iyi/kötü falcılar

Kizlar falci krizimde birkerebiri denedim ve begenmedim ! burda fali cikti denilmis ama benimle enerjisi tutmadi galiba cok siradan bir faldi yani andan bahsetmis oda yani cikicak biseyde dememis hani soyle soyle olucak bunu yasiycaksin yok falda genel yorum var soyle birisin boyle birisin diye,cok garip geldi kesinlikle 35tlik bir fal degil belkide kadin kahvede iyidir bana denk gelmedi bilmiyorum.

Sevgili audrey,kahve falınnın çıktığını ben söylemiş ve aynı gün birkerebire tarot da atmıştım ve inan tarotunu da çok begenmiştim. Çıkar çıkmaz bilmem ama çok yerinde ve nokta atışlarıyla doluydu, dilersen bana gönderdiği tarot falını özelden sana gönderebilirim seninkiyle karşılaştırman için? Hoş bu neye yarayacak bilmiyorum ama ben 2. falını da begendim ve gerçekten begenmediğim kimseyi burada önermedim. Kimse parayı agaçtan toplamıyor çünkü.

Benim falım da öyleydş, bayağı uzun ancak olmlama-naif tarz gibiydi. normal fal statüsünde değildi, ama ben de refransla gitmedim,kredim vardı daha buraya yeni üye olduğumda birkerebirin fallarının çıktığını okuduğum gibiydi eski üyelerden, kalan kredim vardı üyeliğimi silmek için ona attım ama ortada kaldım bana da sonucu netliğe hiçbir şekilde bağlamamış. 20-25 tl ye anca olurdu bence o fal uzunluğunu hesaba katmazsak.

ya güzel de capellacım benimki de öyleydi, bol bol durumdan ,kişisel özelliklerden ve ucu açık ihtimallerden bahsedilmiş, hani şöyle olursa böyle yaparsın diyebileceğimiz kişisel tercihe yönlendirilen yorumlar. bu noktada ben de çok havada kaldım .. dediğim gibi benim çok tedadüf oldu, iade edilen kredimin harcanması gerekiyordu çünkü bana da smoke gibi faldan sonra üyelik iptali önkoşuldu.. öyle olunca eski üyelerden birkerebr yorumlarını anımsadım baktım da bayağı iyi yorumlar vardı öyle attım. hatta pembeci bile geldi, Eslina da öyleydi sanırım ,tarzları çok benzer

Yok canim kimseyi itham ederek soylemedim ztn dedimde belkide benimle enerjisi tutmamistir herkeste ayni performansi gostericek diye birşey yok sonucta sans birazda bu isler artik öğrendik :)

O zaman bir şey bilemedi desene...

Eslinaya bende baktirmistim onu begendim o net tarihler vermis hatta gidisattan bahsetmis olan şeylerden,soru kisminda daha cok kisisel gelisim tarzindaydi ama birkerebirde oyle bir durumda yoktu beni hepten boşlamiş :)

Bana hissi varmış givi gelmedi evet söylediği bu iki şey çok genel şeyler.. Yoksa hep ben yönlrndirdim devamlı aoru sordu.. Sıfır nokta atışı isi yani...

Eslinaya bende baktirmistim onu begendim o net tarihler vermis hatta gidisattan bahsetmis olan şeylerden,soru kisminda daha cok kisisel gelisim tarzindaydi ama birkerebirde oyle bir durumda yoktu beni hepten boşlamiş :)

Eslina nın nokta atışları daha keskindi evet bende de falları sildim hayal meyal hatırlıyorum.. birkerebiri de bir kere denemiş oldum yetti.

Nerde bu ifade ettiğiniz falcılar?

cnm tellwede ama Eslina uzun süredir yok, birkerebiri de ben yeni üye olduğumda anımsıyor gibiydim eskilerden , geçen hafta baktım gelmiş baktırdım. tarz olarak yakınlar, direk falcı mottosu yok ama: hani şu olacak, böyle olacak gibi.. anlatım tarzları daha yumuşak ve daha açık uçlu ifadelerden oluşuyor. Arkadaşın dediği gibi Eslina daha net ifadelere de yer vermiş, tarih gibi, nokta atışı gib gibi, ama Birkerebir için daha uzun ,ama daha yuvarlak diyebiliriz.Benim fal kredisini harcamak için gönderdiğim bi fal oldu, denemiş oldum çünkü eski bi falcıymış galiba bayağı çok yorumlar var

Audrey'im ben, yazdığın yazıda beni itham ettiğini hiç düşünmedim. burada yazan,deneyimlerini paylaşan insanların bir çoğunun çok değerli insanlar olduğunun farkındayım. Fal krizim bitmesine rağmen, inanılmaz asosyal olmama rağmen, ağaçlar net harici (orayı bile boşladım 1 senedir) yazdığım tek yer burası. Çünkü burada yazıp çizen pek çok insanın sazını,sözünü,telini,dilini seviyorum. Fal topiklerini fal krizi dönemimde okuduğumda falcı araştırmaktan çıktı iş, kızlar daha neler demişe döndü...

