanur. Harika iş çıkarıyorlar makyaj üzerine zaten süperler.

Canım üzgünüm.msj sayım dolmadığından resim koyamıyorum.ben manisanın ilçesindeyim.şunu söylemek istedim sadece.ünlü bir kuaför diye bi dünya para dökmeyin.maddiyatları iyi olanlara lafım yok ama 500 gibi bir rakamla 2-3 gün fazladan balayı yaparsınız yaa.
Size nacizhane fikrimi sunmak isterim.hepiniz iyi kötü bir kuaförü vardır gittiği.en iyi o anlar sizin istediğiniz şeyi.bi hafta on gün önceden gidin.konuşuyun tabi bu arada bi dünya beğendiğiniz modelide götürün hatta gelinliğinize,akşam kuaöfr boşaldıktan sonra.tartışın eleyin.beğendiklerinizi deneyin.hatta makyaj bile yaptırın seçimde zorlanırsanız en yakın arkadaşlarınızdan 1-2 tanesinide götürün.en beğendiğinizde karar kılın.
Böylece 1 hafta önce en büyük sıkıntınızdan kurtulmuş ortaya nasıl bir güzellik çıktığını görürsünüz.birde kuaförün eli alışır.modeli yaptığından zorlanmadan çıkartır sizi.:9:

Arkadaşlar saç ve makyaj konusunda çok iyi bir yer biliyorum.izmir balçova'da karşısında kuaför.arkadaşım gelin saçını ve makyajını yaptırdı.bayıldım.hiç şüphesiz randevu alın ve gidin.gelinlik firmalarıyla falan anlaşmalı çalışıyorlarmış.saçları yapıyor.makyaj için randevu alıyosunuz özel bir hoca gelip yapıyor.siz kuaföre söyleyin o ayarlıyor makyözü.tavsiye ederim fiyatta çok uygun.şimdiden yaz için randevu alın çünkü yazın yoğun çalışıyolar.bide düğünler genelde balçovada tarafında oluyor.inciraltı,termal falan kuaförde yakın olunca rahat oluyo.bide isterseniz limuzin ayarlıyorlar.belli bir ücret karşılığında.düğün salonuna limuzinle gidiyosunuz süper ya.valla ben tavsiye ettim araması sizden.telefon vereyim ben tüm evlenceklere veriyorum.05

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet Atanur kapandı malesef
Bende Güzelyalı oturuyorum oraya yaptırırım diye seviniyordum evimin dibindeydi hemen
Alsancakta MAC'e sordum normal makyaj 120+seçtiğinde bir takma kirpik hediye(25 TL değerinde)
Gelin makyajı 400 TL bir prova dahil , provada 120 TL'yi alıyorlarmış

alsancak mac nerede arkadasım ve 400 makyaj mı
aman allahım bır de sac var gercı ona da 400 versek toplam 800 cok degıl cunku cok onemlı yahu
benım de makyajım normalde devamlı akar gözlerım falan cok terlıyorum cunku durmadan akar ooof of
mac nerede canım ? bır de mac urunlerı kullanıyorlar sanırım ?

Alsancak Mac'in yeri Alsancak Sir Winston Tea 'yi biliyorsan eğer onun hizasında nursace var
Nursace köşe bilr dükkan zaten o sokağa giriyorsun sağ kolunun üzerinde hemen ilk dükkan
Gelin makyajı demezsen 120 TL
Ne zaman evleniyorsun, tarih nedir
Gelinlik işini ne yaptın

Alsancak Mac'in yeri Alsancak Sir Winston Tea 'yi biliyorsan eğer onun hizasında nursace var
Nursace köşe bilr dükkan zaten o sokağa giriyorsun sağ kolunun üzerinde hemen ilk dükkan
Gelin makyajı demezsen 120 TL
Ne zaman evleniyorsun, tarih nedir
Gelinlik işini ne yaptın

gelinlik almadım daha canım 3 yere baktım
madam burcu gelınlıklerı begenmedım canım en pahalısı 1700 ıyı guzel de kumnası dikimi bılmıyorum
beyaz butık cok pahalı ve pek begenmedım
bır de bır yere daha gıtmıstım o da pahalıydı guzeldı ama adını unuttum nevzatonyın ustunde

geln makyajı demezsem ya cırkın yaparsa nereden bılıcem kı nısan makyajı desem yıne ıyı yapmaz belkı
sac bas da yapıyorlar mı orası
bulamadım resmen bır yer

guzelyalıda atanura guvenıyordum yer kalmadı sac bas da benım gıttıgım kuafor normal bır yerdı nısan sacımı yaptırdım ıdare ettı aksam bozuldu tabı, ne yapcam bakıcam işte gelınlık de bu hsonu da bakıcam :39:

Kuzenim ALsancaktaki Sam kuaföre gitti. Makyajı çok sadeydi fotoğraflarda cok soluk cıktı. Topuzu da kuş yuvası gibiydi düğünde de düştü. ARkadaşım balçovadaki yüksel kuaföre gitti. Kızın yüzünde sivilce izleri vardı delik delik doğru düzgün fondöten sürmemişler. kızın cildi hiç kapanmamış o izlerin üzerine bir de kırmızı allık sürmüşler yüzü kıpkırmızıydı. Ben de nişanımda Şebnem kuaföre gittim fiyatları uygun gelin saçı ve nişan saçı makyaj dahil 200 TL. Kına gecesi 100 TL. yanınızdakiler içinde saç ve makyaj toplam 40 tl alıyorlar. SAçım harika oldu ama makyajım berbattı. olduğumdan 10 yaş büyük durdum. gözlerime süyah dudaklarıma bordo yanaklarıma da kırmızı allık sürdüler. beyazım diye kadın nereye vurgu yapacağını şaşırdı. ALlah nasip ederse düğünde, sadece ruj ve likit sürdürcem. bu yüzden en yakın kuaföre gitmeyi düşünüyorum:64: İzmirde doğru düzgün makyaj yapan yer göremedim ben hiç.

