Ana buluştunuzmu yoksa kıız ben haftaya İzmire geliyorum kısmetse perşembe günü Şeniz
cüvcüvüm gel canım cumartesi buluşuyoruz seni görmekten mutluluk duyarız canım...Şeniz
Ana buluştunuzmu yoksa kıız ben haftaya İzmire geliyorum kısmetse perşembe günü Şeniz
23 Ocak 2008 Çarşamba Günü -Tıkınma Faaliyetleri Organizasyonu
İlk Grup Karşıyaka -Bornova Güzergahı
Kalkış Noktası : Bahriye Üçok Denmar Önü
Saat : 09.15
Yolcular : Minasera - Banuşka (2 kişi) -Nazlı ve Annesi -Peri -
Bu grup bindikleri servisi yönlendirerek Bornova Büyük Park Önündeki İş Bankasına geliyorlar .
Buradan kalkış noktası saati 09.30
Yolcular : My Way -Laale-Mihrace -Chatlak -Sessizce
İkinci Grup Balçova Güzergahı
Kalkış Noktası : Balçova Otobüsleri Son durağı
Saat :09.30
Yolcular : Wishne ve Grubu (7 kişi) - Aysenur ve Annesi -Minasera nın ablası
Listelere isim eklemek isteyenler hemen bana ulaşsın lütfen . Ayrıca He iki güzergahtan da (Balçova ve Karşıyaka)
bana birer grup lideri ismi ve telefonları verilsin.Ki kimseler yolda kalmasın. Ayrıca bu telefonlar şirketten organizasyon yetkilisi
tarafından aranıp, araçlar hakkında ve geliş hakkında bilgi verilecektir.
günaydın han ımlar bende İzmir de yaşıyorum ama bu yaz Allah nasip ederse Denizli ye yerleşicem üzülüyorum bu güzel şehirden ayrılıcam diye benide aranıza alırmısınız.
günaydın han ımlar bende İzmir de yaşıyorum ama bu yaz Allah nasip ederse Denizli ye yerleşicem üzülüyorum bu güzel şehirden ayrılıcam diye benide aranıza alırmısınız.
Aylin ya öldürdün beni cadı :roflol: :roflol:
Yavrucum boş boş oturmak yok öyle jeyyar Boş oturanlar ya boş laf üretirler yada kendi içlerini boşaltırlar... Eh bu da bize uymaz dimi o yüzden önümüzdeki
ayın aktivitelerini belirledim. Hem sen eksik yazmışsın ben hemen listeliyivereyim
-Bowling turnuvası
-Okey turnuvası
-Squash maçı
-Sports İnternational havuz keyfi
-Köy kahvaltısı
-Plates...... ve benzerleri :1rolleyes:
Bu liste daha uzar gider aklıma geldikçe yazarım.. Olimpiyatda fena fikir değil hani :uhm: :roflol:
iyi geceler kızlar bende izmir bornovalıyım keşke bu buluşma bu cumartesi olsaydı ben yarın akşam izmirde olacaktım öyle özledimki izmirimi çok şanslısınız izmirli olupta izmirde yaşayamamak çok zor
bizim tıkıntı gezisinden ses seda yok hala.merakla bekliyorum.ben gidemedim öffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:artık gelselerde anlatsalar.nerde kaldı bu kızlar yaaa.halamı yiyio bunlar pastaları ,kurabiyeleri.:mymeka:
bizim tıkıntı gezisinden ses seda yok hala.merakla bekliyorum.ben gidemedim artık gelselerde anlatsalar.nerde kaldı bu kızlar yaaa.halamı yiyio bunlar pastaları ,kurabiyeleri.