Miss Cherry, Atart (hele onun kelimelere hakimiyetine,anlatım gücüne hayranım),Benazir,sen, Baldankabak,Lorus, Smoke,vaselin.....avatarları hafızamda kalmasına rağmen isimlerini hatırlayamadıklarım...ah mesela gamzelita....Keyif alıyorum sohbetlerinizden.

O nedenle önerdiğim birşey sende böyle sonuçlandığı için üzüldüm. Üzüldüm gerçekten.Hepimiz bir umut peşinde koştuğumuzda,karanlığa düştüğümüzde sarılıyoruz bu fal illetine,şükür benim kriz bitti ama siz bitmediniz benim için...

Bu krizler bitmez,yaz gelir bahçeme inerim,güllerimle haşır neşir olurum, haremine habire yeni cariye ekleyen padişah gibi bahçemde yer yaratır yine de yeni türlerin peşine düşerim, gül krizim çıkar piyasaya; millet adet zamanında tatlı krizi çeker ben yemesemde yerli-yabancı sitelerden resim-tarif toplamaya doymam tatlı krizim zaten benle mezara gider; azıcık ipin ucunu kaçırsam kilo krizi (ki bu da benle mezara gidecek kesin)......ah...ah.....Fal krizlerim 3 yıl önce tavan yapmıştı....kimlere baktırmamışım ki....Yazık o paralara,o umutlara....O yüzden üzüldüm.İyi geceler

Olsun bitanem kendını üzücegın birşey yok ki burda deneyip görüyoruz hepimiz birilerini öneriyoruz,dediğim gibi sana tutan bana tutmaz,bana tutan sana tutmaz o yüzden bu kadar takılmaya gerek yok :) benimde fal krizlerim geçmişti ne güzel kaç aydır baktırmıyordum havadan galiba bir haftadır yine kime baktırsam ne yapsam modundayım ondan deniyorum böyle benim içinde buranın yeri ayrı çok özel insanlar tanıdım ama fala ara verdiğim zamanlar bakmamaya çalıştım özellikle kendimi tutabilmek için,pozitif düşünce topiğinde zaman geciriyorum çok şey öğrendim hayatımda da etkilerini gördüm tavsiye ederim hepinize kızlar :)

Canımcım, ne güzel yazmışsın,eğer parantez içi atıf banaysa çok teşekkür ederim letafetin ve güzel görüşün..Valla hepimizin üyelik hikayesi çok benzer, ben burayı keşiften önce sadece Binnazda baktırırdım,ilk fal ocağım ocağımı söndüren site derim hatta hep :)), sonra işte burdan tellwe lere byvlere fal sepetlerine çok geniş bir ağ mecrasına uzandık.

Asosyallik ile ilgisi yok inan, hatta denir ki toplumdan ve insanların çoğundan kendini maksimum derecede izole eden ya da yüzeysel ilişkiler kuranlar aslında asosyal değil, samimiyetsizliklere ve çıkarcılığa tahammülü olmayan gerçek ''İYİ'' insanlardır. Valla hepimiz bi falcının arkasından kuyruklar oluşturduk, adını sanını bilmediğimiz falcının ismi geçince hücum ettik ki, 2 yıl önce burası daha çoşkulu ve hareketliydi.. Harcanan paralarımız olmasaydı daha az yıkıcı olabilirdi fal bilançolarımız ama artık daha net ve daha mantıklı bakıyoruz olaya ,her deneyimin kattığı tecrübe oldu bize.

Üzülme lütfen, hepimiz biliyoruz birine iyi, diğerine fiyasko, birine çıkan , diğerine gümleyen vs vb..

Güllerine selam şimdiden, yazın bitane de benim için diksene adı Attart olsun- doğurganlığın, iyiliğin, verimliliğin gizli güç tanrıçası

Evet Atartt, o parantez içindeki yazı senin içindi.Az önce mesajlarına baktım bulsam alıntılıyacaktım,yakın zamanlarda bir mesaj yazmıştın, döne döne 3 kez okudum çok hoşuma gitti. Oradaki yazım stilin peçeteden notlar" adlı blogu olan, tvde de eskiden pastacılık üstüne program yapan sevgili Ayşem Öztaş'ı hatırlatmıştı. Zeka akar kadının sözcüklerinden, kelimelere hükmeder, bir cümle yazar, aynı dili konuşmama rağmen aklıma gelmez kelimelerle öyle dans etmek, bayılırım. O tarz sende de var.

