Tellwe'de bakılan fallar topığınde bırı bırkerebırı sormus cıkan falı varmı dıye. Donup bakayım haber verırım dedım. Baktım...bakmaz olaydım
Fal ıcın dun gecekı Aylınden sonra (kı fena degldı ınkar edemem) yeter fal ısı, cebımde KOCAMAAN bır delık acmadan once bırakmalı dedım.... Bırkerebırın 2 yıl önce dedıgı hersey olmus,asla olamaz deıklerım bıle....Davalık bır durumumuz vardı,agustos ayında kahve falı atmısım ona, o da sorunun kısa dogru hallolacagnı soylemıs, hallolmasına vesıle olacak kısının adında da "t" harfı olacak demıs....O vakıtler ben adında "t" olan kısıyı tanımyordum bıle.Avukatım olacak serefsızınde adında t yoktu...Araya anlaşma ıcın ekım sonu bır aracı gırdı ad ve soyadında da tam 3 tane t vardı:) Kasım 19unda hersey halloldu. O tarıhı asla unutamam oyle buyuk bır dertten kurtuldumkı o gun yenıden dogdugum gundur o gun.Satısı arapsacına donmus baska bır arsa satış ısımız vardı....Onun ıcınde tam umudunuzu yıtrdgnızde olacak demıs....Ayrntı vermıs...Okudum ve bu kadar olur dedım.O zamanlar hıc olabılırmıs gıbı gelmemıstı dedıklerı
Dayanamadım az once yıne gonderdım, yıne cok guzel nokta atısları olan doyurucu bır faldı. Çok memnun kaldım.