iyi/kötü falcılar

Senin burada diğer forumda bir arkadaşa yaptığın çok ağır bi itham vardı hatırlar mısın? ya da bak şöyle ifade edeyim sen burda ya da orda defaten anladığımız destan destan yazdığın hani öğütler saçtığın fal fetvaların vardı yaa.. ya da kullandığın ifadeler, en ufak bi eleştiride hadi güzelim hadi işine yani okuyan herkesin irrite olduğu üslupsuz,haddini aşan cümlelerin..

Ha kaldırım çiçeği de üslubuna yönelik bi atıftı.Senin dar skalandan nasıl algılandı bilmem.Keşke seni cidden tanıma şansım olsaydı o zaman problemlerini daha net teşhis edebilirdik.

Şahsım adına postlarda saydığın tüm hitapları umrum dışı yapıyorum, o kelimeler senin ağzında çok şık duruyor çünkü.

Hoşçakalll :KK66:

Senin burada diğer forumda bir arkadaşa yaptığın çok ağır bi itham vardı hatırlar mısın? ya da bak şöyle ifade edeyim sen burda ya da orda defaten anladığımız destan destan yazdığın hani öğütler saçtığın fal fetvaların vardı yaa.. ya da kullandığın ifadeler, en ufak bi eleştiride hadi güzelim hadi işine yani okuyan herkesin irrite olduğu üslupsuz,haddini aşan cümlelerin..

Ha kaldırım çiçeği de üslubuna yönelik bi atıftı.Senin dar skalandan nasıl algılandı bilmem.Keşke seni cidden tanıma şansım olsaydı o zaman problemlerini daha net teşhis edebilirdik.

Şahsım adına postlarda saydığın tüm hitapları umrum dışı yapıyorum, o kelimeler senin ağzında çok şık duruyor çünkü.

Hoşçakalll :KK66:
kes sesini
ben kimseye bir ithamda bulunmadım ..evlenmek istemiyorum ben dedi bende ona istinaden birşey dedim . ayıp birşey değil benim adıma . insanalr birliktelik yaşayabilir aynı evdede yaşayabilir bu benim hayatıma göre ters bir durum değil . ama senin sınırlı görüşüne göre böyle olduğu için alınganlık yapmış olabilirsin
ayrıca sanane sen o kişinin avukatı mısın ?
sen kimsin yaaa manyak mısınız sen kızım çık karşıma . çık lütfen ciddi söylüyorum tanışmak istiyorum senle ...
yiyorsa çıkarsın karşıma bak yazıyorum yemiyorsada sus otur

Merhaba Kızlarrr :KK66: :KK66: :KK66:

Ben de geldim hem de çıkan fal haberiyle :KK66:

Bu kadar olur kizzz @pofu
Biz seninle aynı dönemde baktırmıştık Eyleme...
Hatta sana çıktıkça içim erimedi desem yalan olur..
Amaaa çok çok şükür...
Benim de falım esas konum tam da eylemin dediği şekilde oldu.
Sonra tekrar aradım yine olacak dediği şey hemen gerçekleşti :KK66: :KK66:
Şu anda yine bekleme asamasindayim inşallah dediği yine olur.

Bu arada beni hatırlarsınız falları bırakip uzun süredir duâ ediyordum.
Çok şükür Rabbime dileğim kabul oldu diyeyim.
Sonuçta O istediği için oldu.

Not; Ben aylarca fal attım baktırdım online, telde, yüzyüze bana farklı hiç yorum yapılmamıştı.
Öyle de oldu.

Selena. Şehrazat. Hüma Bal. Fama. Saraylı. Şevval Erdal. Sevgi duman. Telde Didem ve en son Eylem hepsi bildi....

Ama Eylem çok farklı kızlar çalışma disiplini üslubu tarzı akiciligi bir harika. Bundan sonra baktirirsam sadece onu ararım diyorum enerjim tuttu.
Sadece @benazir ile yaşadığı olay için Üzgünüm. Kuzum senle yaşanan olaydan dolayi kizmistim eyleme ama kadının dediği herşey doğru çıktı teyit ettim yani ve dediği olayı da yaşadım.
Tarihe takilmayin biraz sarkabiliyor.

Öpüyorum hepinizi :KK36::KK36::KK36:
Canım çok sevindim adına peki tarih olarak ne kadar sarktı?

Sen dediğin gibi dualara da yönelmiştin eminim onun etkisi fazlasıyla oldu bu durumuna hayırlısı olsun canım hakkında :KK25:

Olmaz mı canım :KK66:
Zaten duâm kabul oldu diyorum.
Rabbim nasip etmeseydi yine olmazdı.
Devammm canım duâlarıma devammm.
Sukrederek devam ediyorum:KK66: :KK66:

kızlar bu eylül telefonda nasıl bakıyor ? hiç telefonda fal baktırmadım da pek anlamadım.. bir de numarasını yazabilr misiniz ve ne kadara baktığını

Merhaba Kızlarrr :KK66: :KK66: :KK66:

Ben de geldim hem de çıkan fal haberiyle :KK66:

Bu kadar olur kizzz @pofu
Biz seninle aynı dönemde baktırmıştık Eyleme...
Hatta sana çıktıkça içim erimedi desem yalan olur..
Amaaa çok çok şükür...
Benim de falım esas konum tam da eylemin dediği şekilde oldu.
Sonra tekrar aradım yine olacak dediği şey hemen gerçekleşti :KK66: :KK66:
Şu anda yine bekleme asamasindayim inşallah dediği yine olur.

