iyiliğimin mağduru oldum.!borçlarımdan kurtulamıyorum nolur yardım edin çok çaresizim..

rica ederim kardeşim .
İnşallah tez zamanda atlatırsınız bu kara günleri .

rica ederim kardeşim .
İnşallah tez zamanda atlatırsınız bu kara günleri .
çok tesekkur ederım inşallah..Allah razı olsun ıyı temenılerınız ıcın:) yasınızı bılmıyorum ama ablacım demek geldı ıcımden cok sagolsun sızlerde konusmak bana gerckten ıyı geldi..

pekı bu durumdan sonra ne olur süreç? icra takıbınde dosya eve gelmelerı ne zamn oluyor? benım ne kadar surem var bır bılgınız varmı

siz tebligatı aldınız mı? almadıysanız muhtara tebliğ olmuştur.

yada takip kesinleşmemiş te olabilir.e devletten dosya numarasına bakarak adliyeden tebliğ durumunu sorgulatabilirsiniz.

Ayrıca mernis adresinizi nüfus müdürlüğünden sildirerek takibin kesinleşmesini engelleyebilirsiniz.

takip kesinleşmediyse haciz yapma şansları zaten olmuyor.

Tebligatı aldıysanız 7 gün içerisinde takibe itiraz hakkınız var.. itiraz etmediyseniz 8.gün haciz hakkı var avukatın.

Zaten adınıza kayıtlı mal varlığı yok ise sgk da yok 1 yıl sonra dosyanız varlık şirketlerine devrolur.

sigortanız olsa bile maaşınızın 4/1 haciz konulur 1000 tl ise 200 tl sine.

kaç para bu borç?
avukatla görüşüp taksite böldürseniz?
4bin tl kadar oldu sımdı faızlerle bırlıkte..1000 tl ıstedıler hemen sonra kı kalanıda 2 seferde odemem gerekıyormus barodan ucretsız avukat hakkım varsa onlardan yardım ısteyecegm yarın da..taksıt olursa enazından ıcra takıbı dosyasını kapatabılırım sanırm ınsallah

Nasıl ya. Sen neden aldığın çeyizlik eşyaların elalemin evine gitmesine izin verdin ki en başta?
Bir de senin nişanlın olcak adam arkadaşının ablasıyla ilişkiye girdiyse arkadaşı da sende senin ailen filan da sex and the city misiniz neden olay çıkmadı Kimse bir şey demedi. :/ En azından nolursa olsun eşyaları alıp geri iade ederdin. Sora o paralarla adam tutup eski nişanlını dövdürürdün için soğurdu. mis.

Allah yardımcın olsun işin zor

Dayınız kefil olduğuna göre geliri var.
Bu borç dayınızdan tahsil edilir..
Sizin evinize gelmezler..
Ayrıca nişanlınızı aileniz tanımıyor mu?
Açıklamak ve hukuki çözümler bulmak daha kolay şu durumda..

İcra takibine düştüğünüzde işlemlere bakan avukat bilgisi paylaşıldı mı ? Firma adına işlemleri yürüten avukatla konuşun , malların toplam faizsiz değeri ne ise örneğin 3000 diyelim , toplayabileceğim tüm tutar 3200 tl , ailemle yaşıyorum , öğrenciyim ve aile konutundaki tüm eşyalar aile bireylerim adına faturalı dolayısıyla haczedilemez , gelin anlaşalım borcu kapatalım deyin.

Bazı durumlarda esas alacağı almak ve haciz masraflarından kaçınmayı seçmek gibi bir opsiyonları olduğunu duymuştum.

e devlet sayfamdan ogrendım zaten ıcra takıbının basladıgını.. eve henuz bır kağıt falan gelmedı zaten o esyaları aldıgımız adres eskı evımızın adresıydı.bız yenı tasındık e devlette guncellendı adresım babam kaydımızı yenı adrese aldı cunku oradan bulabılırler zaten..muhtara gıdıp sormam mı gerekıyo bu duurmda tebliğ varmı dıye?sıgortam artık yok babamın uzerınden faydalanıyorum öğrencıyım zaten devamlı gıttıgım bır ısım yok suanda part tıme calısıyorum uzerıme kayıtlı hıcbısey yok aılemle yasıyorum.

şimdi bakın haciz gelinip eşyalarınız kaldırılsa bile sizin i.i.k 111 maddesine göre 4 taksit hakkınız var. ilk taksidi peşin ödemeniz kaydıyla..

hangi bankadan çektiniz krediyi

Yok ailesi burda degil yok o yaninda kaliyor bu kardesi yok gelen teyzesi yok annesini aradim yok hamile kadin sehir disinda hic birsey anlamadim inanain.... yapabileceginiz tek sey evraklarinizla birlikte bir avukata gidip konusun sonra da sikayetci olun.

evet ne yazkkı tanıyolardı zaten ıstemıyolardı benım hatam bedelınıde suanda oduyorum..!dayım memur orta gelirli suanda onunda kredı borcu var daha once o evgor magazasından alışverıs yaptıgı ıcın verdıler hukukı cozumu benım adıma olmasaydı harıka olur ama hersey benım adıma karsı tarafa acabılecgım dava pozısyonunda degılım kı(

şimdi bakın haciz gelinip eşyalarınız kaldırılsa bile sizin i.i.k 111 maddesine göre 4 taksit hakkınız var. ilk taksidi peşin ödemeniz kaydıyla..

hangi bankadan çektiniz krediyi
kredı degil bankada degıl evkur gıbı evgör magazası ceyızlık beyaz esya olan bı magaza burası..benden ilk etapta bin tl ıstedıler 5 gun ıcerısınde yatırın dedıler sadece bende 550 tl vardı onu yatrmıstm snra bıdaha odeme yapamadım faıze bındı baya katlandı sonra 4bın tlye ulaştı suanda ıcra takıbı baslatılmıs..1 temmuzda

siz alışveriş merkezinden mi aldınız bu eşyaları

yeni başlamış takip sen nüfus müdürlüğünden kaydını aldır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…