- 6 Aralık 2012
- 254
- 379
- 103
Canım ben burun olmadım. Meme ameliyatı olmuştum. Sen burun mu oldun? Neden 2. Operasyon gerekti ? Detaylı anlatırsan bizde bilgilenmiş oluruz.
Canım özel mesaj attım , bi bakarmısın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben burun olmadım. Meme ameliyatı olmuştum. Sen burun mu oldun? Neden 2. Operasyon gerekti ? Detaylı anlatırsan bizde bilgilenmiş oluruz.
teşekkür ederim canım ufuk bilkay düşünüyorum buaralar ama onun da istediği fiyatlar çok yüksekmiş çok kararsızım çok korkuyorum sonuçtanCanım çok geçmiş olsun umarım iyi bir doktor bulursun üniversite hastanelerinde ki Prof Dr düşünür müsün bence bi araştır umarım istediğin sonuca ulaşırsın
O jeli doktorum bana da önerdi . Kantaron yağı de kesi izini yok ediyo aklında bulunsun benimde 21. Günüm bakalım umarım sorun yaşamam şuan çok memnunum Bora KaraalidenMerhaba bana da 2011 ve 2012 yılında Ufuk Bilkay rhinoplasti ve revizyon yapmıştı. Ben şahsen memnun değilim. Burun deliklerim asimetrik ve orta kıkırdağımda deviasyon var bu da bir burun deliğinin diğerinden daha büyük olması anlamına geliyor. Kendisine bunu sorduğumda herkesin kıkırdak yapısı farklı seninki asimetrikmiş dedi ama çok saçma bir cevap çünkü insanların büyük bir kısmı zaten asimetri şikayetiyle plastik cerrahlara yöneliyor. Burnumun yandan görünüşünde şu anda bir problem yok fakat burun ucundaki kıkırdak öne eğilimliydi güldüğümde iyice öne düşüyordu başlıca şikayetim de buydu onda herhangi bir değişiklik olmadı. Bunu sorduğumdaysa daha fazla bir şey yapamayız yoksa Michael Jackson gibi burun ucun düşer dedi. Bunları gayet sakin inandırıcı bir şekilde söylüyor ama insan sonradan anlamsızlığını kavrıyor. Ayrıca hiçbir krem vermedi yara izlerim hala çok belirgin. Çok daha ilgili doktorlara rastladım hem morluklar hem de dikiş izleri için contratubex gibi jeller öneren. Umarım yardımcı olmuşumdur tavsiye isteyenlere :)
CAnım Merhaba çok acil iletişime geçmeliyiz. Özelden mesaj attım bakarmısın?Canım özel mesaj attım , bi bakarmısın?
Merhaba siz yiğit beye ameliyat oldunuz mu ben perşembe günğ olacağım çok endişeliyim deYigit beye ameliyat olan var mi varsa iletisime gecmek istiyorum
Burnunu çok beğendim çok doğal olmuş ve yüzüne yakışmış ben karın germe için dr arıyorum fatih bey de listemde ama onunla ilgili pek yorum yok genellikle yurt dışından mış hastaları sen tavsiye ediyorsun sanırım diğer ameliyatları hakkında bir bilgin var mı?Selam Doç.dr Fatih Uygur'u tavsiye ederim resimlerime bakabilirsiniz dogal ve yüzüme yakisiyor kesinlikle bir görüsmeni tavsiye ederim
yiğit bey kbb ci miYigit beye oldum tavsiye edebilirim.
Fahri molanın burunlar harbi güzel ama kendisi plastik cerrah yani bir kbb doktoru olsaydı keşke. Muayene ücreti 200 tl olmuş bu arada..İzmirde fahri mola var. Ben sürekli takip ediyorum ve yaptigi burunlar mükemmel. Kendisi ile konuştum 4500 TL ye yapiyormus ameliyati. Ve yakin zamanda gidip ameliyat olmayi düşünüyorum. Ve hakkinda yazilanlarda çok iyi. Tavsiye ederim.
merhaba bende halis beyi düşünüyorum bi tavsiye üzerine ancak hala emin değilim acaba o arkadaşlarının resimlerini görebilme şansım var mı ?Halis Ünlü'ye 2 arkadaşım ameliyat oldu. İkisi de çok başarılı. İstanbul'dan ameliyat olmak için gittiler. Bende düşünüyorum Halis Hoca'yı.
Yakma milletin başını bunu yazarken daha ameliyat bile olmamışsın nereden biliyorsun çok iyi doktor olduğunu ben de ona bu düşünce ile gittim ameliyat oldum burnumu eskisinden kötü yaptı bir de üstüne cevap bile vermiyor ilgilenmeyi bırak 4500 TL para aldı ama elde çöpe atılmış paradan başka hiçbir şeyim yok yakma insanların başını Sezgin ÖZTÜRK kötü bir doktor.Kızlar dr.sezgin öztürk kesinlikle tavsiye ediyorum hastalarıyla çok ilgili ve alanında kusursuzca başarılı bir doktor
bilgilendirmen için çok teşekkür ederim bunu mutlaka konuşacağım :) heyecanlıyım merakla bekliyorum ama biraz da şans işi sanırım çünkü her doktor için hem çok iyi yorumlar hem de çok kötü yorumlar bulunmakta bu yüzden umuyorum ki benim sıkıntılarım olmaz iyi bir sonuçla karşılaşırım. çok güzel burunlar yapmış gördüklerimin hepsi gayet güzeldi o yüzden endişelerim biraz dinmişti fakat sonra olumsuz yorumları da gördüm ama sonra bu araştırdığım diğer doktorlar için de geçerli olunca çok fazla endişelenmiyorum şansım yaver gitsin inşallah diyorum :)Merhaba; bende doktor arayışı içerisindeyim. Bunun için Ekol Kbb'den Cem Karas' a gittim. Hakkında hem iyi hem kötü yorumlar var insan tedirgin oluyor haliyle. burun içinde deviasyon ve burin iç etleri şişmesi var. içini 1000 liraya yaparım estetikle beraber 5000 dedi. inmedi. Yapılan burun sanata giriyor daha ucuza yapan yerlerde vardır benim fiyatım bu dedi. Görüşmede fotograf çekip şöyle yaparız böyle yaparız demedi. Ameliyattan bir gün önce planlama yapılıyormuş. Açıkcası kafam allak bullak. Ege Üniversitesi'nden Yiğit Tiftikçi öneriyorlar ama estetisyen olması burnun içini düzğün yaparmı nefes alma sorunlarını düzeltirmi diye düşünmeden edemiyorum. Ablam Halis Ünlü'ye ameliyat olmuştu fakat burnunun ucu top gibi. yüzüne göre yandan çok güzel görünen fakat önden top gibi bir buruna sahip. Drunuzla burun ucunu konusun mutlaka. Ablam konuşmamıştı. Z zmdmr