Izmir///35

Doğa ya da Cansu ya da başarılar diliyorum... İkiside akıllı ve çalışkan, umarım iyi geçer :1hug:

Doğa ya da Cansu ya da başarılar diliyorum... İkiside akıllı ve çalışkan, umarım iyi geçer :1hug:

evet guzel cansuma yakisikli dogama yarin ki sinavlarinda basarilar dilerim...ah bizimde Haziran ayin da ÖSS miz var..bakalim biz ne yapacagiz...tum cocuklarimizin yollari aydin olsun kapilari kapanmasin emekleri zayi olmasin

sevgimle cok cok optum

eveeet bende emel ve nazlıya başarılar diliyorum onlar daha heyecanlı :roflol::roflol:
şaka bir yana kızlar allah çocuklarımıza zihin açıklığı versin.inşallah çok başarılı olacaklar.a.s.a.s.

Ablam sende merak etme emre'yi gerekirse okulun kapısında hep beraber k.k toplantısı yaparak bekleriz.:roflol::roflol:

nazlı ve emez hanımlar çocuklarınıza başarılar dilerim canlarım güzel haberlerini alışırz inşallah

doğa ve cansumuza başarılar. annelerinede sabır valla:))) ayyy ne zordur ya heyecanla beklemek kapıda inşallah başrırlar canlarım. öptüm ikisinide kocamannnnn.

sen benim oğlumu beğenmiyonmuklava:klava:

Hepinizi çok özlemişdim yanınızda kalamadım fazla kusura bakmadınız umarım...Nazlı ve emelcim umarım sınavları iyi geçmişdir doğa ve cansunun emeklerinizin karşılığını almanız dileğiyle... sevgilerimleee

çok Güzel Bir Gün Gçirdiğinizden Eminim çok şey Kaçirdim Farkindayim Ama Gelemezdim Işte Sizi Seviyorum

ayyy hadi merakla buz danslarınızın resimlerini bekliyorum sengözlerimebaksanabcanlarım sanırım yokluğum hiç farkedilmemişsenağlama

sağolun canlarım hatırlanmak inanki çok güzel.hepinizi kucak dolusu öpüyorum.cansu ve doğaya başarılar dilerim umuyorumki çok iyi sonuçlarla bizleri sevindirecekler

Aylin ya öldürdün beni cadı :roflol: :roflol:

Yavrucum boş boş oturmak yok öyle jeyyar Boş oturanlar ya boş laf üretirler yada kendi içlerini boşaltırlar... Eh bu da bize uymaz dimi o yüzden önümüzdeki
ayın aktivitelerini belirledim. Hem sen eksik yazmışsın ben hemen listeliyivereyim

-Bowling turnuvası
-Okey turnuvası
-Squash maçı
-Sports İnternational havuz keyfi
-Köy kahvaltısı
-Plates...... ve benzerleri :1rolleyes:

Bu liste daha uzar gider aklıma geldikçe yazarım.. Olimpiyatda fena fikir değil hani :uhm: :roflol:

Yan çizmek yooooookkk kapalı havuza gidicez heralde bu havada açıkda ne işimiz var :roflol: hem bak su balesi yaparız dimi jeyyar

Ayrıca tiyatro, sinema, konser, müze gezisi... gibi aktivitelerde var tam senlik yerimseniben

Hafta sonları yetmedi zaten hafta içine de kaydık.. Böyle zor olacak senin şu aynı evde oturma önerisi fena değil :uhm: gerçi bize malikane lazım :roflol:

emezz.resimler enfesti...cok guzel bir gundu.cocuklarimiz bile ne kadar eglendiler.aylinin dedigi gibi genel toplanti öncesi guzel bir ısınma turu oldu..hele banuskamla ben sizleri yolcu ettikten sonra EGS ye gittik 22,30'a kadar oturduk.tum dukkanlarin kapanmasina sahit felan olduk :) sarkimi da soyleyerek sozlerimi noktaliyorum..DOYMADIM DOYAMADIM SEVMELERE SIZI BENNNNNNNNNNN

Her toplantıda çok eğlenip çok gülüyoruz ama bugün gülmekten öldük cidden :roflol:
Nazlım la beni yan yana oturttunuzmu biz kopuyoruz zaten...Doğa nın pistdeki halleri gözümün önüne geldikçe hala gülüyorum :roflol:

Sizlerle olmak hayatımın en büyük zevklerinden biri kızlar...Seval ablamla neredeyse sabahlayacaktık ama EGS kapandı diye mecburen eve döndük :1rolleyes:

Ablamın şarkısına eşlik ediyorum DOYAMADIIIIMMMM :1hug:

amanda aman patenler yapılmış,fallar bakılmışşşşş güneşli bir gün sıcacık sohbet birde sevdiği dostları olunca insanın yanında tüm bu güzellikleri paylaşacak değmeyin keyfinize kızlar. anlaşılan o ki canlarım yine çok güzel bir gün geçirmişsiniz allah keyiflerinizi keyiflerimizi hep beraber daim etsin. gülen yüzleriniz solmasın şekerlerim.hayıflandım valla orada olamadığım için. hepinize kocaman kocaman kocaman öpücükler.

:roflol::roflol:
Ayyy ben hala gülüyorum okudukça aklıma geldi .... Oğlan düşüyor emekliye emekliye pisti turluyor:roflol:Azimle hepsini başardı tabiki güzelcede efendim kuğu misali kaydılar pistte Cansumla:hooray:
Bu arada Doğanın sınav güzel geçmiş, önemli olan miniklerin sınavda kendilerini deneyip olaya alışmasıydı iki miniğimide öpüyorum :1hug:

Gelelim bize :roflol: :teytey::hooray:

Seviyorum Siziiiiiiiiiiiiiiiiii te okaaaaaaaa Gülmekten yazabilsem:))))))..Tebrik ediyorum chatlakım seni kuğu gibin kaydın valla:asigim:Sessizce sessizce gelip gidiverdin c.tesiye erkencisin katılıyorum naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…