iyi/kötü falcılar

Ankarada gidiyorum bebiş ama doğru dürüst falcı yok orda. Ankara'dayım çoğunlukla. İzmir de bu kadar iyileri varmış hiç bilmezdim

İncesaz cidden beni hayalkırıklığına uğrattın İzmir adeta bir cennet topiği okumuyorum İzmire atlayıp gidesim gelmesin diye. Boşver sen onlineı falan, İzmir topiğini oku.

Angel de pek iş yok ya pek sevilmiyor zaten çıkmıyor. Kızlarağasında denediğim tek isim kendisi.

Angel de pek iş yok ya pek sevilmiyor zaten çıkmıyor. Kızlarağasında denediğim tek isim kendisi.

Hadi ya. Benim tanıdığın hayatını falan bilmiş ama anda iyi demek hiç boşa denemeyelim:) Bir de Sevdam cafe vardı Kızlarağası'nda Sevda diye bi kadın bayağı iyi bakıyormuş diye duymuştum, gitmiştim ama Sevda'da çok sıra vardı galiba hatırlamıyorum tam. Başka bir erkeğe baktırmıştım ismini hatırlamadığım. Fos çıktı:)

o sevdaya gitmiştik arkadaşlarla. ama beğenmemiştik diye hatırlıyorum baya yıllar önceydi. bana kürtaj olcaksın demişti hatta yok tabi ki öyle bişey

cattycat in konudan buraya geldim
hiç birinize uymaz biliyorum ama yazayım dedim. çorumda bir falcı vardı adı ayşe
ben 6 sene önce çorumda okudum, o dönem giderdik. çorumda fal bakılan tek yer vardı orada çalışıyordu
düzenli giderdim kadın da düzenli olarak başıma gelecekleri anlatırdı
dizimde önemli bir problem yaşadım, 1 hafta önceden söyledi
ilerde çalışacağım yerin tüm harflerini verdi
o dönem tanışmadığım eşimi tarif etti
çocuğumu tarif etti
ailemin başına gelecek büyük sıkıntıyı çok önceden söyledi
daha aklıma gelmeyen bir sürü ufak tefek şey. daha sonra netten çok aradım bulamadım kadını. telefonla bari baksa diye, yolum da hiç düşmedi çoruma.
bir bileniniz vardır belki de, yada yolunuz düşerse

Muhendise bak ya...Hic oyle biri denk gelmedi bana

Geldimm misscherry :))

ben de bu aralar fala sardım ve biryolunvar aylin diyorum.. gerçekten geçen gün bana yaptığı yorumda çok etkilendim yani bu kadar olur. ne yaşadığımı harfi harfine anlattı. gelecekle ilgili bilemiyorum henüz ne olur ama ben çok beğendim, o söyledikleri bile yeterliydi resmen hissederek yazmıştı..

Ne demiş ki kız sana?

İncesaz cidden beni hayalkırıklığına uğrattın İzmir adeta bir cennet topiği okumuyorum İzmire atlayıp gidesim gelmesin diye. Boşver sen onlineı falan, İzmir topiğini oku.
Cherryyyy ölürümmmm özet geçer misin bebek kimler iyiymiş izmirde. Nerdelermiş. İzmire gitme ihtimalim vae baktırırım aklımda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…