iyi/kötü falcılar

şimdi baktırdım kızlar bana karşı çok nazikti şaşırdım böyle demenize
anda iyi ama çok çokkk pembeci dediklerinin olacağını sanmıyorum ama kısa vadede çok mantıklı şeyler de söyledi bildiği çok şey oldu hakkını yiyemem.
çıkarsa yazarım ama tarih vermedi

bana hiççç pembe tablo çizmedii olmaz asla olmazz bununa dedi.. bayaa bayaa kötüledi hatta ilişki anlamında kimseyi görmedi bir süre yok dedi.

Tellwe'de bakılan fallar topığınde bırı bırkerebırı sormus cıkan falı varmı dıye. Donup bakayım haber verırım dedım. Baktım...bakmaz olaydım

Fal ıcın dun gecekı Aylınden sonra (kı fena degldı ınkar edemem) yeter fal ısı, cebımde KOCAMAAN bır delık acmadan once bırakmalı dedım.... Bırkerebırın 2 yıl önce dedıgı hersey olmus,asla olamaz deıklerım bıle....Davalık bır durumumuz vardı,agustos ayında kahve falı atmısım ona, o da sorunun kısa dogru hallolacagnı soylemıs, hallolmasına vesıle olacak kısının adında da "t" harfı olacak demıs....O vakıtler ben adında "t" olan kısıyı tanımyordum bıle.Avukatım olacak serefsızınde adında t yoktu...Araya anlaşma ıcın ekım sonu bır aracı gırdı ad ve soyadında da tam 3 tane t vardı:) Kasım 19unda hersey halloldu. O tarıhı asla unutamam oyle buyuk bır dertten kurtuldumkı o gun yenıden dogdugum gundur o gun.Satısı arapsacına donmus baska bır arsa satış ısımız vardı....Onun ıcınde tam umudunuzu yıtrdgnızde olacak demıs....Ayrntı vermıs...Okudum ve bu kadar olur dedım.O zamanlar hıc olabılırmıs gıbı gelmemıstı dedıklerı

Dayanamadım az once yıne gonderdım, yıne cok guzel nokta atısları olan doyurucu bır faldı. Çok memnun kaldım.

Tellwe'de bakılan fallar topığınde bırı bırkerebırı sormus cıkan falı varmı dıye. Donup bakayım haber verırım dedım. Baktım...bakmaz olaydım

Fal ıcın dun gecekı Aylınden sonra (kı fena degldı ınkar edemem) yeter fal ısı, cebımde KOCAMAAN bır delık acmadan once bırakmalı dedım.... Bırkerebırın 2 yıl önce dedıgı hersey olmus,asla olamaz deıklerım bıle....Davalık bır durumumuz vardı,agustos ayında kahve falı atmısım ona, o da sorunun kısa dogru hallolacagnı soylemıs, hallolmasına vesıle olacak kısının adında da "t" harfı olacak demıs....O vakıtler ben adında "t" olan kısıyı tanımyordum bıle.Avukatım olacak serefsızınde adında t yoktu...Araya anlaşma ıcın ekım sonu bır aracı gırdı ad ve soyadında da tam 3 tane t vardı:) Kasım 19unda hersey halloldu. O tarıhı asla unutamam oyle buyuk bır dertten kurtuldumkı o gun yenıden dogdugum gundur o gun.Satısı arapsacına donmus baska bır arsa satış ısımız vardı....Onun ıcınde tam umudunuzu yıtrdgnızde olacak demıs....Ayrntı vermıs...Okudum ve bu kadar olur dedım.O zamanlar hıc olabılırmıs gıbı gelmemıstı dedıklerı

Dayanamadım az once yıne gonderdım, yıne cok guzel nokta atısları olan doyurucu bır faldı. Çok memnun kaldım.

Ben de yazmayacaktım ama birkerebir yorumunu görünce dayanamadım :) , bana tam falcı gibi değil de nasıl denir hani pozitif yüklü, yorumları yumuşak kişiler olur ya öyle geldi ama bayağı detaulıydı hakkını yemiyim, beğendim de ,uzun zaman önce çıktığını falan okumuştum , merak da ediyordum. denemiş oldum, umarım beni de yanıltmaz :)

Hosgeldın Attart:KK31:Yenıden burdasın cok sevındım. Avatarınıda yenılemıssın:)

Hoşbuldum
Atart Atart hoşgeldin canım :KK66: :KK66:
Geçmiş olsun....

