- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
o zaman benden kurtulamazsınız . :)
Özel mesaj atarak size bir soru sorsam olur mu?
evet alışverıs merkezı evgörden..sistemlı aynı evkur gıbısiz alışveriş merkezinden mi aldınız bu eşyaları
bu suru olay yasadık zaten benım onları yazma ıhtıycı duymadım konum benım derdım bu degıl cunku esyaları aldık annesınde duruyodu evlerındeydı bıde cep telefonu esya dedıgım sadece bulasık makınesı zaten bıde cep telefonu cep telefonunu sattık nakte ıhtıyacımız vardı karsık olaylar vardı onları anlatmak ıstemıyorum bende sıldım zaten sadece sukredıyorum anladınızmı Allahım korudu son anda daha buyuk felakatlerı yasamaktan kurtuldum verılmıs sadakam varmıs.Nasıl ya. Sen neden aldığın çeyizlik eşyaların elalemin evine gitmesine izin verdin ki en başta?
Bir de senin nişanlın olcak adam arkadaşının ablasıyla ilişkiye girdiyse arkadaşı da sende senin ailen filan da sex and the city misiniz neden olay çıkmadı Kimse bir şey demedi. :/ En azından nolursa olsun eşyaları alıp geri iade ederdin. Sora o paralarla adam tutup eski nişanlını dövdürürdün için soğurdu. mis.
Allah yardımcın olsun işin zor
evet benzerı bır olay yasamıssınız benı ozamn daha cok ıyı anlarsınız bunu hıssedıyorum.ailemın bırıkmıs bı parası yok kardesım benden kucuk oda ogrencı oyuzden oda part tıme ıslerde calısıyor keske oyle bır sansım olsaydı zaten hemen hallederdık bılıyorum..Allah razı olsun temmnılerınız ıcın bende aradm aynen avukat yapıcı konusmadı ve duurmlar buralara kadar geldı o anda dusunemıyosn guvenıyosun hersey onun uzerınde olmasın destek olmak ıstıyosun ama kansız olunca bunlar hıce sayılıyomus bana cok buyuk ders oldu..Annem çok katıdır benim, hep akıllı adım atmamızı para pul konusunda erkeklere güven olmayacağını söyler dururdu. Ama maalesef sizin yaşadığınızın benzerini yaşadım. Senet sepet işi değil kredi kartıyla alınmış şeylerdi işim iyi, maaşım yüksekti sonra ne olduysa oldu iş yerinde maddi sıkıntılar başladı o zamanda bir kartdan çekip diğerine yatırdım daha öncede iş yerimiz maddi sıkıntı çekmiş birkaç ay içinde düzelmişti yine aynısı olur sandım ama olmadı. İşyerine bankalardan kağıtlar gelmeye başladı birikmiş maaşımı alamıyorum patronla birlikte avukata bile gittik avukat direk harcamayı biliyorsan ödemeyi de bileceksin tavrındaydı. Mecburen konuyu kardeşimle paylaştım birikmiş parası vardı ödedim kapandı,İşten ayrıldım.Annem bir şekilde öğrendi kıyametler kopardı ama olan olmuştu. Şimdi üstünden çok zaman geçti bir daha konusu açılmadı.
Çok uzattım evet farkındayım aile yakınınızdan biriyle konuşup bu parayı bir şekilde ödemeye bakın, bir dahada böyle işlere hiç girişmeyin. Aile yakınlarınız dışında birine giderseniz koz olarak kullanır bu durumu ama anası babası kardeşi kızsa da sinirlense de kol kırılır yen içinde kalır hesabı bir zaman sonra unutur.
