Tamam canım telefonunu bekliyorum Emelle sabah nöbet tutucaz sınav kapılarının önünde naniknanik Şaka bir yana kızlarda en az Doğa kadar heyecanlıyım ben valla sanki öss sınavına girecek çocuk ama ilk büyük sınavı sanırım ondandır
Doğa ya da Cansu ya da başarılar diliyorum... İkiside akıllı ve çalışkan, umarım iyi geçer :1hug:
ay ablalarımmmmmmmm gelin çok mutluyum bugün benim esmer yakışıklısını gördüm :roflol: kurstan bi esme ryakışıklı ayh bayıldım onada bugün sıradayken bakıştık sonra kantinde çay alırken şarkı mırıldandı yanımda :roflol: bende sınıfa girince bir bakış attın kalbimi yaktın diye şarkı didim :roflol: talipler çoğaldı :asigim:
ablacım fotolar emez de.çok çekilmedik ama olanlardan koyar artık.bu arada yokluğunu tabiki hissettik,kulaklarınızda çınlattık keşke olsalardı die.özellikle seval ablam kaç defa dedi.keşke gelselerdi diye.neyse artık haftaya bol bol sohbet ederiz.:1hug:
sen cezalısın zaten,haftaya tek ayak üstünde bekletcem seni jeyyarjeyyar
bu ekip olurda kaçırılan şey olmazmı sence bi düşün bakalım:dance::dance:
Bu arada banuşum önümüze okey musabakası,sukuaş,yüzme,menemen yolunda kahvaltı,halter,aletli cimlastik gibi aylık aktivite listemizi koydu.çok yoğunuz bu ay çoook:dance::dance:
kızlar banuş bizi çaktırmadan olimpiyatlarımı hazırlıyo acaba:roflol:
bu kadar koşuşturmacayı süreyya yalçın yapmamıştır vallahi.:roflol:
hani banuşum bunlar çok kinetik aktiviteler.şöle daha statik bişiler yokmu.yada bana enerji içeçeği alın anca yetişcem.şu hazuz işini yaza doğru yapsaydık bari havada soğuk bırrrrrr.:roflol::roflol::roflol:
emezz.resimler enfesti...cok guzel bir gundu.cocuklarimiz bile ne kadar eglendiler.aylinin dedigi gibi genel toplanti öncesi guzel bir ısınma turu oldu..hele banuskamla ben sizleri yolcu ettikten sonra EGS ye gittik 22,30'a kadar oturduk.tum dukkanlarin kapanmasina sahit felan olduk :) sarkimi da soyleyerek sozlerimi noktaliyorum..DOYMADIM DOYAMADIM SEVMELERE SIZI BENNNNNNNNNNN