- 3 Şubat 2016
- 43
- 123
- 26
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
- #1.121
Cherryyyy ölürümmmm özet geçer misin bebek kimler iyiymiş izmirde. Nerdelermiş. İzmire gitme ihtimalim vae baktırırım aklımda olsun
İyidir panpey:) yapma ya bakıym bi madem:) daha pis gidesi geliyo insanın beAgnes naber panpa mesajın araya kaynamış :)
Nerde kim var tek tek bilmiyorum ama hepsi iyiymiş. İzmir topiğine bir gö gezdir kafe falcıları bayağı iyi.
Bir yolun var sitesinde son kalan puanimi emine kurtulus icin kullandim nasil sizce kizlar
İyidir panpey:) yapma ya bakıym bi madem:) daha pis gidesi geliyo insanın be
Sabah fali geldi bende begendimBen seviyorum bazen cok sasirtici seyler biliyor.
Sabah fali geldi bende begendim
biryolunvar da önerebileceğiniz biri var mı ben bi ara sürekli medyum aline baktırıyordum ama uzun zamandır çevirimiçi olmuyor
şu aralar ve tabii son zamanlarda favorim zehra ama aylinide denesem mi kiSerkan tek ve Aylin çok övülüyor son Zaman'larda.
şu aralar ve tabii son zamanlarda favorim zehra ama aylinide denesem mi ki
yaa ama tutamıyorum kendimi napıyımDeneyebilirsiniz bence. ama diğer topicte fal defterini kapatıyorum demişsiniz, evleniyormuşsunuz bırakın fal baktırmayın artııık mutluluğunuzu yaşayın=)
yaa ama tutamıyorum kendimi napıyım
tamam kızmayın ya baktırmamderdin tasan yok belirsizlik yok ne istiyorsun daha diye sorarlar adama , ah bu kadınlar
izin verdiysen tamamdırjübile yap kapat hadi