- 20 Temmuz 2014
- 5.154
- 14.689
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
- #1.061
He valla dogru dedin at agizli nereye sevgili yapcak, bak yine sinirlendim
Sorma ruhum ikizim yaa sinirden agliyordum neredeyse, cok yukleniyorum kendime galiba, ama pes etmek yok burasi benim icin buyuk sans. Ama cidden internete hic bakamiyorum aklima senin etiketlemen geldi, yoksa kaciririm ben. Fena ruh halindeyim kacirmamam lazim bana en yakin semanin su fali cikti biliyorsun, bir atayim bakayim ne olacakmisim ben boyle
Olsun kuzum, işleyen demir parıldar, cefa çektiğin kadar sefasını sürdüğün zamanlar da gelir elbet, darısı Cheryy nin başına inşallah..Evet ah keşke o pazar günü yakalayabilmiş olsaydın, çok sık yapmayor o, aklımda olur elbette ama ben de artık açmıyorum ki, hepsindeki fallarımı sildim.
İyi olacaksın iyi, su gibi aziz, su gibi berrak ve ışıl ışıl akacaksın
Insallah hayatim. Insallah su forumdaki herkea bir gun dedigin gibi oluruz. Bambaska seyler konusuruz. Bunu cidden tum kalbimle istiyorum hayatim, hepimiz istiyoruz biliyorum, hayat bir yerlerde guzel seyler hazirliyor olmali bize, umarim o paket cok gec kalmaz.
Cherry durcak durcak turnayi gozunden vurcak bence. Aya kalmaz, bilemedim, fal bakasim geldi, ben diyor cherry giriyor en iyi ise, yakin zaman cikiyor, cherry'nin az beklemesi var sonra oluyor.Ama hayirli oluyor.
Audrey'im ben, yazdığın yazıda beni itham ettiğini hiç düşünmedim. burada yazan,deneyimlerini paylaşan insanların bir çoğunun çok değerli insanlar olduğunun farkındayım. Fal krizim bitmesine rağmen, inanılmaz asosyal olmama rağmen, ağaçlar net harici (orayı bile boşladım 1 senedir) yazdığım tek yer burası. Çünkü burada yazıp çizen pek çok insanın sazını,sözünü,telini,dilini seviyorum. Fal topiklerini fal krizi dönemimde okuduğumda falcı araştırmaktan çıktı iş, kızlar daha neler demişe döndü...
Miss Cherry, Atart (hele onun kelimelere hakimiyetine,anlatım gücüne hayranım),Benazir,sen, Baldankabak,Lorus, Smoke,vaselin.....avatarları hafızamda kalmasına rağmen isimlerini hatırlayamadıklarım...ah mesela gamzelita....Keyif alıyorum sohbetlerinizden.
O nedenle önerdiğim birşey sende böyle sonuçlandığı için üzüldüm. Üzüldüm gerçekten.Hepimiz bir umut peşinde koştuğumuzda,karanlığa düştüğümüzde sarılıyoruz bu fal illetine,şükür benim kriz bitti ama siz bitmediniz benim için...
Bu krizler bitmez,yaz gelir bahçeme inerim,güllerimle haşır neşir olurum, haremine habire yeni cariye ekleyen padişah gibi bahçemde yer yaratır yine de yeni türlerin peşine düşerim, gül krizim çıkar piyasaya; millet adet zamanında tatlı krizi çeker ben yemesemde yerli-yabancı sitelerden resim-tarif toplamaya doymam tatlı krizim zaten benle mezara gider; azıcık ipin ucunu kaçırsam kilo krizi (ki bu da benle mezara gidecek kesin)......ah...ah.....Fal krizlerim 3 yıl önce tavan yapmıştı....kimlere baktırmamışım ki....Yazık o paralara,o umutlara....O yüzden üzüldüm.İyi geceler
Bu arada telefondan yazdığım için imla kurallarına dikkat etmemişim. Bazı cümlelrr o yüzfrn anlatmak istediğim gibi olmayacak... Vurgülleri koymamısım affola.Tatlım, burdaki çoğu insan umutlarını kaybetmiş durumda... Bir şekilde aldatıldık, travma yaşadık, hayattan soğuduk, haksızlığa uğradık ve bir şekilde umudumuz kalmadı.
Komik gelebilir ama buraya gelmeden fallara bu kadar sarmadan evvel basbaya kendimi öldürmek istiyordum ve ciddi planlar yapıyordum. Ama fala sardım. Belki geleceğimi bilmek özlemlerimi yapabileceğimi bilmek beni rahatlatır dedim... Ama bu seferde kimin ki doğru çıkıyor moduna giriyoruz? Çoğunun doğru çıkmıyor ki? Evet kendimi kandırıyoruz bunun çoğu kişi farkında.. Ama kandırmak istiyoruz. Şu anda kendimizi kandırmayı isteme dönemimiz... Yanlış anlamayın bazı arkadaşlar geliyor kızlar ben bıraktım sizde bırakın... Evet herkes bi gün bırakacak zaten kimse bu şekilde olmayacak bazılarımız belki ayda bi bir kişiye atmaya devam edecek birileri komple bırakacak. Onunda zamanı gelecek elbet...
