iyiliğimin mağduru oldum.!borçlarımdan kurtulamıyorum nolur yardım edin çok çaresizim..

o serefsız kadın esınden ayrılmıstı dul bı kadındı cocuguyla bırlıkte kardesı bıde aynı evde kalıyolardı..fatura senet ne yazıkkı benım adıma oyle olmasıydı sımdı zaten bunların hıcbırını dusunmeden okuluma daha cok odaklanırdım herssey cok daha guzel olurdu..cok ağır gelıyo bana uyuyamıyorum:KK43: psıkolojım ınanın çok bozuldu
dul kadının yanına yada farketmez herhangi yabancı bir kadının yanına adamı sokarsanız olcağı bu hiç kusura bakmayın nefis bu ateşin yanına barutu vermişsiniz sonra neden böyle oldu demeyin bence .. dediğim gibi acilen bir avukatla görüşün ayrıca sitenin hukuk köşesi var orada gerçekten güzel avukatlar var bir konuş istersen onlarla da

Fatura ve senet sepet duruyorsa gasp için dava açacaksınız. Eşyaları alıca yabzatar ödersiniz bir kısmını ya da ücreti talep edilir onunla ödersiniz. Eğer hukuki süreç böyle işliyorsa başka çare yok bence.
senet duruyo benım adıma senet..suanda icra takıbınde evgörden almıstık evkur gıbı bır yer..borclu gorunuyorum baroya gıdıp ucretsız avukat oluyorsa eger ona danısıp ne yapabılcegımı bulurum sanırım..

ailem bu ılıskıye pek sıcak bakmıyolardı..kı sonuc olark haklıda cıktılar..dınlemelıydım.sımdı sonuclarını çok ağır ödüyorum..:KK43: aılem butun bu durumları bılıyo bu serefsız kadın bızm evımızede gelmıstı yakından herkes tanıyo olayıda bılıyolar bu serefsız kadının sımdıde hamıle oldugunuda

Tek başınıza ne yapsam diye çıkmaza girmek yerine , ailenize durumu anlatın. Hiçbir şeye elini sürmüyor denmesin , benim de katkım olsun dedim , sonucu bu oldu deyin. Ailenizle beraber ödersiniz. Sonra da çalıştıkça ailenize verirsiniz.

dul kadının yanına yada farketmez herhangi yabancı bir kadının yanına adamı sokarsanız olcağı bu hiç kusura bakmayın nefis bu ateşin yanına barutu vermişsiniz sonra neden böyle oldu demeyin bence .. dediğim gibi acilen bir avukatla görüşün ayrıca sitenin hukuk köşesi var orada gerçekten güzel avukatlar var bir konuş istersen onlarla da
aılesı burda degıldı oda her zaman orda kalmıyordu bı kac gun gıtmıstı ben de gıttıgımde kız orda kalmıyodu yoksa asla boyle seylere musade etmem bıtırırdım..oyuna geldım dıyelım onun ayrıntıları var yazmadıgım daha dgrusu unutmak ıstedıgım...benım yakın bı teyzem vardı sımdı vefat ettı onun evınde kalıyordu nısalım dedıgım serefsız!onlarda yakın arkdsıda ona destek oluyodu maddı manevı o yakın arkadasıda evlı zaten guzel bı aıle gıbı gorunuyolardı! neyse konumuz bu degıl..dedıgınız gıbı avukat bulmalyım

Tek başınıza ne yapsam diye çıkmaza girmek yerine , ailenize durumu anlatın. Hiçbir şeye elini sürmüyor denmesin , benim de katkım olsun dedim , sonucu bu oldu deyin. Ailenizle beraber ödersiniz. Sonra da çalıştıkça ailenize verirsiniz.
pekı sızce bu durumu nasıl açmalıyım..cok tesekkur ederım bu yapıcı konusmanız bana cok ıyı geldi..ALlah razı olsun..annem cnku kalp hastası sıkıntıya gırmemesı gerekıyo nasıl anlatabılıırm

aılesı burda degıldı oda her zaman orda kalmıyordu bı kac gun gıtmıstı ben de gıttıgımde kız orda kalmıyodu yoksa asla boyle seylere musade etmem bıtırırdım..oyuna geldım dıyelım onun ayrıntıları var yazmadıgım daha dgrusu unutmak ıstedıgım...benım yakın bı teyzem vardı sımdı vefat ettı onun evınde kalıyordu nısalım dedıgım serefsız!onlarda yakın arkdsıda ona destek oluyodu maddı manevı o yakın arkadasıda evlı zaten guzel bı aıle gıbı gorunuyolardı! neyse konumuz bu degıl..dedıgınız gıbı avukat bulmalyım
onlar benım zerre kadar umrumda degıl ayrıca benım derdım bu degıl ne yazkkı..ben sıldım cok sukur ettım kı boyle terbıyesız serefsız bı ınsanla evlenmenın esıgınden döndum.cok daha buyuk felaketler yasabılırdım Allah korudu gerckten verılmıs sadakam varmı dıye dusunuyorum ayrıca..tesekur ederım yorumlarınız ııcn