Bu arada beni hatırlarsınız falları bırakip uzun süredir duâ ediyordum.
Çok şükür Rabbime dileğim kabul oldu diyeyim.
Sonuçta O istediği için oldu.

Not; Ben aylarca fal attım baktırdım online, telde, yüzyüze bana farklı hiç yorum yapılmamıştı.
Öyle de oldu.

Selena. Şehrazat. Hüma Bal. Fama. Saraylı. Şevval Erdal. Sevgi duman. Telde Didem ve en son Eylem hepsi bildi....

Ama Eylem çok farklı kızlar çalışma disiplini üslubu tarzı akiciligi bir harika. Bundan sonra baktirirsam sadece onu ararım diyorum enerjim tuttu.
Sadece @benazir ile yaşadığı olay için Üzgünüm. Kuzum senle yaşanan olaydan dolayi kizmistim eyleme ama kadının dediği herşey doğru çıktı teyit ettim yani ve dediği olayı da yaşadım.
Tarihe takilmayin biraz sarkabiliyor.

Öpüyorum hepinizi :KK36::KK36::KK36:

lütfen bana da yollayın numarayııııı :)

bu arada ben de tecrübelerimi yazarsam eğer ;

Tellwedekiler :
turnuplove : kahve falı baktırmıştım. Direk eleyin derim. sadece birilerine hediye alacağımı ve bana süpriz yapılacağını söylemiş. fiyaskoydu
seninfalcın; katinada şuanı çok az bildi ama geleceğe dair bir şey söylemedi.
phlegeton: çok pembe bir tablo çizdi. Verdiği zamana göre 1 ayım daha var. Bilmiyorum eğer çıkarsa yazarım.
kehanettin; şuanı bildiğini söyleyebilirim. Gelecek için olumsuz dedi. Pek detaylı bir fal değildi
Alwin : aman diyim paranıza yazık olur. falı tam 5 cümleden olusuyordu ve tamamen burc yorumu yapmıstı.
Efsunlar: aslında uzun bir fal bakmıştı ama dedikleri çıkmadı yaz demişti neredeyse 1 yıl olacak sonuç 0 :)
Efsunhatun: fiyasko. Hiç tutmadı.
Klothoyagmur: çok öven insan olduğu için baktırmıştım. Hatta 5 gün falan bekledim ama çıkmadı söyledikleri. anı yorumlaması iyi sadece sanırım
luna06: aslında baktırdığım kişiyi çok iyi analiz etti. Gelecek için de olumsuz konuştu. Ama verdiği tarihlerin üzerinden 1 yıl geçti hayatıma birinin gireceğini söyleyip tarif etmişti öyle bir şey olmadı. Sanırım odaklandığı konuda bakabiliyor.

Binnaz Abla:

marzukaya baktırmıştım tamamen fos. Öyle bir pembe tablo çizmiş ki sırf umut vermek için yani tabiki de çıkmadı.

BYV:

fama: ehh işte şuanı bilmiş. gelecekle ilgili tutarlı tahmin yürüttü. Ama bana göre kısa bi faldı.

ilkay: Gerçekten benim beğendiğim tek falcı oldu diyebilirim. İyi kötü söyledi herşeyi. gelecek için süre verdi eğer çıkarsa yazarım. Ama bana çok pozitif bi enerji verdiğini ve hisleri güzel yorumladığını söyleyebilirm

Kahinvanga: hiç geleceğe değinmemişti. Sadece sürekli her seyin nedenini kısmetsizliğe bağladı. Parama cok acıdım.

Serkan tek; dün baktırdım; olumsuz konuştu. Yeni birisi olcak dedi çıkarsa yazarım. Ama sürekli hanfendi beyfendi demesi sinir bozucu. hem komiğinize gidiyor hem de onları cıkarınca bakıyosunuz falınız azıcık kalmıs.

kaldırım çiceği ne yaaa aşağalık seni
sen kimsin nesin be sen salak
defol git ağzımı bozdurma benim .ağlarım ağlamam sanane .ya manyağa bak . hayatımdan sanane . senin hayatınla ilgili ufak ilgim bile yok . salak seni defol hadi şimdi aptal yaratık
yaa hiç yakışık alıyormu bu jaflar ayıp değilmi

kızlar fali biraktigimi ve foruma girmeyecgeimi yazmistim,fakat bugun itibariyle falim cikti,haber vermek istedim

Bilenler,online da,aylin zamaniyla,naira cok yakinda demisti,serkan tek genis bir zaman diliminde soylemisti.

Cafelerdende,laf cafe canan ve cigdem zamaniyle tutturanlar..

bana da atar mısınız eylülün numarasını? ne kadara bakıyo? önce para mı yatırmam lazım?
Kizlar benim baktırdığım kişinin Adı Eylem onu mu demek istediniz.
Ona göre numara vereyim :KK66: :KK66:

kızlar bu eylül telefonda nasıl bakıyor ? hiç telefonda fal baktırmadım da pek anlamadım.. bir de numarasını yazabilr misiniz ve ne kadara baktığını

X