Hepimiz farklı farklı dönemlerden geçiyoruz. Maalesef ben çok umutsuz olsam da umutsuz yaşanmıyor.
O yuzden onerdigin kisiyi vs takma sen begendin guzel bir enerji ve umut aldin bu onemli baska bir arkadas alamadı... Ama onunda alacağı birisi olacak o umudu belki bu hem falcı olmayavak belki bu kişi olmayacak belki kendiliğinden bulacak o umudu.
O yüzden kafana takma arkadaşım...
Komik gelebilir ama buraya gelmeden fallara bu kadar sarmadan evvel basbaya kendimi öldürmek istiyordum ve ciddi planlar yapıyordum. Ama fala sardım. [/QUOTE .!.:Hiç te komik gelmez bu dediğin Lorus, 2-3 yıl önce AYNI durumdaydım,dipteydim,önümü göremiyordum,her işi benden bekleyip işler ters gittiğinde herkes üzerime yürüyordu.....anlatsam...anlatarak bile hatırlamak istemem...Doktora gittim,durumumu anlattım intihar etmeyi zevkle hayal ettiğimi bile söyledim.Yeşil reçeteli bir ilaç verdi. Allahtan 1 ay sonra EN büyük fırtınayı hayatımda sona erdirdim, hoş ben deli gibi çırpındım kader de yardım etti....
Burada olup,birşeyler paylaşan,fal peşinde koşan,bir umuda,yani hayata tutunmaya çalışan fanileriz.
Nasıl anlamam senin yüreğindeki kederi. Bende o keder geçsede izi olduğu gibi duruyor sevgili Lorus.
Kızlar, Rezzan Abla hakkında ne düşünüyorsunuz? Baktıranlarınız bi söylese ya
Çıkıyor mu, ya da çıkanlar var mı?
Kesinlikle dogru mutlaka birgun herkesin umutlari yeserecek ve bir cogumuz zorlu donemlerden geciyoruz kendimizi avutuyoruz ama belkide buna ihtiyacimiz var cogumuzun fallarinin hepsi patladi biliyoruz ki aslinda gelecegi sadece allah bilir ama bir umuda ihtiyacimiz var ben 4 yil baktirdim 6 ay ara verdim geri basladim cunku gercekten bazen kimselere birseylerimizi anlatamiyoruz bu yuzden bunu yapiyoruz ama bunu yaparken karsimizdaki insanlar bunu bize kullaniyorlarda bunu bilerek baktiralim sadece enerji amacli insallah birgun hepimiz cok mutlu olacagiz cancagazlarimTatlım, burdaki çoğu insan umutlarını kaybetmiş durumda... Bir şekilde aldatıldık, travma yaşadık, hayattan soğuduk, haksızlığa uğradık ve bir şekilde umudumuz kalmadı.
Komik gelebilir ama buraya gelmeden fallara bu kadar sarmadan evvel basbaya kendimi öldürmek istiyordum ve ciddi planlar yapıyordum. Ama fala sardım. Belki geleceğimi bilmek özlemlerimi yapabileceğimi bilmek beni rahatlatır dedim... Ama bu seferde kimin ki doğru çıkıyor moduna giriyoruz? Çoğunun doğru çıkmıyor ki? Evet kendimi kandırıyoruz bunun çoğu kişi farkında.. Ama kandırmak istiyoruz. Şu anda kendimizi kandırmayı isteme dönemimiz... Yanlış anlamayın bazı arkadaşlar geliyor kızlar ben bıraktım sizde bırakın... Evet herkes bi gün bırakacak zaten kimse bu şekilde olmayacak bazılarımız belki ayda bi bir kişiye atmaya devam edecek birileri komple bırakacak. Onunda zamanı gelecek elbet...
Hepimiz farklı farklı dönemlerden geçiyoruz. Maalesef ben çok umutsuz olsam da umutsuz yaşanmıyor.
O yuzden onerdigin kisiyi vs takma sen begendin guzel bir enerji ve umut aldin bu onemli baska bir arkadas alamadı... Ama onunda alacağı birisi olacak o umudu belki bu hem falcı olmayavak belki bu kişi olmayacak belki kendiliğinden bulacak o umudu.
O yüzden kafana takma arkadaşım...
Cattycat kim kiz ben neyi kacirdim
Cattycat kim kiz ben neyi kacirdim
Dur hele falcı değil
Bdv'de topiği olan sempatik bir hatun cattycat, konusu boşanmayla ilgili ama biz orda bir falcıdan bahsettiği yeri kırptık ve kaptık durum buO falcının ayrıntılarını bekliyoruz kendisinden.