Oncelikle gecmis olsun. Akliniza kotu seyler getirmeyin. Esya sonucta, cok buyuk bir miktar degildir diye dusunuyorum borcu. Ama olmayinca olmuyo iste. Esyalar kimdeyse, ltfn gurur yapmayin. Ve gidip konusun bence borcu odemesi icin. Paralari yoksa esyalari satsinlar hic degilse borcun bi kismi odenir, icra yapilmaz.
Ailemle konusamam karsi taraftan isteyemem is bulup calisamam eee nerden gelecek para biz mi yollayacagiz saniyosunçok sagolun birileriyle konusmaya cok ıhtıyacım var..esya ve cep telefonu vardı bende destek olmak ıstedım çalısırken toplamda 4bin tl kadar borc oldu faızlerıyle bırlıkte sımdıde icra takıbınde ıste acilen ödeme yapmak zorundayım suanda
Toplam borç tutarı nedir ? Bir öğrenci olarak siz bu borcun direkt muhatabı mısınız ? , kefili mi ? Eski nişanlınız ve sizden helallik isteyen eşyaları hediye olarak kabul eden hanımefendi neden borcu ödemiyorlar ?
Ailemle konusamam karsi taraftan isteyemem is bulup calisamam eee nerden gelecek para biz mi yollayacagiz saniyosun
onlarla konuşmaktan başka çaren yok..gerekirse tehditvari konuş..sonuçta ortada eşya yok ama borç var...
Borcun son odemesi bugun mu ortaya cikti zamaninda dusunseydin keske. Karsi tarafla muhatap olmam GURURLUYUM ne demek esyayi alan borcunu odesin neyin gururu. Bi sehir disina kacti diyosun bi gururluyum ondan istemiyorum diyosunhayır baska bı yol bulmaya calısyorum calıssam da bu kadar kısa surede bu parayı nasıl tamamlayabılırım..ben bu kadra gurursuz degılım karsı tarafa boyun mu egecegım ıcınde bulundugum durumun ne kadar vahım oldugnun farkındamısnız bılmıorum ama bu yorum cok ayıp oldu ben sızde paramı talep ettım ! hukukı yolu nedır bunun bılmıyorum avukat yardımcı olurmu bılmıyorm taksıt yaparsa yıne bı sekılde odeyebılırm oyle ımkanlrım varmı amacım sadece dertlesmek..bu sekılde yorum yapacaksınız yapmayın rıca edıyorum
kapılarına polisle dayanmayı cok dusndum! ve baska bır cok seyle..annem duymasın yeter babamın benı dövecegını bılsem de onunla konusup halletme yolunu dusundum ama adım atamadım..onlar bu kadar kayıtsız gurursuz ahlaksızca gunlerını gun ederken ben burda ustelık sadece ıyı nıytle yardımcı olmak ıcın yaptıgım bıseyden dolayı magdur olmam kesınlıkle haksızlık bu! kaldıramıyorum artık tek kurusu bıle bana agır gelıyo
hayır baska bı yol bulmaya calısyorum calıssam da bu kadar kısa surede bu parayı nasıl tamamlayabılırım..ben bu kadra gurursuz degılım karsı tarafa boyun mu egecegım ıcınde bulundugum durumun ne kadar vahım oldugnun farkındamısnız bılmıorum ama bu yorum cok ayıp oldu ben sızde paramı talep ettım ! hukukı yolu nedır bunun bılmıyorum avukat yardımcı olurmu bılmıyorm taksıt yaparsa yıne bı sekılde odeyebılırm oyle ımkanlrım varmı amacım sadece dertlesmek..bu sekılde yorum yapacaksınız yapmayın rıca edıyorum
Eşyalar senin üzerindeyse faturalar sendeyse polise git şikayet et
Kullanmadığınız eşyanın parasını neden ödüyorsun? Barodan ücretsiz avukat talep etsen ayrica[/QUOT
ozman baroya başvurup oyle ucretsız bır avukat ımkanım varsa gidip konusayım..esyaları belkide sattılar bılmıyorum telefon satıldı sadece onu bılıyorum..benım adıma kefılde dayım..dayımda zor durumda kaldı hallet dıyıp duruyo esıyle benım yuzunden arası acıldı..oyonde de kndımı hıc ıyı hıssetmıyorum