ne oldu nişanlınız
o kadın kimden hamile merak ettim
ıkı serefsız bırbırlrını buldu ben o kadına benımle bırlıkte kalıyo dıye bır suru fotograf vıdeo attım benı kullandı bızım evımızı paramızı kullandı ben anneyım ozur dılerım vıcdanım sızlıyo yalvarırım affet benı ben ınandım ona senı sevdıgını sonradan soyledı ama yapamadım ben sılıyorum ona defolsun gıtsın dıye geceler boyu annemı aradı agladı bız sıldık herseylerını asla bana ulasamadılar sonra ıste bu kadın nısanlım denen asalaktan hamıle kalmıs..!

Ne kadar sert ve gereksiz yorum yapiliyor. Bazi uyelerin her konuda kendilerine dikkat cekmek icin yorum yazdiklarini dusunuyorum.
Boyle uslup sahibi olunarak basiniz goge ermiyor kimsede sizi alkislamiyor haberiniz olsun.
Aa kadin ne acik ne sert yazdi nede guzel laf soktu demiyoruz.
Konuya donecek olursak 4 bin tl cok buyuk bir miktar degil dayiniza soyleyin annenizdende yardim isteyin.
Onlarda olaya dahil olunca uzerinizdeki yuk azalir hep birlikte mantikli bir yol hulursunuz. Hukuksal sureci birlikte baslatirsiniz.
Saklamakla hicbir seyi cozemezsiniz.

ıkı serefsız bırbırlrını buldu ben o kadına benımle bırlıkte kalıyo dıye bır suru fotograf vıdeo attım benı kullandı bızım evımızı paramızı kullandı ben anneyım ozur dılerım vıcdanım sızlıyo yalvarırım affet benı ben ınandım ona senı sevdıgını sonradan soyledı ama yapamadım ben sılıyorum ona defolsun gıtsın dıye geceler boyu annemı aradı agladı bız sıldık herseylerını asla bana ulasamadılar sonra ıste bu kadın nısanlım denen asalaktan hamıle kalmıs..!
üstelık evlıde degıller ve oyle mıdesız oyle Allahtan korkuları yokkı bunların ve kadının aılesının normal bıseymıs gıbı yasamaya devam edıyolar sanırm bılmıyorm bılmekte ıstemıyrum

pekı sızce bu durumu nasıl açmalıyım..cok tesekkur ederım bu yapıcı konusmanız bana cok ıyı geldi..ALlah razı olsun..annem cnku kalp hastası sıkıntıya gırmemesı gerekıyo nasıl anlatabılıırm

Rica ederim. Annenizin , çat kapı haciz memurunu karşısında görmesindense sizden duyması daha uygun olacaktır. Durumu tüm açıklığıyla eğip bükmeden tane tane anlatın. Siz haklıymışsınız ancak ben o insanın doğru insan hatta insan olmadığını görememişim deyin.

Ve şükredin zararınızın 4000 tl ile sınırlı kaldığına. Firma ile görüştünüz mü ? Eşyaların akıbetini ve siz de olmadıklarını , borcu tabi ki ödeyeceğinizi ancak faizler nedeniyle sıkıntı yaşadığınızı anlatıp anında nakit ödeme ile kapamak istediğinizde bir miktar faiz düşümü yapıp yapamayacaklarını sorsanız ?

Ne kadar sert ve gereksiz yorum yapiliyor. Bazi uyelerin her konuda kendilerine dikkat cekmek icin yorum yazdiklarini dusunuyorum.
Boyle uslup sahibi olunarak basiniz goge ermiyor kimsede sizi alkislamiyor haberiniz olsun.
Aa kadin ne acik ne sert yazdi nede guzel laf soktu demiyoruz.
Konuya donecek olursak 4 bin tl cok buyuk bir miktar degil dayiniza soyleyin annenizdende yardim isteyin.
Onlarda olaya dahil olunca uzerinizdeki yuk azalir hep birlikte mantikli bir yol hulursunuz. Hukuksal sureci birlikte baslatirsiniz.
Saklamakla hicbir seyi cozemezsiniz.
çok tesekkur ederım yorumlarınız ıcın..gerckten ıcımı rahatlattınız..bende bunu cok denedım ama adım atamadım ne derım nasıl yaparım anneme nasıl acıklarım karsılasacagım tepkılerıde az cok tahmın edıyorum oyuzden korktum tek basına halledebıldıgım kadaryla hallettım ama buraya kadardı..sızde nasıl konusmaya başlamalıyım

Avukata danış
Polise gaspettiler diye şikayette bulun
Dayınla ailene git anlat
Ailene yaptığının bir hata olduğunu ve ne kadar üzüldüğünü ailene karşı ne kadar mahcup olduğunu anlat. En azından üstünden bir yük kalkar. Ailende para varsa ödenir sende onlara ödersin ve derslerine yoğunlaşıp başarıyla okulunu bitirsin. Ayaklarının üzerinde durduğun vakitler gelecek ve o vakitlerde o şerefsiz nişanlın ve o kaşarın durumu hiç iç açıcı olmayacak.