Hoşbuldum cancağızlarım :) 2 yılda ilk ban siftahı yaptım yahu :p
Cahille girme münakaşaya,ya sinirini zıplatır tavana!Ya da yazık olur "Adabına"!

capella79 capella79 salladığın şey bayrak değülll :p

Nefs Nefs tekrar namazlarıma başladım ki ara ara zaten kılıyordum, dün bozuk çakralarmı keşfettim ,işim vardı çarşıda çıktım art arda tanımadığım insanlardan pahada küçük manada büyük jestler gördüm, inanılmaz rüyalar görüyorum :nazar:

Fal baktırmak hobim artıkın , bu umut kesmekten değil ki zaten bana çıkan da çok oldu enerjisine nandıklarım yanıltmadı..Ama maşallah diyim sezgisel olarak da ruhen de farklı bir evrime girdim sanki içsel olarak

Ben kac kere mapusa girip ciktim bana 1 kere bile gecmis oldun yazan olmadi :p

Seviliyorum Cherryy napcan, halk beni seviyo :p tanımadan benimsenmek bu olsa gerek :p

O değil her banlandığında göynüm hep seni arıyor, niredesin sen Neşet Babaya selam, damara devam yaptık icabında :emir_bebek:

Sevgi arsuzum benim:KK200:

Ben bugün eylüle baktırdım. Çok tatlı bi bayandı. Pozitif enerjiyi aldım yani. Şuanı tam anlamiyla bildi iş olsun saglik olsun aile olsun. Gelecekle ilgili dedigi 2 önemli sey var benim icin. Ikisi de cok cok istedigim ama bana göre imkansız seyler. Bunlar icin olacak dedi. Biri ask digeri kariyerle ilgiliydi. Kariyer sınavinin 2 asamali olcagini bildi birinde zorlancigimi da söyledi. Aşk hayatında dedigi sey ise tam anlamiyla im kan siz. 1 ay süre verdi. Eger olursa baska falciya gitmem artik :)

Baldankabak Baldankabak ya sen Sema nın indirimini bekliyordun, dün yapmıştı galiba tabi ben burda olamadığım için söyleyemedim ama her baktığımda aklıma geldin , umarım denk gelmişsindir kuzum..

Baldankabak Baldankabak ya sen Sema nın indirimini bekliyordun, dün yapmıştı galiba tabi ben burda olamadığım için söyleyemedim ama her baktığımda aklıma geldin , umarım denk gelmişsindir kuzum..

Ah seni yerim yaa ben de senden ozur dilerim ben baslattim tartismayi sen dayanamadin yazdin ban yedin ben yememisim topikteydim:KK16:

Kacirdim hayatim fark ettigimde mesguldu. Sorun degil ayda bir yapiyor nasilsa bu sefer takip ederim zaten baskasini deneyecegim bu aralar aklimda biri var :KK60:

Ah seni yerim yaa ben de senden ozur dilerim ben baslattim tartismayi sen dayanamadin yazdin ban yedin ben yememisim topikteydim:KK16:

Kacirdim hayatim fark ettigimde mesguldu. Sorun degil ayda bir yapiyor nasilsa bu sefer takip ederim zaten baskasini deneyecegim bu aralar aklimda biri var :KK60:
Iyi de sen hep mapustasin hangi birine yazsinlar alisti millet :KK48:

İvit ben de yalnız kaldım Don Kişot gibi yel değirmenlerine karşı savaşırken , nirdeydiniz heee :p

Valla Cheryy nin bi var bi yok oluşu minareden at beni, in aşağı tut beni hızıyla oluyo artık, alıştık.

Sağlık olsun o vakit, ben hayyyllaaa Semo-Serko-Vango ve Famo hepppimiz kardeşizzz dediklerini düşünüyorum ama atar mıyım yine eh pek tabi :)))

Ben kac kere mapusa girip ciktim bana 1 kere bile gecmis oldun yazan olmadi :p
Ben bu aralar gezmeye basladım forumu, fark ettımkı buraların tadı,tuzu,yaramaz cocugu da sensın. Bak bu 3.kısım senın hep banlanma nedenın. Insanın omrune omur katan ınsanlardansın Cherry. Cumle dusuk oldu kusura bakma ama anladın sen onu:)

Bu arada Atart'ım ne guldurdun benı:)
[USER=358835 .!.:
@capella79[/USER] salladığın şey bayrak değülll :p
Walla ben onu bayrak zannetmıstım...taa kı sen soyleyene dek. Bastım kahkahayı...:-)Amma saskınım:)

X