• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

merhaba; bende genital bölgesine lazer yaptırıyorum izmirde yasayanlar şirinyer pazaryerının orda bankanın ustunde ümran civan guzel.mer. cok temız ve acısız.5 seans bitti inanılmaz azaldı umarım tamamen biter.

Selamlar; forumlara bakarken karşılaştım bu soruya; epilasyon için incik cıncık konuyu taramış biri olarak hemen hemen her yeri gezmiş bulunmaktayım:) narlıdere de DEÜ hastanesinin orda yeni açılan bir poliklinik var. Cihazları yeni, bütün makinalar var ve çok temizler. fiyatları da uygun. ben bacak ve bikini yaptırıyorum. tavsiye ederim. sorunuz olursa yazın hemen, ortalık epilasyon yapıyorum diyen yerle kaynıyor.....:64:

zaten gittiğim yerin doktoruna soracağım illaki de, hani belki aranızda bilen biri varsa vs diye yazayım dedim
teşekkür ederim. bu arada bilgi vereyim merak eden arkadaşlara 4 seans yarım bacak, koltukaltı ve genital gittim

bacaklarımın çoğu döküldü, sol koltukaltım çok iyi durumda, sağ koltukaltım 2-3 seans daha istiyor herhalde genital ise baya dökülme oldu onun dışında çok inceldi, böyle kolumdaki tüyler gibi hemen hemen.
her türlü değer yani. tereddütte olan arkadaşlara tavsiye ederim.

nereye gidiyorsun lazere?

mediderm ?
klinest ?
myra ?
aklım iyice iyice iyice karıştı............

Selamlar; forumlara bakarken karşılaştım bu soruya; epilasyon için incik cıncık konuyu taramış biri olarak hemen hemen her yeri gezmiş bulunmaktayım:) narlıdere de DEÜ hastanesinin orda yeni açılan bir poliklinik var. Cihazları yeni, bütün makinalar var ve çok temizler. fiyatları da uygun. ben bacak ve bikini yaptırıyorum. tavsiye ederim. sorunuz olursa yazın hemen, ortalık epilasyon yapıyorum diyen yerle kaynıyor.....:64:

merhabalar canım,
alexandrite lazer var mı o merkezde? bir de markası ne acaba.candelaydı medide benim gittiğim. bir de gentlemax mı ne bir şeydi modeli çift soğutmalı. iyi bir makina olduğunu araştırmıştım.

bir de fiyatlar ne civarda? bir örnek verirsen fiytala ilgili fikir yürütebiliriz. senas fiyatı mı yoksa paket fyat mı yapıyorlar bir de.

bende klineste gidiyorum.dilek hanım var çok tatlı bir bayan.2. senasıma gittim.ilkinde 13 le atış yaptı,şimdi 15 le yaptı.bir dahakine 18 olcak sanırım.ben şimdilik memnunum.yanlız bende tuhaf bişiy var bu arada genitale gidiyorum.normalde üst taraf dökülür altlar kalır.bende tam tersi anlamadım gitti valla:DDDD dilek hanım bile şaşırdı.ilk kez görüyorum diye.ne tuhaf biriyim yawww:46::66:

mediderm ?
klinest ?
myra ?
aklım iyice iyice iyice karıştı............

ben şahsen klineste gidiyorum hatta bu başlıktaki bi tavsiye üzerine gittim.beğendim ve hemen anlaştım.ilk gitmenin korkusunu bile yaşamadım.forumda başka gidip denemiş olan yoktu. ayağımı sürüdüm herhalde benden sonra da burdan öğrenipte çok giden olmuş.hiyjen ve özen anlamında çok memnunum.. makinalar çok yeni 2010 yılında laınmış hem alex hemde nd yag cihazlar var...hatta bi nd yag da 4 ay önce alınmış bu seansa gittiğimde öğrendim..yani her anlamda memnunum 4 seansım salı günüydü... başladığımdan beri çok rahatım.en azından sende benim gibi git tek tek görüş yerlerinde gör kıyasla kolayca karar verirsin o zaman...

