• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı İzmir de profesyonel makyaj ve saç yapan kuaför

kızlar naptınız makyaj işini?
Ben nişanda yaptırdığım Atanur'a sordum 500 TL dedi...

canım naptık makyaj işini ben şebneme gidicem kına düğünde makyajda saçımda orda olucak :)

bebeemm bahsetmiş olduğun profesyonel makyaj yapan yerin telefonunu bana da verebilir misin, şu 1,5 saat sürüyormuş dediğin yerin. Merak ettim, arayıp fiyat ve detayları öğreneyim

arkadaşlar merhaba..benim de düğünüm temmuzda ve hala kuaföre karar veremedim. nişanımda söylememe rağmen çok ağır bir makyaj yaptılar. eve geldiğimde silip kendim yaptım. aynı şey düğünümde olmasınnnnnn...bornovadayım ve iyi bir kuaför arıyorum. Hanefiyi duyan var mı???nasıldır???

Ben duydum herkes başarılı bir yer diyor ;ama ben hiç gitmedim.

Öce bir maşa veya fön için gitmek lazım

ben de atanur u düşünüyorum..bi arkadaş 500 yazmış..dilim tutuldu şoktayım..arayıp soracağım şimdi..o kadarsa yaptıramam yani...öfff yaa 500 e estetik mi yapıo makyaj mı..tahmin ediodum pahalı olabileceğini ama bu kadar değil..tekrar yazarım size..

kızlar eşim alsancakta kuaför.
isteyen olursa özelden mesaj atsın, telefon ve adresini veririm.

fiyatları uçuk değil merak etmeyin.

ben de atanur u düşünüyorum..bi arkadaş 500 yazmış..dilim tutuldu şoktayım..arayıp soracağım şimdi..o kadarsa yaptıramam yani...öfff yaa 500 e estetik mi yapıo makyaj mı..tahmin ediodum pahalı olabileceğini ama bu kadar değil..tekrar yazarım size..

Pazar günü 500.000 TL, diğer günler 250.000 TL'ymiş.

Kızlar makyajda INGLOT makyözlerinden Özgür Bey çok başarılı, hem inglot ürünleri de profesyonel, ben orayla da bir görüşün derin.

Ben Istanbul MAC'ten uçak bileti parasını da vererek bir makeup artist getirtmiştim, o zaman inglot izmirde yoktu. Bu makyaj işinde kuaförlerdense eğer bütçeniz varsa pro makyör/makyözleri tercih etmek daha doğru oluyor.

Özgür Bey genelde Forum Bornova Inglot'ta oluyor, bende kartı da vardı, eğer ilgileneniz varsa kartı bulup telefonunu da yazabilirim.

bir de yazmayı unutmuşum, dışarı çağırıyorsunuz o gelip yapıyor yani oraya gitmiyorsunuz bireysel olarak makyaj istiyorsunuz. Hatta blogcu arkadaş makyaj uygulamasına gitmişti, şuradan da makyajı görebilirsiniz.

makyajgunlugu.blogspot.com/2010/01/makyaj-budur.html

vaavv makeupbag blog sayfasındaki foto gayet başarılı görünüyor, bana bilgileri gönderebilirsen sevinirim canım, ben beğendim ve prova yaptırmak isterim önceden, telefon numarasını gönderirsen süper olur :)

bende bornovada oturuyrum şu bahsettiğiniz şebnem kuaför tam olarak nerde acaba ve siz yaptırıp memnun kaldınız mı

Kızlar makyajda INGLOT makyözlerinden Özgür Bey çok başarılı, hem inglot ürünleri de profesyonel, ben orayla da bir görüşün derin.

Ben Istanbul MAC'ten uçak bileti parasını da vererek bir makeup artist getirtmiştim, o zaman inglot izmirde yoktu. Bu makyaj işinde kuaförlerdense eğer bütçeniz varsa pro makyör/makyözleri tercih etmek daha doğru oluyor.

Özgür Bey genelde Forum Bornova Inglot'ta oluyor, bende kartı da vardı, eğer ilgileneniz varsa kartı bulup telefonunu da yazabilirim.

INGLOT taki özgür beyin telini öğrenebilirmiyim sizden? teşekkürler

Valla benim 2 arkadaşım şebneme gitti gelin başı ve makyaja çok kötü yaptılar... kaç senedir herkese hemen hemen aynı saçı ve makyajı yapıyolarmış hiç yenilememiş kendini hep aynı klasik modeller..

Kızlar ben nişanımda porselen makyaj yaptırmıştım.çokta güzel oldu bayıldım.hatta kıyafetim,saç rengim ve makyajım öyle uyumlu olduki kendimi dünya starı gibi hissettim:))
Bazıları yapay demiş.doğru ama o çok abartılırsa öyle pastel tonlar ne biliyim eflatun pembe tonları falan kullanıldığında hiçte abartı durmuyor.benimkisi çok hoştu hafif ama yoğun görünüyordu.en kötüsüde 1 saate yakın sürmesi.sünger gibi bir şeyle yüzümü sile sile bi kaldı valla.bana kalsa normal yaptırcaktım.sağolsun kuzenler ısrar etti.yaptır kızım bi nişan bi düğünde yaptırcan diye.yapan kız kursuna gitmiş sertifikasını falan almış.makyajım bittikten sonra tüm kuaför salonu beni izliyordu.muhteşem diye:)))
Can alıcı nokta ise fiyatı sadece ve sadece 50 liraydı.kuaföründe yan komşumuz olması nedeniyle saç ve makyajı 80 liraya hallettik:))):90:

Back