iyi/kötü falcılar

Valla ben yandım diğer insanlar yanmasın diye yazdım işte.
Parama cidden acıyorum şu an.

İnanır mısın , saydıklarının dışında ordaki bir çok kişiye de en az ben 2 kez baktırmışttım,hesaplarsam oturup sinirden ağlarım ya da dümdüz hepsine sayarım diye, inanmadıkları ve sıfır his içinde sadece kendi çıkarlarını gözeterek bu işi etiğe yapmayanları evet belki ben de fal baktırarak günaha giriyorum ama şu durumda bunların vebali daha çok diye helal etmiyorum en azından belki iyiniyetine inandığım bi iki kişiyi çıkarırsam, diğerleri havalelik . o kadar.

Selma Aydın , bir de fahriye bir de rania bir de eylül ve ben de yazıcam .. bunlar umut tacirliğinden başka hiçbir şey yapmıyor. tamam kartlara bağlı kalınmaz sürekli ama bi kılıç serisi de bne bileyim katinadaki valide de olmluya yorumlanmaz ki her durumda.

binnazda merve akın a atan var mı?

attım. dürüst bi insan ama kart yorumculuğunun dışına çok çıkmıyor hatta hiç çıkmıyor. çıktı mı elbette hayır. valla diğer sitelerde büyük-küçük olmasa da çıkanlar oluyo ama.. aylarca altın üye konumuna sahip olduğum Binnaz da iaşbeli durumunu saymazsak Hüma ucundan çıktı

Tatlim ben de bunlara en az 2 kere attim her genc kizin basina gelebiliyor boyle hatalar :)) artik o sitede eskilere asla atmiyorum yeni ise de forumda genel olarak deneniyorsa atiyorum. Orda bir her seyi cok olumlu yorumlayan bir de olumli kartlari bile olumsiz sekilde yorumlayan var, cheri isim vermis deginmiyorum herkes biliyor zaten :) bu yuzden bu sitede olumsuz bir yoruma uzulmenin olumlu bir yoruma da umutlanmanin geregi yok.. Bazisi tarot gonderirsin astrolojik gezegen konumlarindan transitlerden bahseder, bazisi burc yorumu yapar, ozellikle de soru sorduysam ona ozen gosterip cevaplayan cok az kisi gordum.

Ayy Chery çok iyi düşünmüşsün.. hepimiz yazsak aslında tüm sitelerdeki deneyimlerimizi..en azından şu bir yıl bile kaldı burda bi ay yeniyıla çok daha keskin şekilde netleşecek . şahsen ben 2016 ya fal yerine o parayı daha önü ve ucu açık alanlara yönlendircem. 2 YIL YETTİ valla. Binnaz da Derin Yüksel i ben de beğenmiştim.

Velhasıl kelam eskilerden ben de aynen senin gibi, gördükçe midem bulanıyo hepsini. istisnasız hepsini. top yekün hepsini.

hüma bana feci patladı canım iyi ki de patlamış diyorum olmasa istemem artık

hüma bana feci patladı canım iyi ki de patlamış diyorum olmasa istemem artık

:)))) , patlaması hayır getirmiş desene , aman bak bişi diyim mi, eskilerden Binnazda bana istediğini sor abartmıyorum hepsine baktırdım. yok hayır, yani hiç mi hayır, kesinlikle hayır. bunun şuan bak çağan arimanı, deniz ermiş mi devrim mi ne o su, hüma taşpınarı,efsun u vardı .. ayy çok çok. Bak fal puanım var aylardır atmıyorum bile. diğer sitelerde de çok fal baktırdık tabi ama Binnaz a öfkem deli .çünkü çok umut tacirci var, çok fazla var.

Benim binnazdaki umut tacirlerine attigim fallarin hepsi cikti ama onlarin bilmesinden degil de eski sevgilimin karaktersizliginden :))) yoksa zaman olarak tutturan bir allahin kulu yok, bir kesira doner ama donse de yine ayrilir barisirsiniz bundan bi yol olmaz gibi bir sey soyledi.. Bu sene onun fali birazcik ciktigi icin bir kere daha attim da o da cikmadi zaten :) sadece benim degil binnazda arkadasim da fal atti icin onun yorumlarini da okuma sansim vardi, kesiranim falini kahkalarla okumustuk, selmaya o sirf moral olsun diye atar mesela, kadin da bildigini sanir :)) bu arada kesira bi donem yazili bir donem sesli bakiyordu

Bir de eskiden ben binnazda ideal bir musteriydim fali begenmesem bile tesekkur eder 5 yildiz verirdim nezaketen 1 kere bile iade istememisimdir fali begenmeyip, tek iade talebim chat falda oldu cunku telefondan girdigim icin chat kitlendi ve ne ben ne falci yazabildik sure bitti. Simdi de begenmezsem en fazla puan vermiyorum, iade isteyip kotu puan verdigim sayilidir, ceri sormus madem bu kafalar tatlim :)

Derin yüksel sanırım binnazdan ayrılmış. Ben o sevmiştim ama söyledikleri çıkmdı bende.

Ben bir daha binnazda fal baktırmam.... Lale dışında....

aynen canım sorma hepsi pemeci bana sevginin falı biraz çıktı sadece lale gül ü falan övmüşler o kadın kadar pembeci görmedim. değmez artık çok çok azaltım umarım bitecek bu kötü alışkanlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…