Evet Atartt, o parantez içindeki yazı senin içindi.Az önce mesajlarına baktım bulsam alıntılıyacaktım,yakın zamanlarda bir mesaj yazmıştın, döne döne 3 kez okudum çok hoşuma gitti. Oradaki yazım stilin peçeteden notlar" adlı blogu olan, tvde de eskiden pastacılık üstüne program yapan sevgili Ayşem Öztaş'ı hatırlatmıştı. Zeka akar kadının sözcüklerinden, kelimelere hükmeder, bir cümle yazar, aynı dili konuşmama rağmen aklıma gelmez kelimelerle öyle dans etmek, bayılırım. O tarz sende de var.
Cherry'nin de fırlama,yaramaz çocuk tavrıyla yazdıklarına ölüyorum. Kız,len vs. derken itici değil inanılmaz sevimli oluyor hatun. Şeytan tüyü var resmen.
"Asosyallik ile ilgisi yok inan, hatta denir ki toplumdan ve insanların çoğundan kendini maksimum derecede izole eden ya da yüzeysel ilişkiler kuranlar aslında asosyal değil, samimiyetsizliklere ve çıkarcılığa tahammülü olmayan gerçek ''İYİ'' insanlardır." Demişsin ya beni benden aldın, ağaçlar nette dostlar kahvesinde deli gibi yazarken,soğuyup bırakmam da samimiyetsizliği hissetmem yüzünden oldu.
Gül işi özellikle yurt dışında derya deniz. Burda profesyonel olarak üreten ekerler roses diye bir firma var .Bizde 3-5 renk bilinir, yurt dışında yarışmalar yapılır,her yıl yeni türler piyasaya çıkar. Kordes,Tantau, Austin.....dünya çapında tanınmış üreticilerin gülleri için Rusya'da, Amerika'da, Bulgaristan vs. gibi ülkelerde forumlar vardır aynı burda falcılarda sorduğumuz gibi, neleri inceler millet.
Kordesin bu yıl Ekerler Roses'dan alıp, aralıkta bahçeme diktiğim yeni 22 gül fidanıma hava açınca Attart, Attart diye fısıldıyacağım,umarım coşup kudururlar (3 seneden önce biraz zor ama belki senin isminin faydası dokunur belli mi olur:) Sevgiler.