bende gidemedim kızlar annem göz amelıyatı oldu ordan yeni geldim..inşallah cumartesi bullusmadayım kızlar.
geçmiş olsun canım ,annene slm lmımı,ilet,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende gidemedim kızlar annem göz amelıyatı oldu ordan yeni geldim..inşallah cumartesi bullusmadayım kızlar.
bisss tıkındık geldik:icecream:naniknanik
diğerleride dökülür birasdannnnşakkıdı
afiyet,bal şeker olsun güzel nazlım.fabrika fabrika olalı böyle güzeller ağırlamamıştır eminin ki.demek güzeldi ha.detayları alıcam zaten.o izdivaç programının kaynağını biliyorum ben:roflol:ay öldürcek beni ciddi ciddi izliyomu:roflol:
jasmincim sanada afiyet olsun canım.her ne kadar biz uzaktan yetinsekte siz yiyince bende yemiş kadar oldum pastaları.bu kadar tatlı yediniz artık,tatlı tatlı alırım detayları sizden.ne demişler tatlı yiyelim tatlı konuşalım.ay bu izmirin kzıları zaten şekerdiler.bu kadar tatlıdan sonra kaymaklı şeker olmuşlardır.:roflol::roflol:
geçmiş olsun canım ,annene slm lmımı,ilet,
Aslican Geçmiş Olsun Canim... Cumartesi Görüşürüz...
sadece ayli aba aklınıza geldi hemi:1closedeyes:
çok yıkama-yağlama gördüm seni burcucum:roflol::roflol:valla ben bilmem bana şeker getirmedisen havada bulut sen o işi unut....:roflol::roflol: