- 28 Haziran 2010
- 10.029
- 30.742
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
ben parayı yatırdım bile offf
Yaaa noldu canım niye offf dedin kii.
Bakmadı demii daha düşürme enerjini lütfen.
İnşallah tutar enerjiniz...
Kızlar nasılsınız,diğer foruma baktım eskılerden kımse yok buraya yazıyım dedım :),bayadır fal baktırmıyorumpofu sagolsun pozitif düşünce ve olumlamalar topıgındeyım Nefs sayesindede dua topıgınde :) ikisinede binlerce kezz teşekkür ederim sizede tavsiye ederim kızlar inanın birşeyler değişti içimde,hayatımda .
En son Eyleme baktırdım bu arada fal orucumu bozup cok begendım enerjımız tuttu bizim oyle diyim, birde olan olaylar Selena,Eslina ve Nesibenın dediği yonde ilerliyor..toptan haber veriyim dedim hepsini
akşamları mı telefonla bakıyor ?
canım, anı çok iyi bilmişti, hatta o nedenle de ümitlenmiştim, ufak tefek şeyler de oldu ama diğerleri çıkmadı. tanışcağımı söylediği kişi çıkmadı, kasım ayında demişti, seyahat demişti o çıkmadı, zaten ana konu çıkmadı.. inşallah sana çıkar tatlım ama not almayı unutma ya da ses kaydı al.anı da mı bilemedi bebiş
Yaaa noldu canım niye offf dedin kii.
Bakmadı demii daha düşürme enerjini lütfen.
İnşallah tutar enerjiniz...
Sana kaçta bakacak canım.inşallah yiğit faciasından sonra korkuyorum
Sana kaçta bakacak canım.
Mutlaka ses kaydı all.
İnanılmaz seri anlatıyor bitiriyor sonra soru soruyorsun..
Ben memnun kalacağına
inanıyorum
kendi anne adımızı mı yoksa erkek arkadaşımız için baktırcaksan onun anne adını mı veriyoruz canım?Anı da mı bilemmeiş evet yoksa gelecek mi? ben bugun baktırmayı planlıyorum daa sadece anne adı veriyormuşsun o da bakıormuş
benim telefona indiremiyorum uygulama mecbur not alacağım sağol
Senin dua topigin neredeee gormedimm ben :)Aynen kuzum biliyorsun fallardan kacanlar yaa Duâ topiğinde yada olumlamadalar
Çok şükür en azından yaşanılan süreçte insana sabır ve dayanma gücü veriyor dualar.
Bekleriz aynenn kızlar
Senin dua topigin neredeee gormedimm ben :)
Hii anladim tamam canim sinavlarim var bitsin msj aticam sanaCanım benim topigim yokk.
Ben var olan topiklere katılıyorum.
Pazartesi yeni listeler olacak istersen gell.
Birinde Esma okuyoruz.
Diğerinde geçen katildigin tarzda.
Tamam dersen etiketlerimm
beni de ekler misin? rica etsem o dedigin yereee :)Canım benim topigim yokk.
Ben var olan topiklere katılıyorum.
Pazartesi yeni listeler olacak istersen gell.
Birinde Esma okuyoruz.
Diğerinde geçen katildigin tarzda.
Tamam dersen etiketlerimm
ay mutlu oldum beğenmene ben de baktırmak istiyorum çünkü. fiyatı ne kadar?merhaba ben bu topikde gördüm eylemin adını ve telefonunu istedim sizlerden saolun verdiniz. ben de hemen bugun baktırdım. sadece kendi adım ve anne adımı verdim. hiç konusmadım. o takır takır saydı. aralarda evet evet hı hı dedim o kadar. nasıl bildi o kadar şeyi iskambille bilmiyorum ama suanı cok iyi bildi. insallah ya insallah gelecek icin dedikleri cıkar. cıkarsa buraya yazarım :) eyleme de burdan selam olsun, onu bulup bizle tanıstıranlara da selamı bir borc bilirim.
dediğim gibi umarım cıkar ve baska falcılara gerek kalmaz :)) hepinize iyi aksamlar