- 8 Şubat 2012
- 939
- 2.814
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
- #1.081
OLEYYY...mapusluk bitmiş:))) HOŞGELDİN Sakura Sama'm@cattycat gelsin artık
Kız cherry o konunun linkini versene, o falcı mı nedir bir anlatsana,istersen özelden yaz,çatlarım walla:)Dur hele falcı değil
Bdv'de topiği olan sempatik bir hatun cattycat, konusu boşanmayla ilgili ama biz orda bir falcıdan bahsettiği yeri kırptık ve kaptık durum buO falcının ayrıntılarını bekliyoruz kendisinden.
Yemin ediyorum bunca faldan sonra disipline girmiş bir kadın olarakbitim kanlandı kim bu İzmir deki kadın uyuyamam valla yazın hele
Yemin ediyorum bunca faldan sonra disipline girmiş bir kadın olarakbitim kanlandı kim bu İzmir deki kadın uyuyamam valla yazın hele
Konak'ta murat kpss dershanesinin yanındaki bir kafede Fatoş isminde bir falcı duydunuz mu hiç? Hala unutamıyorum kadını ve baktığı falı
İzmir de yaşıyorum ama çok yabancıyım ya hiç bilmiyorum cafe falcılarını
Zaten yaşadığım yer dolayısıyyla (ne İstanbul ne de İzmir) yüzyüze fal baktırma şansım yokBen de arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim. Oturdum karşısına, anne adımı kendi adımı bir de doğum tarihimi sordu. Cevapladım. Yazarken biraz duraksadı, "hayır bu böyle değil" dedi. Kimliğinizde yazan iki isminizi de söyler misiniz dedi. O an şoka girdim zatenSonda ikinci ismimi de söyledim "hah şimdi oldu" dedi. Kahve fincanını hiç açmadan öyle şeyleri bildi ki hala düşünürüm. Bir daha gittim bulamadım
Zaten yaşadığım yer dolayısıyyla (ne İstanbul ne de İzmir) yüzyüze fal baktırma şansım yokBir de bunun üstüne sevgili Minerva, yukarıdaki mesajın beni yerden yere vurdu
Biz garipler anca, onlineda hasbel kader önümüze ne çıkarsa....yarabbi şükür diyoruz....
Bu kadını istiyorumAh capella'cım ben de o kadını bir daha bulamamanın acısını yaşıyorumFala bakmaya başlamadan önce aklımda devamlı "acaba murat hakkında ne diyecek" sorusu vardı. Tam bunu düşünürken kadın bilgilerimi not almayı bitirdi, gözlerime baktı ve "murat kim sizin hayatınızda" dedi
İzmir de yaşıyorum ama çok yabancıyım ya hiç bilmiyorum cafe falcılarını
İzmirde olsam coşardım beeee hey hey hey :)
İncesaz net köşelerinde sürüneceğine biraz dışarı çık derim.
Ay izmirdeyim hiç falcı falan bilmiyorum öyle oy oy oyluk falcı var mı önerin bakayımİzmirde olsam coşardım beeee hey hey hey :)
A Fala bakmaya başlamadan önce aklımda devamlı "acaba murat hakkında ne diyecek" sorusu vardı. Tam bunu düşünürken kadın bilgilerimi not almayı bitirdi, gözlerime baktı ve "murat kim sizin hayatınızda" dedi
Ay izmirdeyim hiç falcı falan bilmiyorum öyle oy oy oyluk falcı var mı önerin bakayım
Ayh vallahi bakamadim bile. Cherry kurban olayim beni de haberdar et bu kadindan mesajini bekliyorum telde bakiyorsa arariz bi dal
Ya ben İzmir'deki falcılar konusuna da yazmıştım, benim bi tanıdık Kemeraltı'nda "Angel" diye birine fal baktırmış, hangi cafe hatırlamıyorum. Adammış işte bakan, gay olsa gerek. Hayatındaki adamı, beraber iş kuracağını falan bilmiş. Çok merak etmiştim o ara, gitme fırsatım olmadı ama anı ve geleceği tutturmuş diye biliyorum. sonrası için dediği başka şeyler çıktı mı bilmem. bence İzmir topiğini bi kurcala vardır illa ki birileri:)
Selçuk Belevi köyünde bir hatun varmış, topiği var hele gördünüz mü
Bu kadını istiyorum
Canım Minerva....beni vursan daha iyiydi.......
Alında bu bence falcılık değil bir yetenek. Üniversitedeyken eski erkek arkadaşımın bir hocası vardı. Adam elektrik mühendisliğinde doçent. Adamın buna benzer bir yanı vardı. Sprütüel şeylere ilgisi vs....ama başına bir olay gelince vaz geçmiş....Uzuun hikaye. Sadece sohbetlerinden birinde anlattığı birşeyi anlatacağım:
Birgün ziraat bankasına gidiyor (nasıl bir işlem için hatrlamyorum,sohbetin üzerinden neredeyse 15 yıl geçti) Bakıyor banka çok kalabalık,dışarı çıkıyor...Kapının önünde sigara içerken birinin onun adını söylediğini duyuyor ve gişeye gidip benimi çağırdınız diyor. Gişedeki adam siz kimsiniz ki deyince adını söylüyor. Adam şok oluyor,abi sen evliyamısın, şimdi önümdeki kağıttan içimden senin adını okudum,şimdi seslenecektim diyor....Adam evliya değil bilakis ateistti...Bir gün evine girdiği anda, dönüp karısına "kapıda nuska var,niye koydunuz onu oraya"deyince karısı da sok olmuş. Çünkü tam da o gün,evin kapı girişine annesiyle beraber koruma amaçlı bir muska koymuşlar....Onun yanında içimden birşey geçirmeye korkardım.
Buna benzer çok şey hatta farklı seyler de anlatmıştı. Atmasyon olduğunu kesinlikle düşünmüyorum, o camiada tanıdığım en kaliteli ve farklı insandı.
İzmirde olsam coşardım beeee hey hey hey :)