çok tesekkur ederım yorumlarınız ıcın..gerckten ıcımı rahatlattınız..bende bunu cok denedım ama adım atamadım ne derım nasıl yaparım anneme nasıl acıklarım karsılasacagım tepkılerıde az cok tahmın edıyorum oyuzden korktum tek basına halledebıldıgım kadaryla hallettım ama buraya kadardı..sızde nasıl konusmaya başlamalıyım
Annenin hakli oldugunu seni uyardiklarini ama cahil ve tecrubesiz oldugun icin anlamadigini bir hata yaptigini soyle. Pisman oldum basima bunlar geldi zor durumdayim de sonra anlat olanlari 4 bin tl icin kimse evladindan vazgecmez olmus bir hata en az zararla kurtulmaya calisin. Dayiniz kefil oldugundan onunda kulagina gider olanlar. Siz soyleyinki en azindan herkes hazirlikli olsun. Uc bes gun kizarlar sonra size yardimci olurlar.

Rica ederim. Annenizin , çat kapı haciz memurunu karşısında görmesindense sizden duyması daha uygun olacaktır. Durumu tüm açıklığıyla eğip bükmeden tane tane anlatın. Siz haklıymışsınız ancak ben o insanın doğru insan hatta insan olmadığını görememişim deyin.

Ve şükredin zararınızın 4000 tl ile sınırlı kaldığına. Firma ile görüştünüz mü ? Eşyaların akıbetini ve siz de olmadıklarını , borcu tabi ki ödeyeceğinizi ancak faizler nedeniyle sıkıntı yaşadığınızı anlatıp anında nakit ödeme ile kapamak istediğinizde bir miktar faiz düşümü yapıp yapamayacaklarını sorsanız ?
sordum evgor fırmasna aradım bana yardımcı olabılrmısnız bu benım adıma ama aldıgım urunler bende degıl sadece taksıt yaparsanız odeyebılırım ogrencıyım lutfen bunuda odemek ıcın ugrasıyorum dedım sadece 5 gun ıcerısınde 1000 lıra odeme yapmanız gerekıyo baskada kolaylık yapamam dedı ondan sonra sadece 550 tl odeyebıldım faızlerle devam ettı sımdıde ıcra takıbınde dosyam

Annenin hakli oldugunu seni uyardiklarini ama cahil ve tecrubesiz oldugun icin anlamadigini bir hata yaptigini soyle. Pisman oldum basima bunlar geldi zor durumdayim de sonra anlat olanlari 4 bin tl icin kimse evladindan vazgecmez olmus bir hata en az zararla kurtulmaya calisin. Dayiniz kefil oldugundan onunda kulagina gider olanlar. Siz soyleyinki en azindan herkes hazirlikli olsun. Uc bes gun kizarlar sonra size yardimci olurlar.
ben bunları öğrendiğimde zaten baya sınırlerım bozulmustu anneme sarldım soyldım ozürler cok dıledım bısey almadın baska bı skıntı yok dımı dıyede sordu soyleyemedım calısıyordum ozamnlar hallederım dedım anıden de ısten cıkınca bu kadar sarpa sardı hersey ustesınden gelemedım..

artık mal haczi kalktı canım.

1- evinizde hacze kabil mal olarak 2 tane tv var mı? var ise 1 ini alırlar.. Ayrıca lcd tv var ise alırlar..

ayrıca yaşamınızı devam ettirecek lüzumlu eşyalar buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi haczedilemez.

yani evine haciz gelecek diye vitrinden tut koltuk takımına kadar götürecek halleri yok.

eşyaların faturaları vs var ise adınıza kayıtlı olmadığını beyan ederek hacize itiraz edebilirsiniz.

KORKMAYIN HAYATINIZI SONLANDIRACAK KADAR KORKUNÇ BİRŞEY DEĞİL HACİZ.

icra mevzuatını biliyorsunuz sanırım .
Güzel bir şey bu dediğiniz .

sizde kalp yerine taş mı var ?
benim içimdende geçti bu soru sanıırm oyle..benım anlatmak ıstdıklerım baska bu yorum bambaşka bısey soylemek ıstemıyorum ben yazdıgımı dusunuyorum gereken seyleri..çok tesekkur ederım bu duyarlılıgınınz ıcın:)

X