Izmir///35

ama ama ama neden kayarken sizler yoksunuz :roflol: valla chatlakım görünüşe göre süper kayıyorsundur çocuklarda öle hep böle kalalımmmmmmmm Şeniz

cok sekersın hepınzde keske gelebilseydim bende haftasonu bende varım unutmayın looo...öptümm hepücüğünüzü

Ana buluştunuzmu yoksa kıız ben haftaya İzmire geliyorum kısmetse perşembe günü Şeniz

cüvcüvüm gel canım cumartesi buluşuyoruz seni görmekten mutluluk duyarız canım...Şeniz

Gel canim gel..seni de aramiz da görmekten memnuniyet duyariz..bizim arada oyle genel toplanti öncesi mini isinma tur adı verdigimiz toplantilarimiz oluyor..dun ku de onlardan bir tanesiydi..doyamiyoruz ya birbirimize aradaki toplantilar özlemlerimizi biraz daha hafifletiyor...cumartesi gunu kismetse hepbirlikteyiz..Tüm KK uyelerimiz de davetlidir..sevgimle

Ana buluştunuzmu yoksa kıız ben haftaya İzmire geliyorum kısmetse perşembe günü Şeniz

sen gel cik cik cüvcüv. geçtiğimiz cumartesi olan ara aktivite buluşmasıydı.
önümüzdeki ctesi genel aylık buluşma yapıcaz yafrimmm. sen gel senin için bir daha buluşuruz. bize bahane olsun yeter ki yerimseniben

İzmirli'ler yine yıkıp, yakmışınız ortalığı.Hepinize bin kere maşalllah.
Allah nazarlardan saklasın

Ayyy kaç sayfa geriye gittim organizasyondan geçilmiyor topicjeyyarnaniknanik Aktiftir aktif duyan duymayana söyleyiversin 2 gün kaldı..Birde mümkünse çarşambadan sonra diyete girelim olmazki böyle önce tatlıları yemek lazım:roflol:

günaydın han ımlar bende İzmir de yaşıyorum ama bu yaz Allah nasip ederse Denizli ye yerleşicem üzülüyorum bu güzel şehirden ayrılıcam diye benide aranıza alırmısınız.

günaydın han ımlar bende İzmir de yaşıyorum ama bu yaz Allah nasip ederse Denizli ye yerleşicem üzülüyorum bu güzel şehirden ayrılıcam diye benide aranıza alırmısınız.

Amann... sakın....:1no2: bugüne kadar hiçbir toplantıya katılmadıysan,gene katılma.Bu grup bağımlılık yapıyor.:asigim:Bir kere gidersen Denizli'yi unut asla gidemezsin.Benden duymuş olmajeyyar

canim aramiza almak ne demek..aramizdasin bile...ama Denizliye gittiginde bunalima girersen bak karismam.( cunku biz fazla gezenti bir grubuz) .Denizli de cok guzel şehrimiz ve mutlaka oradada guzel insanlarin icinde olacaksin..
bu cumartesi genel toplanlantimiz var Karsiyaka Egs de ..bekleriz canim

sevgimle

köy kahvaltısı bana uyar arkadaşlar diğerleri için,biraz yaşlıyım ,

ama banu abla olmazkiiiiiiiiiii squash maçı bilmiorum havuza giremem yüzme bilmiyorum :roflol:diğerleri uyar :icecream:

iyi geceler kızlar bende izmir bornovalıyım keşke bu buluşma bu cumartesi olsaydı ben yarın akşam izmirde olacaktım öyle özledimki izmirimi çok şanslısınız izmirli olupta izmirde yaşayamamak çok zor

hayatım bu cumartesi olcak zaten ,buluşma,mavişehir,egs de saat 1 de,

sen gitmedinmi canım.aylincim

aylimcim bana gel sende ,bende ,yaptım ,ıspanaklı ,börek ,beraber yiyelim ,bi de çay demlerim ,

bende gidemedim kızlar annem göz amelıyatı oldu ordan yeni geldim..inşallah cumartesi bullusmadayım kızlar.

bisss tıkındık geldik:icecream:naniknanik
diğerleride dökülür birasdannnnşakkıdı

bizim tıkıntı gezisinden ses seda yok hala.merakla bekliyorum.ben gidemedim artık gelselerde anlatsalar.nerde kaldı bu kızlar yaaa.halamı yiyio bunlar pastaları ,kurabiyeleri.

Geldikkkknaniknanik Kolay mı sandın okadar pastaları yemeğişakkıdı Çok güzel birgündü servisler hepimizi aldı gırgır şamata vardık Dr oetker'e..Emelim bizi hemen karşıladı zaten:asigim:Sonrada tanıtımlara geçildi slaytlar tadına baktığımız yeni ürünler pizzalar muhteşemdi muhteşem :hooray:Emelim canım çok teşekkür ediyoruz sayende hem birbirimizi gördük hemde değişik bir tecrübe edinmiş olduk:1hug:Bizlere verdikleri paketler içinde şirkete çok teşekkür ediyoruz valla kavanoz bilem vardısüprizzzzz..
Aylincim gerisini toplantıda anlatırız malum izdivaç proğramının methini duyduk izliyoruz:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…