- 21 Mart 2014
- 732
- 1.360
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Valla ben yandım diğer insanlar yanmasın diye yazdım işte.
Parama cidden acıyorum şu an.
Binnaz ablada huma bal, sezgi candan, sevgi duman, tumay cennet, eylul acar, rania hadwa, meral saydam, umut isik, bilge ozdogru, elif isik, selma aydin, sevval erdal, benna kucuker, kesira sirel, ece gulen ve birkac da sildigim var mailimden onlarin ismini hatirlamiyorum baktirmis olarak diyebilirim ki cogu tirt. Iclerinden bir sevgi ile elif idare eder, ozellikle selma aydin faldan kesinlikle anlamiyor, bu gozler kilic 3 icin tarotta tarotun en iyi karti yorumu yaptigini gordu :))
binnazda merve akın a atan var mı?
fal sepetinde ayışığına baktırdım 2 kez o güzel baktı en son 2 ay önce baktırmıştım dedikleri çıktı 10 dk ses kaydı atıyor fiyatları da uygun
Selma Aydın , bir de fahriye bir de rania bir de eylül ve ben de yazıcam .. bunlar umut tacirliğinden başka hiçbir şey yapmıyor. tamam kartlara bağlı kalınmaz sürekli ama bi kılıç serisi de bne bileyim katinadaki valide de olmluya yorumlanmaz ki her durumda.
valla ilişki de çıkmaza girince hoop fala sarıyoruz napalımSen nerden çıktın kız sen de mi baktırıyordum:)
Tatlim ben de bunlara en az 2 kere attim her genc kizin basina gelebiliyor boyle hatalar :)) artik o sitede eskilere asla atmiyorum yeni ise de forumda genel olarak deneniyorsa atiyorum. Orda bir her seyi cok olumlu yorumlayan bir de olumli kartlari bile olumsiz sekilde yorumlayan var, cheri isim vermis deginmiyorum herkes biliyor zaten :) bu yuzden bu sitede olumsuz bir yoruma uzulmenin olumlu bir yoruma da umutlanmanin geregi yok.. Bazisi tarot gonderirsin astrolojik gezegen konumlarindan transitlerden bahseder, bazisi burc yorumu yapar, ozellikle de soru sorduysam ona ozen gosterip cevaplayan cok az kisi gordum.
attım. dürüst bi insan ama kart yorumculuğunun dışına çok çıkmıyor hatta hiç çıkmıyor. çıktı mı elbette hayır. valla diğer sitelerde büyük-küçük olmasa da çıkanlar oluyo ama.. aylarca altın üye konumuna sahip olduğum Binnaz da iaşbeli durumunu saymazsak Hüma ucundan çıktı
hüma bana feci patladı canımiyi ki de patlamış diyorum olmasa istemem artık
Derin yüksel sanırım binnazdan ayrılmış. Ben o sevmiştim ama söyledikleri çıkmdı bende.Ayy Chery çok iyi düşünmüşsün.. hepimiz yazsak aslında tüm sitelerdeki deneyimlerimizi..en azından şu bir yıl bile kaldı burda bi ay yeniyıla çok daha keskin şekilde netleşecek . şahsen ben 2016 ya fal yerine o parayı daha önü ve ucu açık alanlara yönlendircem. 2 YIL YETTİ valla. Binnaz da Derin Yüksel i ben de beğenmiştim.
:)))) , patlaması hayır getirmiş desene , aman bak bişi diyim mi, eskilerden Binnazda bana istediğini sor abartmıyorum hepsine baktırdım. yok hayır, yani hiç mi hayır, kesinlikle hayır. bunun şuan bak çağan arimanı, deniz ermiş mi devrim mi ne o su, hüma taşpınarı,efsun u vardı .. ayy çok çok. Bak fal puanım var aylardır atmıyorum bile. diğer sitelerde de çok fal baktırdık tabi ama Binnaz a öfkem deli .çünkü çok umut tacirci var, çok fazla var.
:)))) , patlaması hayır getirmiş desene , aman bak bişi diyim mi, eskilerden Binnazda bana istediğini sor abartmıyorum hepsine baktırdım. yok hayır, yani hiç mi hayır, kesinlikle hayır. bunun şuan bak çağan arimanı, deniz ermiş mi devrim mi ne o su, hüma taşpınarı,efsun u vardı .. ayy çok çok. Bak fal puanım var aylardır atmıyorum bile. diğer sitelerde de çok fal baktırdık tabi ama Binnaz a öfkem deli .çünkü çok umut tacirci var, çok fazla var.