Izmir///35

bende doğma büyüme izmir güzelyalılıyım ama şimdi balıkesirde yaşıomsenağlama izmiri çok özledim inşallh geri dönücem güzelim izmirime

afiyet,bal şeker olsun güzel nazlım.fabrika fabrika olalı böyle güzeller ağırlamamıştır eminin ki.demek güzeldi ha.detayları alıcam zaten.o izdivaç programının kaynağını biliyorum ben:roflol:ay öldürcek beni ciddi ciddi izliyomu:roflol:

Evet evet anlattı bende açtım izliyordum ama koptum bir ara amca çok tatlıydı :roflol:..Aylinim sende bizlerleydin birtanem :asigim:C.tesiyi hep birlikte sabırsızlıkla bekliyoruz canım çok güzel olacak nasipse:hooray:

Gizemcim hoşgeldin umarım İzmirimize dönersina.s.

jasmincim sanada afiyet olsun canım.her ne kadar biz uzaktan yetinsekte siz yiyince bende yemiş kadar oldum pastaları.bu kadar tatlı yediniz artık,tatlı tatlı alırım detayları sizden.ne demişler tatlı yiyelim tatlı konuşalım.ay bu izmirin kzıları zaten şekerdiler.bu kadar tatlıdan sonra kaymaklı şeker olmuşlardır.:roflol::roflol:

Vallahi pek bi şekerlendik...şekerimizi kaybetmeyelim diyede 1 torba daha tatlılardan yüklendik geldik..Kim dedi hatırlamıyorum ama sanırım tekrar ürün çıktığında arayacaklarmış.O zaman yine hep birlikte giderizzz strawberry:1hug:

Ama bi ara kapıda çene çalan,habire kikirdeşen birileri vardı:eek:Çok rahatsız oldum şahsentatlicadiarzu

Bu Gidişle Beni Diyet Grubundan Atacaklar:eek:klava::eek:klava: Vay Başima Gelenler...:çok üzgünüm:

Aslıcan'ım geçmiş olsun canım annene selamlarımızla birlikte ilet lütfen.Hafta sonu seni yeniden görmekte çok güzel olacak,geçen defa bir gördük bir kaybettik.

Veee gelelim bu güne...
Emelimin dediği gibi bütün kızlar toplandık,toplandık,toplandık:roflol:
Bir araya geldiğimiz her zaman olduğu gibi bu günde muhteşemdi.Emelime böyle bir günü bize yaşattığı ve hayatımıza farklı bir renk kattığı için gönül dolusu teşekkürlera.s.Tabii paketlerimizede.a.s.
Bize gelince anacığım şahsım adına söyleyeyim ne ikram ettilerse itinayla yedim:roflol:zaten bildiğiniz gibi haftalardır yemeyip bu güne hazırlık yapmaktaydım:roflol::roflol:
Bir şeyden,bir kez daha emin oldum ki sizinle evereste bile tırmanırım.Sizlerle birlikte olduğum her yerde harika zaman geçiriyorum.hepinize öpücüklera.s.
Ayliniiiim yokluğun farkedilmedi zannetme ötekiler ohh iyiki gelmedi falan dediler ama sensizlik bana çok koydu :roflol::roflol:anladın sen onu...a.s.

Tesüflerimi şettiriiim:dilcikar: Çünküm biz kskden ayrılırken bir ara Aylin gelecekmi gelmeyecekmi diye beklemeye bilem karar verdik sonra Banu okul toplantısını hatırlattıdaaaa yola çıktık yoksa şu saat hala biz Aylin bekliyor olacaktık süprizzzzznaniknaniknaniknanik
Burcuuuuulülülülülülü

çok güzel bir gündü... emezcime cok teşekür ediyorum ... çok güzel karşıladı bizi...sevgilerimle..

Ölürüm sana ben:1hug: Aylinim..ay daral geldi yaprak dökümünü seğrettim döküm döküm döküldüm ömrümü yedi bu diziiiiiiiiii :çok üzgünüm:naniknanik

Evvettttttt.Sevgili Emelcigimizin sayesinde enfes bir gune daha imzamizi atmis bulunuyoruz..katilan tum arkadaslara sevgiler olsun..katilamayanlara eh! ne diyelim bir dahaki seferde kalplerimizi birlestirelim..Fabrikadaki tüm ikramlara hayir dememenin acisini su saate kadar cekmis bulunuyorum..tanrim kendime inanamiyorum hala ac degilim..canlarim Cumartesiyi iple cekiyorum..sizlerle olmak bana inanilmaz zevk veriyor..sevmek ve sevilmek ne guzel sey..allah bu duygulardan hic kimseleri yoksun birakmasin...

sevgimle

emezim herşey için tşkler çok güzeldi dönüşteki servis söferimiz ralli sampiyonu herhalde o kdr yemekten sonra bide sarsılmak beni fena bozdu hala kendimde deilim :bbo:

Kızlar dün yazdıklarıma gözüm ilişti çokönemli bir ayrıntıyı atlamışıııım.
Giderken servise kadar çenemle kafasını şişirdiğim :roflol:mihracemin eşine ve dönüşte bana o güzel elleriyle güzel evinde kahve ikram eden mihraceme teşekkür etmemişim.Canım kendisi gibi kalbi güzel arkadaşım,herşey için teşekkürler a.s.

Of ya sonunda DNS sorununu çözüp girebildim nete şakkıdı

Netden uzaktım ama bizim çeteden değil jeyyar

Emelciğimiz sayesinde Dr Otkerde neşeli bir gün daha geçirdik ve ilginç deneyimlere imza attık :roflol:

X