Cherry'nin de fırlama,yaramaz çocuk tavrıyla yazdıklarına ölüyorum. Kız,len vs. derken itici değil inanılmaz sevimli oluyor hatun. Şeytan tüyü var resmen.

"Asosyallik ile ilgisi yok inan, hatta denir ki toplumdan ve insanların çoğundan kendini maksimum derecede izole eden ya da yüzeysel ilişkiler kuranlar aslında asosyal değil, samimiyetsizliklere ve çıkarcılığa tahammülü olmayan gerçek ''İYİ'' insanlardır." Demişsin ya beni benden aldın, ağaçlar nette dostlar kahvesinde deli gibi yazarken,soğuyup bırakmam da samimiyetsizliği hissetmem yüzünden oldu.

Gül işi özellikle yurt dışında derya deniz. Burda profesyonel olarak üreten ekerler roses diye bir firma var .Bizde 3-5 renk bilinir, yurt dışında yarışmalar yapılır,her yıl yeni türler piyasaya çıkar. Kordes,Tantau, Austin.....dünya çapında tanınmış üreticilerin gülleri için Rusya'da, Amerika'da, Bulgaristan vs. gibi ülkelerde forumlar vardır aynı burda falcılarda sorduğumuz gibi, neleri inceler millet.

Kordesin bu yıl Ekerler Roses'dan alıp, aralıkta bahçeme diktiğim yeni 22 gül fidanıma hava açınca Attart, Attart diye fısıldıyacağım,umarım coşup kudururlar (3 seneden önce biraz zor ama belki senin isminin faydası dokunur belli mi olur:) Sevgiler.

Vayy süpermiş ya güllerin savaşı resmen , Attaartım çabuk büyüsün 3 yıla kadar junior Atart gelir yahuuu

İltifatların için çok teşekkürler tekrar, yeniden dünyaya gelsem ya yazar ya da tiyatrocu olcam , 2sinde de bi cevherimin olduğunu sanıyorum, kurslara falan gittim, ünlü tiyatrocu vardı bana demişti ki doğaçlamalarda kendini kaptırdın mı harikalar yaratıyosun, eski zamanlarda yaşasan bi Juliette canlandı gözümde, içinde sanat büyümükte lütfen ona izin ver diye.. bi de sanırım çokça psikolojik ya da kğlt roman okurdum lise üni zamanlarında ordan geliyo..

Bana iyi davranın, yarın bir gün ünlü kalemlerden ya da ünlü oyuculardan Atatrt diye ismim anılırsa sizleri de unutmayacağım elbette Dünya nın en kral falcılarını ayağınıza getirticem hatta özel jetle gidicez

Piiiiiiştt kizlar sizden bisey rica edecegim, sema bu siralar indirim yaparsa gözüne ilisen beni topikte etiketleyebilir mi

Is bulduk dedik 5 dk instagrama giremiyorum valla, eskiler sevgili yapsa haberim olmaz fal atarim o derece internetsiz kaliyorum

Semayi kacirmayim indirimi goren etkiteliyi versin beni noylur, su fali paslayacagim da

Geçen banlıyken, aklıma geldin geldin dedim dedim ulaşamadım, hayırdır ruhdeşş, nerede iş buldun sen Papua Yeni Gine gillere mi gittin

Eskiler sevgili yapamazlar ki hem , önce onlar kendilerini adam yapsınlar

Geçen banlıyken, aklıma geldin geldin dedim dedim ulaşamadım, hayırdır ruhdeşş, nerede iş buldun sen Papua Yeni Gine gillere mi gittin

Eskiler sevgili yapamazlar ki hem , önce onlar kendilerini adam yapsınlar

He valla dogru dedin at agizli nereye sevgili yapcak, bak yine sinirlendim

Sorma ruhum ikizim yaa sinirden agliyordum neredeyse, cok yukleniyorum kendime galiba, ama pes etmek yok burasi benim icin buyuk sans. Ama cidden internete hic bakamiyorum aklima senin etiketlemen geldi, yoksa kaciririm ben. Fena ruh halindeyim kacirmamam lazim bana en yakin semanin su fali cikti biliyorsun, bir atayim bakayim ne olacakmisim ben boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…