nazli35 sana katılıyorum.biz de işyerinde 3 arkadaş dün clinic a plus a görüşmeye gittik.bence mükemmel bir yer gibi görünüyor.bir kere çok temiz.içeri girdiğinizde kıl kokusu yok.ikincisi çok dürüstler.ben tüm bacak ve genital bölge yaptırmak istediğimi söyledim.doktor paranıza yazık günah bacaklarınızda çok az tüy var dedi.sadece üst bacağın iç kısmı,bikini ve genital bölgeme yapacaklar.fiyatlarıda çok uygun.genital bölge 6 lı paket 675 tl .tek seans 120 tl.....
daha sonra medislime gittim.oraya giden bir arkadaşım dikkat et akımları düşük tutuyorlar seans sayısı uzasın diye dedi.6-7 seans gitmiş genital bölgeye ve daha bitmemiş.kapıdan girdiğim anda eledim.inanılmaz bir koku vs var.diğer merkezle kıyaslayınca hem fiyat hem kalite açısından uygun görünmedi bana.ama memnun kalanlarda var.kişiye göre değişiyor bu tabii ki.
yalnız tek korkum genital bölge de koyulaşma olması lazer sonrası.sizerde oldu mu böyle birşey?
Lazer epilasyonu tercih eden tüm izmirli hanımlarımızın hangi güzellik merkezini tercih ederse etsinler gerek lazeri tercih etmelerinden gerekse merkez seçimlerinden dolayı hiçbir zaman pişman olmamaları ve kesin netice elde ederek maddi, manevi mutlu olmalarını temenni ediyorum. Ancak bir arkadaşımızın güzellik merkezinde ki görevlinin iğneli epilasyona hiç gerek yok sözünü dürüstlük olarak ifade etmesi gerçekten düşündürücü. Sanırım bu cümleyi söyleyen kişi dahi bunun dürüstlük olarak tanımlanmasına şaşırırdı. Bir başka sayfada istanbulda lazer epilasyon hizmeti veren bir doktor hanım yüzüne lazer yaptırıp da tüyleri sertleşen bir bayana eğer böyle bir sonuçla karşılaştıysa lazer epilasyona devam ettiği taktirde sonuç alamama riskinin çok fazla olduğunu bu sebeple iğneli epilasyon yaptırmasını önermişti. Ticari kaygıdan uzak dürüst bir yaklaşım budur bence. Tercihlerinizde doğru olana ulaşmanız dileklerimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?