Allah yardımcınız olsun çok zor durumda olduğunuza inanıyorum. Herşeyi göze alıp konuşup bir çözüm bulmaya çalışın. Başka türlü daha çok batarsınız. Hata hatayı doğurur.
evet benzerı bır olay yasamıssınız benı ozamn daha cok ıyı anlarsınız bunu hıssedıyorum.ailemın bırıkmıs bı parası yok kardesım benden kucuk oda ogrencı oyuzden oda part tıme ıslerde calısıyor keske oyle bır sansım olsaydı zaten hemen hallederdık bılıyorum..Allah razı olsun temmnılerınız ıcın bende aradm aynen avukat yapıcı konusmadı ve duurmlar buralara kadar geldı o anda dusunemıyosn guvenıyosun hersey onun uzerınde olmasın destek olmak ıstıyosun ama kansız olunca bunlar hıce sayılıyomus bana cok buyuk ders oldu..
cep telefonu vardı o satıldı bıde bulasık makınesı onuda annesının evını koymustuk depo gıbı bı odası vardı orada duruyodu sonra bunlar sehır dısına gıtmek zorunda kaldılar aılesı dagıldı oda gıttı sehır dısını benı aradılar kızm uduryo merak etme dıye hergun kadın bılgı verdı bana bulasık makınesı ıcın bende tamam zaten ev bakıyorz bulunca gonderırsınız dedım snra zaten bu olaylar patlak verdı o kadının evıne ıstetmıs makıneyı bende sonradan ogrendım..oyle yapsam bu sefer o makıneyı sattılarmı bılmıyorum ve ustelık hersey benım adıma.nasıl olacakeve hacze gelince o adrese gönder eşyalar orada de.
cep telefonu vardı o satıldı bıde bulasık makınesı onuda annesının evını koymustuk depo gıbı bı odası vardı orada duruyodu sonra bunlar sehır dısına gıtmek zorunda kaldılar aılesı dagıldı oda gıttı sehır dısını benı aradılar kızm uduryo merak etme dıye hergun kadın bılgı verdı bana bulasık makınesı ıcın bende tamam zaten ev bakıyorz bulunca gonderırsınız dedım snra zaten bu olaylar patlak verdı o kadının evıne ıstetmıs makıneyı bende sonradan ogrendım..oyle ısmı olur sence asla bılsem onceden hemen alırdım o makıneyı onların evıne gondermek ne haddıne ya asla ızın vermem kabulde etmem durumlar baska anlayacgın..bu suru olay yasadık zaten benım onları yazma ıhtıycı duymadım konum benım derdım bu degıl cunku esyaları aldık annesınde duruyodu evlerındeydı bıde cep telefonu esya dedıgım sadece bulasık makınesı zaten bıde cep telefonu cep telefonunu sattık nakte ıhtıyacımız vardı karsık olaylar vardı onları anlatmak ıstemıyorum bende sıldım zaten sadece sukredıyorum anladınızmı Allahım korudu son anda daha buyuk felakatlerı yasamaktan kurtuldum verılmıs sadakam varmıs.
biliyorlar zaten bu durumlarıda bu yasanılan herseyı once benden ogrendıler borcuda soyledım sızın oglunuz yuuznden aldım onun bu serefsızlıklerının bedelını ben odeyemem rıca edıyorum su borcu odeyın aıleme karsı yeterı kadar mahcup oldum sızın yuzunuzden daha fzla onları sıkıntıya sokamam dedım ama ne fayda ses soluk cıkmadı sehır dısındakı evlerını bılmıyorum ama ıstanbulda geldıklerı zamanları ogrendım hep gıttım defalarca soyledım ama kızm bızde olsa sana bu kadar laf soyletmeden oderız zaten sana karsı mahcubuz dedıler bos döndum evıme anlayacagınız..faydasız cırpındım!Eski kayınvalideniz ya da kayınpederimize gidip durumu anlatın.
mesaj atılamıyor size .tabi sorabilirsiniz
ne yazkki aynen öyle..bilemiyorsunuz iste..guvenıyorsunuz"Elimle ettim başımla çekiyorum."
o firmayla görüstüm bugun acılen 1.200tl ön ödeme yapmam gerekiyormus avukatla konustum barodan sagladılar cok ilgilenmesede en azında taksıt yapılabılır bu odemeden sonra dedı..şimdi babamla buluştum ve durumu izah etmeye calıssam bana nolursunuz dua edın artık gönlüm rahat uyumak ıstıyorum cok yoruldum(