• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir Bornovada Beyazsaray Dügünsalonunda Dügünü olan varmi?

Bosnakgxuxzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
562
1
96
37
Almanya
Slm arkadaslar 12.06.2010da Izmir Bornovada Beyazsaraydügünsalonunda dügünüm olacak.Ben ozamana kadar salonu göremicegim icin yurtdisinda oldugum icin.Acep aranizda dügünü orda yaptiran oldumu?Nasil bi yer?Memmunmuydunuz?Yaptiran arkadaslar bilgi verebilrse cok sevinirim cünkü benim icin önemli.:sinifsinif:

Slm arkadaslar 12.06.2010da Izmir Bornovada Beyazsaraydügünsalonunda dügünüm olacak.Ben ozamana kadar salonu göremicegim icin yurtdisinda oldugum icin.Acep aranizda dügünü orda yaptiran oldumu?Nasil bi yer?Memmunmuydunuz?Yaptiran arkadaslar bilgi verebilrse cok sevinirim cünkü benim icin önemli.:sinifsinif:

cnm bu bornova değil bozyaka olmasın... bnm bildigim bi beyazsaray var bozyakada bi cok kez gittim

cnm benim yaaa Bornova Osmangazide Beyazsaray Dügünsalonu.Ya tam olarak bende bilmiyorum ben izmirli degilim cnm ama nisanlim izmirli dügünümüz orda olcak.Ama sanirsam senin dedigin yer farkli.bilmiyorumkismile

osmangaziyi biliyrm cnm ama o dügün salonuna gitmedim.bnm dedigim yer baska o zmn isim aynı ama :)

Canım bundan 3-4 yıl önce kuzenimin düğünü olmuştu da açıkçası benim beğendiğim

bir yer değil.Belki başka salonu varsa onu bilemem de daha önce başka düğüne de gitmiştim.

Sonuçta insan düğünde eğleniyor;ama plastik sandalyeleri içler acısıydı.

Keşke manzara düğün salonuna baksaydınız orası biraz dhaa iyidir.

Canım bundan 3-4 yıl önce kuzenimin düğünü olmuştu da açıkçası benim beğendiğim

bir yer değil.Belki başka salonu varsa onu bilemem de daha önce başka düğüne de gitmiştim.

Sonuçta insan düğünde eğleniyor;ama plastik sandalyeleri içler acısıydı.

Keşke manzara düğün salonuna baksaydınız orası biraz dhaa iyidir.

cnm bilgilendirdigin iicn cok sagol ama benim elimden bisey gelmiyor malesef yurtdisindayim dügünüme 2 hafta önce gitcem izmire.Olsun napabiliriz bunuda göz yumamiz gerek artikin bilmiyorumkismile

Yani çok da önemli değil aslında düğünü nerede yaptığın mutlu olman önemli

İnsanlar saraylarda evleniyor,her gün kan kusup kızılcık şerbeti içtiğini söylüyor.

benmde ddüğünm orda olcak bu yaz bnde izmir dışındayım gidip göremedm memnun kaldınız mı

cnm hevesini kirmak istemem ama cok kötü bi yer bence dekor birbirinden alakasiz sandalyeler plastik sandalye.Orkestrada cok kötüydüüü adam sarki sölemesini bilmiyor :5: Ama benim elimden bisey gelmedi malesef dügüne 1 hafta kalasalon degistiremezdikk...

anladım çok sağol artık bnde değiştiremem bu saaten sonra kayın pederim tutmuş salonu bnde şehir dışıdayım gidp göremicem ama salon bu sene yenilenmiş dediler hayırlısı artık bakalm

Back