Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğim bitkisel ürün yok ama durulama suyuna elma sirkesi koymayı deneyebilirsin![]()
Merhaba alerjik astim ve diğer alerjilerim var. Bebekte yolda malum. Temiz yıkayan kokusuz deterjan önerisi olan var mı? Bitkisel ve sertifikalı ürün olsa çok iyi olur.
Var canım.Naturalive diye ürün var.Türkiyede imal ediliyor.Yer silme deterjanı felan anti alerjik.İstersen ara sor bak.
miden mi bulanıyor?? eğer sadece çocuk içinse bu kadar sıkma kendini. ileride herşeyden kötü etkilenen bir çocuk olur Allah korusun.
Ersag denedim, hic temizlemiyor. Camasirlarda toz toz kalinti birakti.
Normal deterjanlarla 2 bazen 3 durulama yaptiriyorum, yine de koku kaliyor.
Benim de alerjim var, ariyorum ariyorum bulamiyorum istedigim gibi bir sey.
Piyasada denediklerim içinde en iyi leke cikaran Ariel, ama oyle bir parfumu var ki oksurmekten kendime gelemiyorum. Resmen başımın agrisi cikiyor.
Konuyu takipteyim.
LOC organik değil, sertifikası olmadığı gibi diğer deterjanlar gibi içerisinde zararlı maddeler var. Ama ben de kullanıyor ve beğeniyorum kokusu az olduğu için.LOC diye organik olduğu söylenen bir deterjan var, bir de ERSAĞ. annem evde LOC'un bütün ürünlerini kullanıyor. kokusu varla yok arası. ben de yeni kurduğumuz evimize o deterjanlardan aldım. ayrıca yanmamış yağdan yapılan, jel arap sabunları da var. sirke de doğal iyi bir yağ çözücü, kireç çözücü özelliği taşıyor. temizlik sirkeleri de var marketlerde. çamaşır için bilmiyorum canım. sabun tozları var ama, ne kadar temizler meçhul.
Türkiye'de var mi bilmiyorum ama Sagrotan'in artik temizlik ürünleri disinda camasir deterjani da var. Hem alerjisi olan insanlar hem de cocuklar icin düsünülmüs. Eger Sagrotan yoksa bile onun gibi antibakteriyel ürün satan markalara yönelin derim. Mutlaka daha Temiz ve daha kokusuz yikayacaktir.
LOC diye organik olduğu söylenen bir deterjan var, bir de ERSAĞ. annem evde LOC'un bütün ürünlerini kullanıyor. kokusu varla yok arası. ben de yeni kurduğumuz evimize o deterjanlardan aldım. ayrıca yanmamış yağdan yapılan, jel arap sabunları da var. sirke de doğal iyi bir yağ çözücü, kireç çözücü özelliği taşıyor. temizlik sirkeleri de var marketlerde. çamaşır için bilmiyorum canım. sabun tozları var ama, ne kadar temizler meçhul.
miden mi bulanıyor?? eğer sadece çocuk içinse bu kadar sıkma kendini. ileride herşeyden kötü etkilenen bir çocuk olur Allah korusun.
Burda satışı yok galiba bulamadım.
Erkan samci nin tariflerini denediniz mi ? Dogal temizlik urunleri tarifleri var bi deneyin isterseniz.
Bunun disinda ben de loc diycektim ama zannedersem dogal degil, ama cok guzel temizliyor. Kokusu da yok gibi bir sey
Ayrıca İbrahim saraçoğlunun da ürünler, var.
Sabun denemedim ama birkaç ürün kullandım memnun kaldım.
Konu sahibi astimim var diyor zaten de fikrinize hayran kaldim. Benim de her kokudan midem bulaniyor, ozellikle deterjan. Bu tamamen hamilelikte duyularin tavan yapmasiyla alakali. Ilerde bebegim neden herseyden etkilensin :)
Tüh, aslinda Sagrotan'in tüm ürünlerini cok severim. Ben de biraz takintiliyim o konuda. Almanya'da hem camasir deterjani hem de camasir makinasini temizleme deterjani var.
Belki Perwoll veya Ariel'in vardir buna benzer alternatifleri.
İsrail malı kullanmamaya özen gösterdiğim için Bingo'nun ürünlerini tercih ediyorum. Bingo parfümsüz matik deterjan çıkarmış. yeni aldım henüz kullanmadım.