- 2 Ekim 2015
- 432
- 395
- 40
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
- #1.141
Bende bircok seyi bildi gibi ama tarihte aylinle farkli tarihler verdi fakat iyididediklerine güvenilir mi yani biri ile ilgili kötü olduğunu (ama baya baya kötü )söylediğinde hak vermeli mi ona ? Maşallah öyle bir anlatmış ki sanırsın nuri alço :))
arkadaşlar bir yolun vardaki maya dert nasıl sizce ilk defa fal baktırdım ama korktum c..nli mi onu bilen var mı binnazabladan sonra burayı denemek istedim
arkadaşlar bir yolun vardaki maya dert nasıl sizce ilk defa fal baktırdım ama korktum c..nli mi onu bilen var mı binnazabladan sonra burayı denemek istedim
mümkünse ben de eylemin numarasını bilgilerini vs alabilir miyim özelden :)Sana kaçta bakacak canım.
Mutlaka ses kaydı all.
İnanılmaz seri anlatıyor bitiriyor sonra soru soruyorsun..
Ben memnun kalacağına
inanıyorum
eyleme bısuna 50 tl vermeyın paranıza yazık bence..mümkünse ben de eylemin numarasını bilgilerini vs alabilir miyim özelden :)
eski mesajları okurken dikkatimi çekti. madem öyle merak geldiği gibi gitsin teşekkürlereyleme bısuna 50 tl vermeyın paranıza yazık bence..
Mesajını gördüm vazgecmissin o yüzden vermiyorum numarayı.mümkünse ben de eylemin numarasını bilgilerini vs alabilir miyim özelden :)
eski mesajları okurken dikkatimi çekti. madem öyle merak geldiği gibi gitsin teşekkürler
eylem patladı bende haberiniz olsun
eveeet eylemin baktığı faldan bir bölüm çıktı. hatta hçbir falcının bugune kadar bilemedigi birseyi bilmiş kadın.ben yok yaa böle bisey mümkün degil demiştim ama dedigi gibi de oldu. inanamadım tabi..valla gönlüm tüm falının cıkmasından yana..insaşşah o diger guzel bolumler de cıkar da ben bidaha baktırırım..
unutmusum bunlari:
kahinvanga: patladi fos
medyumvedat: patladi fosssss
medyumsahra: begenmedim zaman patladi
buket zaman patladi
Tellwe de baktirdigim fallar :
Kiraze /Ester Kira: ayni kisi cok tatlidir kendi ama patladi defalarca hic bir seyi cikmadi.
Rezzan abla: ne olabilirlerle konusuyor ve patladi
Klothoyagmur:ne cikti ne cikmadi oda tam net birsey söylememisti daha dolayli konusmustu ama iyi falci
Alwin: cok kötü patladi fos
Hydra: patladi fos
Altinciboyut: patladi fos
medyumkatya: patladi fos
saraylihanim: ses kaydi silinmisti sistemden o yüzden hic hatirlamiyorum ama hatirladigim tek sey bu kadin cok özenli. Cikti mi cikmadimi bisey diyemiyecegim.
Fama: patladi fos
Meydum Selena: hemde feci patladi fos
Sedee: patladi fos
Falaniyethakkaniyet: yok artik dedirtcek kadar pembe patladi ve fos
naazz: patladi fos
medyumserkan: sakin ha paltade fos
moonwise: anlamadim cok kisaydi sanalfincan atmistim
Binnaz: patladi fos
Asicicek: patladi fos
medyumhiper: patladi fos
kehanettin: patladi fos
miraclenil: BILDI ve CIKTI!
starlight 81: sakin fos ve patladi
luna06: patladi
moonlight: patladi fos
Kahinvanga: patladi fos
Medyumsahra: fos
kahinvanga: patladi fos
medyumvedat: patladi fosssss
medyumsahra: begenmedim zaman patladi bilmem cikarmi
medyumbuket: zaman patladi beklemede
Seruven: bazen tutuyor bazen patliyor ama en cok tutturan bence o!
Yoruldum diger sitelerdende bilmek isterseniz yazin yazayim...