iyi/kötü falcılar

eveeet eylemin baktığı faldan bir bölüm çıktı. hatta hçbir falcının bugune kadar bilemedigi birseyi bilmiş kadın.ben yok yaa böle bisey mümkün degil demiştim ama dedigi gibi de oldu. inanamadım tabi..valla gönlüm tüm falının cıkmasından yana..insaşşah o diger guzel bolumler de cıkar da ben bidaha baktırırım..

eylem patladı bende haberiniz olsun

Aynen :) angelsnil sayesinde bulduğum bir falcı var Nihal hanım. Telden bakıyor harika bir enerjisi var. Uzun zaman sonra beni şok eden süper birisi :) anı çok iyi biliyor ve olayları birebir yaşamış gibi anlatıyor. Verdiği tarihler yönlendirdiğim bazı insanlarda değişiklik gösterebiliyor ama olay akışı konusunda kesinlikle uzman. Nihal Hanım'a baktırmayı düşünürsen özelden yazabilirsin veririm numarasını :) dene pişman olmazsın derim canım

İnşallah tüm güzel fallarımız çıkar canım :)

Merhaba arkadaşlar, dün İstanbul Kartal Ferahlarda Medyum Talya adında bir fal bakan kadına gittim, Gerçek ismi Hülya Topçuoğlu. Mahalle arasında kediler arasında küçücük bir dükkanda 3 aşamalı kahve ve tarot falı bakıyor, değişik enteresan bir tekniği var, çok beyaz yüzlü siyah gür saçlı 50 55 yaşlarında hoş bir hanım. Bende birinden duydum çok iyi diye herşeyi biliyor dediler ona istinaden gittim. Bir saat sürdü tam fal bakması, çok etkilendim, duygusal kötü bir dönemden geçiyorum ve duyduklarım iyice duygu boşalmasına yer açtı, bir saat boyunca kadın konuştu ben ağladım, şimdi daha iyi hissediyorum kendimi, sizlere sormak istiyorum arkadaşlar daha önce bu kadına giden ve fal baktıran varmı, yada hakkında olumlu olumsuz birşey duydunuzmu iyimi kötümü söyledikleri çıkıyormu, çok merak ediyorum, lütfen konuşalım.. Teşekkürler..

Arkadaslar yaklasik 2 senedir okuyorum ben bu tellwe ve diger internet sitelerdeki falci yorumlarinizi. 2 senelik tecrübemi sizle paylasmak istiyorum. Hangi falci fos hangisi cikti diye. Isterseniz tabii.

Tellwe de baktirdigim fallar :
Kiraze /Ester Kira: ayni kisi cok tatlidir kendi ama patladi defalarca hic bir seyi cikmadi.
Rezzan abla: ne olabilirlerle konusuyor ve patladi
Klothoyagmur:ne cikti ne cikmadi oda tam net birsey söylememisti daha dolayli konusmustu ama iyi falci
Alwin: cok kötü patladi fos
Hydra: patladi fos
Altinciboyut: patladi fos
medyumkatya: patladi fos
saraylihanim: ses kaydi silinmisti sistemden o yüzden hic hatirlamiyorum ama hatirladigim tek sey bu kadin cok özenli. Cikti mi cikmadimi bisey diyemiyecegim.
Fama: patladi fos
Meydum Selena: hemde feci patladi fos
Sedee: patladi fos
Falaniyethakkaniyet: yok artik dedirtcek kadar pembe patladi ve fos
naazz: patladi fos
medyumserkan: sakin ha paltade fos
moonwise: anlamadim cok kisaydi sanalfincan atmistim
Binnaz: patladi fos
Asicicek: patladi fos
medyumhiper: patladi fos
kehanettin: patladi fos
miraclenil: BILDI ve CIKTI!
starlight 81: sakin fos ve patladi
luna06: patladi
moonlight: patladi fos
Kahinvanga: patladi fos
Medyumsahra: fos
kahinvanga: patladi fos
medyumvedat: patladi fosssss
medyumsahra: begenmedim zaman patladi bilmem cikarmi
medyumbuket: zaman patladi beklemede

Seruven: bazen tutuyor bazen patliyor ama en cok tutturan bence o!

Yoruldum diger sitelerdende bilmek isterseniz yazin yazayim...

Son düzenleme:

Nerdeyse patlamayan olmamış=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…