• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Burun Estetiği Doktor Tavsiyesi?

Çok teşekkür ederim inşallah ikimizde :) zorlu bi süreç öncesi de, seçim aşaması vs ... Bi konuş bakalım ilgili tatlı bi doktor instagramdan bak yaptığı burunlara iletişime geç olan kişilerle :) izmirin en iyilerinden olduğunu düşünüp bikaç kişiyle iletişime geçtim ve gidip ameliyat günümü aldım dediğim gibi umarım bu memnuniyetim hep devam eder 8 günlük bi buruna göre çok iyi 3 aylık burun gibi va diyolar bakalım :)

evet canım benim sanki yıllardır öyleymişsin gibi ve çok doğal geldi bana :) maşallah Allah nazarlardan saklasın.
tamam gidip görüşücem en yakın vakitte ben de :) :)

Çok teşekkür ederim inşallah ikimizde :) zorlu bi süreç öncesi de, seçim aşaması vs ... Bi konuş bakalım ilgili tatlı bi doktor instagramdan bak yaptığı burunlara iletişime geç olan kişilerle :) izmirin en iyilerinden olduğunu düşünüp bikaç kişiyle iletişime geçtim ve gidip ameliyat günümü aldım dediğim gibi umarım bu memnuniyetim hep devam eder 8 günlük bi buruna göre çok iyi 3 aylık burun gibi va diyolar bakalım :)

canım benim aklıma şimdi geldi.acaba tamponların kaç günde alınmıştı?bende alerjik rinit var ve gercekten cok merak ediyorum bu şekilde sorun olur mu nasıldır?

Benimde çok problemli burnum var diye gittim Bora Bey hiçte öyle değil dedi :) şuan 10. Günüm ve memnunum bakalım bu fotoğraflar 8. Günden bantımı çıkarır çıkarmaz ona rağmen beğenildi bide 6 ay sonrasını düşünemiyorum umarım aıkıntı yaşamam herşey yolunda gider, sende öyle ☺️Eki Görüntüle 1729491 Eki Görüntüle 1729492

İstediğiniz şekilde bir burnunuz olması çok hoş. Güle güle sağlıkla kullan:KK48: Bende yaptırmak istiyorum ama hala kararsızım. darısı başıma.

İstediğiniz şekilde bir burnunuz olması çok hoş. Güle güle sağlıkla kullan:KK48: Bende yaptırmak istiyorum ama hala kararsızım. darısı başıma.
Çok teşekkür ederim inşallah :) benim hep aklımdaydı cesaretim yoktu sadece bi an geldi 1 ay içinde herşey ayarlanıp oldum bitti bile umarım senin içinde herşey yolunda gider :)

Çok teşekkür ederim inşallah :) benim hep aklımdaydı cesaretim yoktu sadece bi an geldi 1 ay içinde herşey ayarlanıp oldum bitti bile umarım senin içinde herşey yolunda gider :)

Çok teşekkür ederim. Kararım az ya da çok belli aslında sadece uygun zamanı bekliyorum denilebilir.

Canım Bora Karaali var instagramdab bak yaptıklarına bende varım ordaaa ihhih. Bandımı bikaç saat önce çıkardım ilk garip geldi ama şuan aynaya bakıp bakıp sırıtıyorum koca burnu nasıl minik ve doğal yapmış :KK70: makyaj yapıp dışarı çıkmalıyımmmm :) umarım bu memnunluğum hep devam eder çok araştırdım memnun herkes yıllar sonrada :) çok ilgili tatlı bi doktor aklımda bulunsun derim ekol den efes kbb geçti yeni

bora bey fiyat olarak ne söyledi? ben fahri mola ile görüştüm açıkcası güvendim fahri beye ama 5000 tl dedi maddi olarak beni zorladığı içiçn kara kara düşünmekteyim :110:

3500 bence çok iyi bi fiyat diğer doktorlara kıyasla :) ama revizyon için güvenilirmi bilgin varmı bu konuda?
Merhaba 290512 daha önceki doktorunuz kimdi acaba, revizyon düşünmenizin nedeni nedir nefes alma sorunu mu şekil olarak mı memnun değilsiniz?

