Sorununuzu hukuki yollarla cozmeye calissaydiniz keske. Biz ne yapabiliriz ki sonucta degil mi?
ne yapabilirm mesela? benım adıma borc onlara daır hıc bısey yok nereye gıdebılırım bunu nasıl kapatabılırım bı bılgınız varmı?
bu neden peki bende onu anlamadım çekler senetler falan neden senin üzerine karşı taraf naptı ki bu aşamalardasıkıtnı zaten borcun benım adıma olmus olması benım adresımn benım telefonumun olması yoksa zaten ben bunun tek kurusunu odemem!
Polisle eşyaları alsanız faturalarda elinizdeyse, nişan döneminde hediye edilen eşyalar hukuken iade edilmeli bildiğim kadarıyla.
bu neden peki bende onu anlamadım çekler senetler falan neden senin üzerine karşı taraf naptı ki bu aşamalarda
senet sepete girdin mi böyle oluyor malesef en iyisi iyi bir avukat tutmak sonuçta senet fatura varsa ispat da edilebilir ayrıca o kadının kocası napıyor haberi yok mu olanlardankendı adına aldı oda benden cok daha fzla seyler bende sadece destek olmak ıstemıstım.hersey ona kalmasın dıye bırlıkte oduyorduk..
canım kusura bakma ama bir iki şey sorucam:
1- bu herif senin nişanlın yani ailenin bildiği bir ilişkin var neden bu borcu saklama gereği duyuyorsun?
2- sen öğrensiysen bir gelirin yoksa neden eşyaların borcunu üstüne aldın, neyle ödedin ?
ben 1 sene oncesıne kadar çalışıyordum bır doktorun yanında yardımcı oluyordum sonra bende daha kıdemlı bırı gelınce benı ısten cıkrdı ondan snra da part tıme ısler yaptım..onlarda borc ıcın yetmedı tabı az para alıyorsun..aılem benım adıma oldugunu bılmıyo sakın alma bısey demıstı ama benım ıcım hıc rahat etmemıstı..sadece aılemden dayım bılıyo oda kefıl zaten
ne yapabilirm mesela? benım adıma borc onlara daır hıc bısey yok nereye gıdebılırım bunu nasıl kapatabılırım bı bılgınız varmı?
kapılarına polisle dayanmayı cok dusndum! ve baska bır cok seyle..annem duymasın yeter babamın benı dövecegını bılsem de onunla konusup halletme yolunu dusundum ama adım atamadım..onlar bu kadar kayıtsız gurursuz ahlaksızca gunlerını gun ederken ben burda ustelık sadece ıyı nıytle yardımcı olmak ıcın yaptıgım bıseyden dolayı magdur olmam kesınlıkle haksızlık bu! kaldıramıyorum artık tek kurusu bıle bana agır gelıyo
hayır canım zaten vardı ben ufak ufak odemeye calısyordum ısten cıkınca odemem kaldı bende bırıktırmeye calıstım ama olmadı okul harcımı once yatrmam gerekıyordu ne yzkkıBorcun son odemesi bugun mu ortaya cikti zamaninda dusunseydin keske. Karsi tarafla muhatap olmam GURURLUYUM ne demek esyayi alan borcunu odesin neyin gururu. Bi sehir disina kacti diyosun bi gururluyum ondan istemiyorum diyosun
ailem bu ılıskıye pek sıcak bakmıyolardı..kı sonuc olark haklıda cıktılar..dınlemelıydım.sımdı sonuclarını çok ağır ödüyorum..Anne babanız nişanlınızdan ayrıldığınızı , aldatıldığınızı bilmiyorlar mı ? Dayınız size bu süreçte kefil oldu ise ailenizin neden haberi olmamalı ?
o serefsız kadın esınden ayrılmıstı dul bı kadındı cocuguyla bırlıkte kardesı bıde aynı evde kalıyolardı..fatura senet ne yazıkkı benım adıma oyle olmasıydı sımdı zaten bunların hıcbırını dusunmeden okuluma daha cok odaklanırdım herssey cok daha guzel olurdu..cok ağır gelıyo bana uyuyamıyorumsenet sepete girdin mi böyle oluyor malesef en iyisi iyi bir avukat tutmak sonuçta senet fatura varsa ispat da edilebilir ayrıca o kadının kocası napıyor haberi yok mu olanlardan