Kuzenim ALsancaktaki Sam kuaföre gitti. Makyajı çok sadeydi fotoğraflarda cok soluk cıktı. Topuzu da kuş yuvası gibiydi düğünde de düştü. ARkadaşım balçovadaki yüksel kuaföre gitti. Kızın yüzünde sivilce izleri vardı delik delik doğru düzgün fondöten sürmemişler. kızın cildi hiç kapanmamış o izlerin üzerine bir de kırmızı allık sürmüşler yüzü kıpkırmızıydı. Ben de nişanımda Şebnem kuaföre gittim fiyatları uygun gelin saçı ve nişan saçı makyaj dahil 200 TL. Kına gecesi 100 TL. yanınızdakiler içinde saç ve makyaj toplam 40 tl alıyorlar. SAçım harika oldu ama makyajım berbattı. olduğumdan 10 yaş büyük durdum. gözlerime süyah dudaklarıma bordo yanaklarıma da kırmızı allık sürdüler. beyazım diye kadın nereye vurgu yapacağını şaşırdı. ALlah nasip ederse düğünde, sadece ruj ve likit sürdürcem. bu yüzden en yakın kuaföre gitmeyi düşünüyorum:64: İzmirde doğru düzgün makyaj yapan yer göremedim ben hiç.

evet canım ya ben de arıyorum ama blabılcegımı sanmıyorum benım de yuzum sıvılceşi kırmızı falan böyle allık surunce kızarıyorum oyle kusa cevırmesınler benı de ya of bakcaz işte.

bende izmirde oturuyorum ve temmuzda düğünüm var ama saçımı ve makyajımı yaptırcak hiç bir yer bilmiyorum daha doğrusu güvenemiyorum tavsiyesi olan bu arada kendimde şanzelizeye gidiyorum bornovada

bende izmirde oturuyorum ve temmuzda düğünüm var ama saçımı ve makyajımı yaptırcak hiç bir yer bilmiyorum daha doğrusu güvenemiyorum tavsiyesi olan bu arada kendimde şanzelizeye gidiyorum bornovada

ben bornovada soner saç tasarıma gitmeyi planlıyorum çok güzel saç ve makyajları 350 tl saç+makyaj manikür pedikür kaş bıyık bana fazla geldi ama o gün için değer :)

Ben soner'de bir saç kestirmiştim...Tövbe ettim oraya

Saçımın yarısını kestiler..O yüzden ibrahim diyorum...

Canım bende soner saç tasarıma gidiyorum. İStersen bir git konuş magrentada oraya gidiyormuş biz güzel bulduk orayı ama sana kalmış birşey tercih senin

arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımınız için bir gidip konuşayım da tam yeri nerde bilmiyorum.
birde oradaki makyözler nasıl makyajı porselen istiyorum bartılı olmasın diye düşünüyorum bu arada bu işlerde ne kadar zormuş

arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımınız için bir gidip konuşayım da tam yeri nerde bilmiyorum.
birde oradaki makyözler nasıl makyajı porselen istiyorum bartılı olmasın diye düşünüyorum bu arada bu işlerde ne kadar zormuş

makyajda kryolan kullanıyorlarmış benim arkadaşımınyapmışlardı makyaj saç şahaneydi bu yüzden hiç tormadan kendimi orda yaptırmaya karar verdim şans bakalım :)))))

ben bornovada soner saç tasarıma gitmeyi planlıyorum çok güzel saç ve makyajları 350 tl saç+makyaj manikür pedikür kaş bıyık bana fazla geldi ama o gün için değer :)

evet doğru söylüyorsun şans neyse bende bir sorayım olmadı dediğiniz yere tekrar teşekkür ederim

evet doğru söylüyorsun şans neyse bende bir sorayım olmadı dediğiniz yere tekrar teşekkür ederim

bişey değil canım yeri uygunsa senin için sana bornovada önce soneri sonra ibrahimi sonrada celil atilla varömış onu öneririm baktım güzel görünüodu hepsine gir bak fotoğraf işini dış mekan istiyorsan onuda tavsiye edebilirim canım

kızlar yaa ben sonerde kararsız kaldım açıkçası nedeni şu:
bugün randevu almak için gittim soner beyle konuşayım istedim yanına gittiğimde gayet soğuk ve tabiri caiz ise suratsız davrandı bana.ne bi güler yüz ne bir ilgi açıkçası biraz rahatsız oldum.ben beni rahatlatmasını ilgilenmesini bekledim çünkü dünyanın parasını vericem.ve gelin olucam dimi?
sonrasında yanında çalışan randevumu alan çoçuğun söyledikleri dahada şaşarmama sebep oldu.fiyat geçen sene 250ymiş ama busene 350ye çıkarmışlar çünkü herkez 250 tl verip saçını yaptırıyomuş bir sürüde afra tafra yapıyolarmış.herkez gelmesinmiş.
sanki 250 az bir para veee 350 verincemi rahat rahat afra tafra yapabiliriz?ne demek yani orda bir nutkum tutuldu ama eve gelince sinir oldum.sizcee?

Back