iyiliğimin mağduru oldum.!borçlarımdan kurtulamıyorum nolur yardım edin çok çaresizim..

ne yapabilirm mesela? benım adıma borc onlara daır hıc bısey yok nereye gıdebılırım bunu nasıl kapatabılırım bı bılgınız varmı?

sıkıtnı zaten borcun benım adıma olmus olması benım adresımn benım telefonumun olması yoksa zaten ben bunun tek kurusunu odemem!

evınızde 2 ser tv buzdolabı camasır ve bulasık makınası varsa tekını ve ıyı olanı alabılırler
sadece gelır eve bakar tutanak tutar odeyın der ve gıder
ısrarla odemezsenız
kefılınız varsa onada aynı seyı yaparlar
o b.k karakterlı kurtuldugunuz adama bu konuda hukuksal olarakta bırsey yaptıramazsınız malesef
edit ; resmı olarak nısanlıydınız degıl mı
aldatıldıgınızı ıspatlayabılırsenız dava acın maddı manevı kazanırsınız
devlet magdur kadınlara boyle bı hak verdı hem o kadına hem nısanlınıza ayrı ayrı dava acın 100 de 100 sonuc alırsınız ıspatlamanız ve bu yuzden magdur oldugunuzu ıspatlamanız sart

Bence gereksiz gidiliyor konu sahibinin üstüne. Diğer herkes gibi, içini dökmek ve izleyeceği yöntem hakkında bilgi almak isteniş. Konunun içinde para geçiyor diye kendine yardım kampanyası açmış diyemeyiz.

Polisle eşyaları alsanız faturalarda elinizdeyse, nişan döneminde hediye edilen eşyalar hukuken iade edilmeli bildiğim kadarıyla.

yok bız kendı adımıza aldık herseyı..oda bazı esyalr aldı bende bıze aılesınden gelen bır hedıye olmadı bız kendımz yapmaya calısıyorduk..yoksa tabıkıde ben tek çöplerını ıstemem

canım kusura bakma ama bir iki şey sorucam:
1- bu herif senin nişanlın yani ailenin bildiği bir ilişkin var neden bu borcu saklama gereği duyuyorsun?
2- sen öğrensiysen bir gelirin yoksa neden eşyaların borcunu üstüne aldın, neyle ödedin ?

Polise git esyalarimi gaspettiler diye
Diyorsun ki sehir disina kactilar nereye kacarlarsa kacsinlar sonucta gasp var ortada arar bulur polis

kendı adına aldı oda benden cok daha fzla seyler bende sadece destek olmak ıstemıstım.hersey ona kalmasın dıye bırlıkte oduyorduk..
senet sepete girdin mi böyle oluyor malesef en iyisi iyi bir avukat tutmak sonuçta senet fatura varsa ispat da edilebilir ayrıca o kadının kocası napıyor haberi yok mu olanlardan

canım kusura bakma ama bir iki şey sorucam:
1- bu herif senin nişanlın yani ailenin bildiği bir ilişkin var neden bu borcu saklama gereği duyuyorsun?
2- sen öğrensiysen bir gelirin yoksa neden eşyaların borcunu üstüne aldın, neyle ödedin ?

ben 1 sene oncesıne kadar çalışıyordum bır doktorun yanında yardımcı oluyordum sonra bende daha kıdemlı bırı gelınce benı ısten cıkrdı ondan snra da part tıme ısler yaptım..onlarda borc ıcın yetmedı tabı az para alıyorsun..:KK43: aılem benım adıma oldugunu bılmıyo sakın alma bısey demıstı ama benım ıcım hıc rahat etmemıstı..sadece aılemden dayım bılıyo oda kefıl zaten

ben 1 sene oncesıne kadar çalışıyordum bır doktorun yanında yardımcı oluyordum sonra bende daha kıdemlı bırı gelınce benı ısten cıkrdı ondan snra da part tıme ısler yaptım..onlarda borc ıcın yetmedı tabı az para alıyorsun..:KK43: aılem benım adıma oldugunu bılmıyo sakın alma bısey demıstı ama benım ıcım hıc rahat etmemıstı..sadece aılemden dayım bılıyo oda kefıl zaten

en mantıklısı dayınızın şimdilik ödemesi, sizin de işe girince ona geri ödemeniz.

bu eşyalar nerde duruyordu ki,adam aldı bunları da hediye etti??
neden siz herşeyi kendi adınıza aldınız,adam bişey almadı bu şekilde?
bu kadının kardeşine söyledi,niz mi belki o gurur yapar da ödeme için yardımcı olur size.

ne yapabilirm mesela? benım adıma borc onlara daır hıc bısey yok nereye gıdebılırım bunu nasıl kapatabılırım bı bılgınız varmı?