Merhaba 290512 daha önceki doktorunuz kimdi acaba, revizyon düşünmenizin nedeni nedir nefes alma sorunu mu şekil olarak mı memnun değilsiniz?

2 sene önce ENTO KBB FIRAT DEMİRTAŞOĞLUna ameliyat oldum.Burnumda kist vardı,sol tarafımda içten kemik büyümesi olduğu için tamamen tıkalıydı ve sağ tarafımda da sola oranla daha az tıkanıklık vardı fakat nefes alamıyordum hatta nefes açıcı tüpler kullanıyordum nefes alabilmek için ve burnumda yıllardır azımsanamayacak kadar çok ağrı vardı.Bazen beni ağlatacak kadar çok ağrım oluyordu.Muayene için gittim hemen yapalım ameliyatını kist kış döneminde daha çok büyüyebilir filan dedi beni panikletti bende araştırma bile yapamadan bi anda ameliyat günüm ayarlandı tabi bunda ailemin paniğinin de katkısı büyük.

2 sene önce ENTO KBB FIRAT DEMİRTAŞOĞLUna ameliyat oldum.Burnumda kist vardı,sol tarafımda içten kemik büyümesi olduğu için tamamen tıkalıydı ve sağ tarafımda da sola oranla daha az tıkanıklık vardı fakat nefes alamıyordum hatta nefes açıcı tüpler kullanıyordum nefes alabilmek için ve burnumda yıllardır azımsanamayacak kadar çok ağrı vardı.Bazen beni ağlatacak kadar çok ağrım oluyordu.Muayene için gittim hemen yapalım ameliyatını kist kış döneminde daha çok büyüyebilir filan dedi beni panikletti bende araştırma bile yapamadan bi anda ameliyat günüm ayarlandı tabi bunda ailemin paniğinin de katkısı büyük.

ameliyattan önce burnumda kemer vardı onu da düzltmemi istermisin dedi olur dedim bende.ameliyat sonrası burnumun bir tarafında hala küçül de olsa kemer var,kemerin olduğu tarafta burun deliğim daha uzun ve ince diğer tarafta normal burun boyutlarda burun deliğim var ve tek taraflı kemerden dolayı burnum yamuk görünüyor.

ameliyattan önce burnumda kemer vardı onu da düzltmemi istermisin dedi olur dedim bende.ameliyat sonrası burnumun bir tarafında hala küçül de olsa kemer var,kemerin olduğu tarafta burun deliğim daha uzun ve ince diğer tarafta normal burun boyutlarda burun deliğim var ve tek taraflı kemerden dolayı burnum yamuk görünüyor.

ve bazen hala burnum şişiyor ve gören herkes noldu sana burnun çok fena yamulmuş gibi şeyler söylüyor yani hafif boyutta şişlikler değil çok bariz ve büyük .Şimdi tekrar ameliyat için doktor araştırıyorum hem güvenebileceğim hem de aşırı miktarlarda para istemeyen bir doktor arıyorum ve ameliyat sonucundan gerçekten çoook korkuyorum:(

Selam Doç.dr Fatih Uygur'u tavsiye ederim resimlerime bakabilirsiniz dogal ve yüzüme yakisiyor kesinlikle bir görüsmeni tavsiye ederim

Pardon sonraki mesajınızda okudum operasyon olduğunuzu.Dr.Cemil TUGAY'a aynı operasyonu 2. kez oldum ben de:KK43:
Canım ben burun olmadım. Meme ameliyatı olmuştum. Sen burun mu oldun? Neden 2. Operasyon gerekti ? Detaylı anlatırsan bizde bilgilenmiş oluruz.

ve bazen hala burnum şişiyor ve gören herkes noldu sana burnun çok fena yamulmuş gibi şeyler söylüyor yani hafif boyutta şişlikler değil çok bariz ve büyük .Şimdi tekrar ameliyat için doktor araştırıyorum hem güvenebileceğim hem de aşırı miktarlarda para istemeyen bir doktor arıyorum ve ameliyat sonucundan gerçekten çoook korkuyorum:KK43:
Canım çok geçmiş olsun umarım iyi bir doktor bulursun üniversite hastanelerinde ki Prof Dr düşünür müsün bence bi araştır umarım istediğin sonuca ulaşırsın

Back