iyiliğimin mağduru oldum.!borçlarımdan kurtulamıyorum nolur yardım edin çok çaresizim..

cloudy72

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
49
6
36
öncelikle herkese merhaba hayrlı ramazanlar..bugün itibariyle artık aranızdayım çok yanlız çaresiz hissediyorum kendimi ve konusmaya yol bulmaya çok ihtiyacım var sizlerin tecrübelerinden yol izlemek istedim farklı bakıs açılarıyla belkı derdime bır care bulabılırım..buyuk skıntıma gelince;ben 2 sene kadar önce nişanlı olduğum ahlak yoksunundan çok şükür ki ayrıldım..o dönem biz ev kurmak için birlkte calışıp ev kuruyordk bende üzerime düşenin en iyisini yaptm esyaları almada kendi adıma da bikaç sey aldım.onlarıda bırlıkte ödüyorduk ardından çok buyuk bır talihsizlık yasadık ailesi dağıldı oda burda tek basına yasamak zorunda kaldı işte şerefsizlikler tamda buradan sonra basladı en yakın arkadsı bu ahlaksıza evini açtı ablasıda bu arkadasıyla kalıyordu ve bu rezil insanlıktan nasibni almamıs terbiyesiz ablasıyla ilişki yaşamaya başlamıs ve bu kadın üstelik bir anne 14 yasında kocaman bır çocuğu var!beni biliyorlardı çok kez evlerne davet edildim ve birlikte cok zaman gecirdiğimiz insanlardı..bu kadın benden helallık ıstedıkten sonra tekrar ilişkisine devam etti midesiz rezıller!kandırıldıgını soyledi ve bunu kabul ederek yasamına nasl bır gurursuzlukla devam edebiliyorlr anlamıyorum!neyse sıkıntım buda değil bu alınan eşyalar kadına hedıye edılmiş ve benim adıma borclar faize gırdı ve ıcra takıbıne baslandı ben okuyorum öğrenciyim aynı zamanda ve calısmıyorm doktor yardımcı olarak çalışıyordum ama belgem olmadıgı ıcın artık onuda yapamıyorum çalştıgım donem cogu borcu kapatmıstım sımdı kalan ise mıktarı cok fazla ve 1 hafta ıcnde ödemezsem evımıze icra gelecek annem kalp hastası aılemle kalıyorum bu buyuk bır tramva olur bızım ıcın üzerime kayıtlı bıseyım yok arabam evım esyam yok satabılecegım bı telefonum vardı onu sadece asgarısı olarak yatırdım bunca rezıllıgın uzerıne bu bana çok agır geldi..şimdi ben ne yapacağim gıdcek yerım yok işim yok bana yardım edebilcek hiç kimsem yok! durumumuzda orta halli memur insanlarız..aklımdan olmayacak seyler gecırıyorum psıkolojım cok bozuldu kaçıp gıtsem olmaz..iş bulsam 1 hafta ıcınde bana o kadar parayı kımse vermez yalvarsam mı acaba ne yapsam inanın bılmıyorum uyuyamıyorum her gun kapıya bırı gelcek dıye ödüm kopuyo..! uzun oldu yazım ama nolursunz bana yardım edın

Toplam borç tutarı nedir ? Bir öğrenci olarak siz bu borcun direkt muhatabı mısınız ? , kefili mi ? Eski nişanlınız ve sizden helallik isteyen eşyaları hediye olarak kabul eden hanımefendi neden borcu ödemiyorlar ?

Ramazanda acilan param yok ölüyorum temali yeni uye konulari..

Ailenle konus destek olsunlar karsi tarafa da dava ac hukuki is bu

Oncelikle gecmis olsun. Akliniza kotu seyler getirmeyin. Esya sonucta, cok buyuk bir miktar degildir diye dusunuyorum borcu. Ama olmayinca olmuyo iste. Esyalar kimdeyse, ltfn gurur yapmayin. Ve gidip konusun bence borcu odemesi icin. Paralari yoksa esyalari satsinlar hic degilse borcun bi kismi odenir, icra yapilmaz.

karşı tarafla konustum ailesiyle sehir dısına gitmek zorunda kalmıslardı hiç oralı bıle olmadılar! benim adıma senetler canım oyuzden elim kolum bağlandı! hangi birine yanacagımı sasrdım..Ailem duysa da bısey yapamazlar babam cok anlayıssız bırı zaten aramız hıc ıyı degıl bıde uzerıne bu gelirse çok daha kotu seyler olur inan

çok sagolun birileriyle konusmaya cok ıhtıyacım var..esya ve cep telefonu vardı bende destek olmak ıstedım çalısırken toplamda 4bin tl kadar borc oldu faızlerıyle bırlıkte sımdıde icra takıbınde ıste acilen ödeme yapmak zorundayım suanda

Ailemle konusamam karsi taraftan isteyemem is bulup calisamam eee nerden gelecek para biz mi yollayacagiz saniyosun

artık mal haczi kalktı canım.