Gideceksiniz diyeceksiniz ki bu kisiler esyalarimi gaspetti, bunlar da faturalari. Esyalar zarar gormusse bununla ilgili de dava acabilirsiniz.

kapılarına polisle dayanmayı cok dusndum! ve baska bır cok seyle..annem duymasın yeter babamın benı dövecegını bılsem de onunla konusup halletme yolunu dusundum ama adım atamadım..onlar bu kadar kayıtsız gurursuz ahlaksızca gunlerını gun ederken ben burda ustelık sadece ıyı nıytle yardımcı olmak ıcın yaptıgım bıseyden dolayı magdur olmam kesınlıkle haksızlık bu! kaldıramıyorum artık tek kurusu bıle bana agır gelıyo

Anne babanız nişanlınızdan ayrıldığınızı , aldatıldığınızı bilmiyorlar mı ? Dayınız size bu süreçte kefil oldu ise ailenizin neden haberi olmamalı ?

Borcun son odemesi bugun mu ortaya cikti zamaninda dusunseydin keske. Karsi tarafla muhatap olmam GURURLUYUM ne demek esyayi alan borcunu odesin neyin gururu. Bi sehir disina kacti diyosun bi gururluyum ondan istemiyorum diyosun
hayır canım zaten vardı ben ufak ufak odemeye calısyordum ısten cıkınca odemem kaldı bende bırıktırmeye calıstım ama olmadı okul harcımı once yatrmam gerekıyordu ne yzkkı:KK43: faızlerle arttı ıyıce durum ıcra takıbıne kadar gıttı malsef..haklısın ama su durumda nasıl gıdebılırm.serefsızlık bu! ınkar eder daıma bunları yapanda vıcdan yok Allah korkusu yok kı bıde alınanlar benım adıma ayrıca babası bılıyo annesını aradım amcasını aradım herkese soyledım odesın dıye hıc oralı olmadı kımse akrabalarından herkesın kapısına gıttım..ama sonuc yıne degısmedı! lanet olsunn kı benım adıma

Anne babanız nişanlınızdan ayrıldığınızı , aldatıldığınızı bilmiyorlar mı ? Dayınız size bu süreçte kefil oldu ise ailenizin neden haberi olmamalı ?
ailem bu ılıskıye pek sıcak bakmıyolardı..kı sonuc olark haklıda cıktılar..dınlemelıydım.sımdı sonuclarını çok ağır ödüyorum..:KK43: aılem butun bu durumları bılıyo bu serefsız kadın bızm evımızede gelmıstı yakından herkes tanıyo olayıda bılıyolar bu serefsız kadının sımdıde hamıle oldugunuda

senet sepete girdin mi böyle oluyor malesef en iyisi iyi bir avukat tutmak sonuçta senet fatura varsa ispat da edilebilir ayrıca o kadının kocası napıyor haberi yok mu olanlardan
o serefsız kadın esınden ayrılmıstı dul bı kadındı cocuguyla bırlıkte kardesı bıde aynı evde kalıyolardı..fatura senet ne yazıkkı benım adıma oyle olmasıydı sımdı zaten bunların hıcbırını dusunmeden okuluma daha cok odaklanırdım herssey cok daha guzel olurdu..cok ağır gelıyo bana uyuyamıyorum:KK43: psıkolojım ınanın çok bozuldu

Fatura ve senet sepet duruyorsa gasp için dava açacaksınız. Eşyaları alıca yabzatar ödersiniz bir kısmını ya da ücreti talep edilir onunla ödersiniz. Eğer hukuki süreç böyle işliyorsa başka çare yok bence.

X