merhabalar canım,
alexandrite lazer var mı o merkezde? bir de markası ne acaba.candelaydı medide benim gittiğim. bir de gentlemax mı ne bir şeydi modeli çift soğutmalı. iyi bir makina olduğunu araştırmıştım.

bir de fiyatlar ne civarda? bir örnek verirsen fiytala ilgili fikir yürütebiliriz. senas fiyatı mı yoksa paket fyat mı yapıyorlar bir de.

Canımcım, alexandrite var, ND yag ve diode da var. Markası cynosure elite miş. 2011 model; bu makina daha çok dermatologlerın old. yerlerde vardı, zaten ortam tertemiz. mediye gittim ben, kıl kokusundan içim dışıma çıkmıştı:(( seans fiyatları medi ile neredeyse aynı; pakette yapıyorlar. inşallah doğru karar verirsin, ben çok memnunum. sevgiler

Canımcım, alexandrite var, ND yag ve diode da var. Markası cynosure elite miş. 2011 model; bu makina daha çok dermatologlerın old. yerlerde vardı, zaten ortam tertemiz. mediye gittim ben, kıl kokusundan içim dışıma çıkmıştı:(( seans fiyatları medi ile neredeyse aynı; pakette yapıyorlar. inşallah doğru karar verirsin, ben çok memnunum. sevgiler

hangi merkez bu? ben de diod istiyorumda.

Herkes iyi sonuc elde ettim diye lazer işlemi bittikten sonra soylesin ! BilincsiZce yorumlar yapilmasin. Bende azaliyor zannediyordum 10 seanstan sonra 2 ay ara verince killarimin aslinda azalmadigini sadece biraz inceldigini farkettim. Arkadaslar gidiceginiz yerin güzellik salonu olmamasina dikkat edin. Fiyattan kacmayin!! Poliniklerde doktor kontrolu altinda yaptirin... Benim olan parama oldu 1.5 milyarim gitti. Güzellik salonlarinda zamaninizi harcamayin. Arastirmadan, tavsiye eden olmadan o yere gitmeyin. Bide su yalana inanmayin; sizin hormonlariniz bozuk olmali, kil yapiniz farkli olmali, baskalarinda cok iyi sonuclar aliyoruz...

izmirliler kimse yok mu yaptırannn!!!!!

seanslarıma önce alexandrite ile başladım 2-3 seans gittikten sonra tüylerim inceldi ve alex etkisiz olmaya başladı. ince tüyleri gördüğü için ütüleme yaptırdım şuan 2. seansımdayım, çok memnunum aradan 3 hafta geçti hala çıkmadılar.

özel çankaya tıp merkezine lazere giden var mı arkadaşlar? alexandreit ve diode kullanıyorlarmış. bende başlayacağım araştırıyorum

arkadaşlar ben bu işi çok araştırdım, doktor kontrolünde yapılması çok önemli,güvenilir bir muayenehanede arkadaşımın referansı ile epilasyonumu yaptırmaya başladım, muayehanede sürekli dr bulunması benim için önemli..memnunum, öneririm

Ben özel bi hastanede yaptırıyorum ama hiç memnun değilim 2 milyar verdim bidee:43::43:

hangi hastane acaba canım?

arkadaşlar ben bu işi çok araştırdım, doktor kontrolünde yapılması çok önemli,güvenilir bir muayenehanede arkadaşımın referansı ile epilasyonumu yaptırmaya başladım, muayehanede sürekli dr bulunması benim için önemli..memnunum, öneririm

evet yaa, ben de hastanede doktor kontrolünde yaptırmak istiyorum. yarın için karşıyaka zübeyde hanım tıp merkezine randevu aldım. aranızda oraya giden var mı?

Back