1- evinizde hacze kabil mal olarak 2 tane tv var mı? var ise 1 ini alırlar.. Ayrıca lcd tv var ise alırlar..

ayrıca yaşamınızı devam ettirecek lüzumlu eşyalar buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi haczedilemez.

yani evine haciz gelecek diye vitrinden tut koltuk takımına kadar götürecek halleri yok.

eşyaların faturaları vs var ise adınıza kayıtlı olmadığını beyan ederek hacize itiraz edebilirsiniz.

KORKMAYIN HAYATINIZI SONLANDIRACAK KADAR KORKUNÇ BİRŞEY DEĞİL HACİZ.

benim söylenecek tek kelimem dahi kalmadı söyleyecğim herseyı soyledım o kısılıksız sahsıyet annelıgı tasıyamayan rezıl şimdi yıne hamıle ustelık evlenmeden bu esyalrın hedıye geldiği soyledı bana bende faturalarıyla fotograf atmıstım benım adıma ne yazıkkı ben kendı adıma aldım dayımda kefıl olmustu..Allahıma havale ettım sıldim zaten ısımlerını bıle duymak ıstemıyorum çoktan kapandı benım için tek sıkıntım su uzerıme kalan borc..

Ailemle konusamam karsi taraftan isteyemem is bulup calisamam eee nerden gelecek para biz mi yollayacagiz saniyosun

hayır baska bı yol bulmaya calısyorum calıssam da bu kadar kısa surede bu parayı nasıl tamamlayabılırım..ben bu kadra gurursuz degılım karsı tarafa boyun mu egecegım ıcınde bulundugum durumun ne kadar vahım oldugnun farkındamısnız bılmıorum ama bu yorum cok ayıp oldu ben sızde paramı talep ettım ! hukukı yolu nedır bunun bılmıyorum avukat yardımcı olurmu bılmıyorm taksıt yaparsa yıne bı sekılde odeyebılırm oyle ımkanlrım varmı amacım sadece dertlesmek..bu sekılde yorum yapacaksınız yapmayın rıca edıyorum

onlarla konuşmaktan başka çaren yok..gerekirse tehditvari konuş..sonuçta ortada eşya yok ama borç var...

onlarla konuşmaktan başka çaren yok..gerekirse tehditvari konuş..sonuçta ortada eşya yok ama borç var...

kapılarına polisle dayanmayı cok dusndum! ve baska bır cok seyle..annem duymasın yeter babamın benı dövecegını bılsem de onunla konusup halletme yolunu dusundum ama adım atamadım..onlar bu kadar kayıtsız gurursuz ahlaksızca gunlerını gun ederken ben burda ustelık sadece ıyı nıytle yardımcı olmak ıcın yaptıgım bıseyden dolayı magdur olmam kesınlıkle haksızlık bu! kaldıramıyorum artık tek kurusu bıle bana agır gelıyo

Borcun son odemesi bugun mu ortaya cikti zamaninda dusunseydin keske. Karsi tarafla muhatap olmam GURURLUYUM ne demek esyayi alan borcunu odesin neyin gururu. Bi sehir disina kacti diyosun bi gururluyum ondan istemiyorum diyosun

Polisle eşyaları alsanız faturalarda elinizdeyse, nişan döneminde hediye edilen eşyalar hukuken iade edilmeli bildiğim kadarıyla.

Son düzenleme:
Eşyalar senin üzerindeyse faturalar sendeyse polise git şikayet et
Kullanmadığınız eşyanın parasını neden ödüyorsun? Barodan ücretsiz avukat talep etsen ayrica

bence babanla gitmelisin kapılarına..

yanı gerckten su mesajını gordukce daha da sınırlerım arttı..ben para ıstesem yada o sekılde bır yaklasımım olsa burda ne ısım var! sız bunu bana yakıstıramazsınız..tek ıstedıgım bı cozum yolu bulmak..çalışmam demedım kı ayrıca ben bugune kadar aılemden tek kurus almıs bır ınsan degilim okul harcımı bıle kendım yatırıyorum..kımseye mınnet etmedım! hukuksal acısı nedr ne yapmalıyım kıme gıtmelıyım part tıme olsun tum zamanlı oldu her ısı yaparm asla da gocunmam! ogrencıyım ve bu tur ıcra ıslerıyle ısım olmadı hıc..kıme gıdecegımı halıyle bılemedım anladınızmı sımdı bılmıyorum ama yazdıgınızı bı okuyun ve tekrar dusunun ıstersenız..saygısızlık etmek ıstemıyorum..

Sorununuzu hukuki yollarla cozmeye calissaydiniz keske. Biz ne yapabiliriz ki sonucta degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…