-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
sıkısşınca kaç tabi ... hadi sanandaIyi aksamlar anitacim.
kes sesiniSenin burada diğer forumda bir arkadaşa yaptığın çok ağır bi itham vardı hatırlar mısın? ya da bak şöyle ifade edeyim sen burda ya da orda defaten anladığımız destan destan yazdığın hani öğütler saçtığın fal fetvaların vardı yaa.. ya da kullandığın ifadeler, en ufak bi eleştiride hadi güzelim hadi işine yani okuyan herkesin irrite olduğu üslupsuz,haddini aşan cümlelerin..
Ha kaldırım çiçeği de üslubuna yönelik bi atıftı.Senin dar skalandan nasıl algılandı bilmem.Keşke seni cidden tanıma şansım olsaydı o zaman problemlerini daha net teşhis edebilirdik.
Şahsım adına postlarda saydığın tüm hitapları umrum dışı yapıyorum, o kelimeler senin ağzında çok şık duruyor çünkü.
Hoşçakalll
Canım çok sevindim adına peki tarih olarak ne kadar sarktı?Merhaba Kızlarrr
Ben de geldim hem de çıkan fal haberiyle
Bu kadar olur kizzz @pofu
Biz seninle aynı dönemde baktırmıştık Eyleme...
Hatta sana çıktıkça içim erimedi desem yalan olur..
Amaaa çok çok şükür...
Benim de falım esas konum tam da eylemin dediği şekilde oldu.
Sonra tekrar aradım yine olacak dediği şey hemen gerçekleşti
Şu anda yine bekleme asamasindayim inşallah dediği yine olur.
Bu arada beni hatırlarsınız falları bırakip uzun süredir duâ ediyordum.
Çok şükür Rabbime dileğim kabul oldu diyeyim.
Sonuçta O istediği için oldu.
Not; Ben aylarca fal attım baktırdım online, telde, yüzyüze bana farklı hiç yorum yapılmamıştı.
Öyle de oldu.
Selena. Şehrazat. Hüma Bal. Fama. Saraylı. Şevval Erdal. Sevgi duman. Telde Didem ve en son Eylem hepsi bildi....
Ama Eylem çok farklı kızlar çalışma disiplini üslubu tarzı akiciligi bir harika. Bundan sonra baktirirsam sadece onu ararım diyorum enerjim tuttu.
Sadece @benazir ile yaşadığı olay için Üzgünüm. Kuzum senle yaşanan olaydan dolayi kizmistim eyleme ama kadının dediği herşey doğru çıktı teyit ettim yani ve dediği olayı da yaşadım.
Tarihe takilmayin biraz sarkabiliyor.
Öpüyorum hepinizi
Canım çok sevindim adına peki tarih olarak ne kadar sarktı?
Sen dediğin gibi dualara da yönelmiştin eminim onun etkisi fazlasıyla oldu bu durumuna hayırlısı olsun canım hakkındaSağol canım benim
Aslında vakitli birşey demişti o zaman insan pekk kestiremiyor.
Aslında umudumu kestigim anda oldu desem yeridir.
Sen dediğin gibi dualara da yönelmiştin eminim onun etkisi fazlasıyla oldu bu durumuna hayırlısı olsun canım hakkında
Merhaba Kızlarrr
Ben de geldim hem de çıkan fal haberiyle
Bu kadar olur kizzz @pofu
Biz seninle aynı dönemde baktırmıştık Eyleme...
Hatta sana çıktıkça içim erimedi desem yalan olur..
Amaaa çok çok şükür...
Benim de falım esas konum tam da eylemin dediği şekilde oldu.
Sonra tekrar aradım yine olacak dediği şey hemen gerçekleşti
Şu anda yine bekleme asamasindayim inşallah dediği yine olur.
Bu arada beni hatırlarsınız falları bırakip uzun süredir duâ ediyordum.
Çok şükür Rabbime dileğim kabul oldu diyeyim.
Sonuçta O istediği için oldu.
Not; Ben aylarca fal attım baktırdım online, telde, yüzyüze bana farklı hiç yorum yapılmamıştı.
Öyle de oldu.
Selena. Şehrazat. Hüma Bal. Fama. Saraylı. Şevval Erdal. Sevgi duman. Telde Didem ve en son Eylem hepsi bildi....
Ama Eylem çok farklı kızlar çalışma disiplini üslubu tarzı akiciligi bir harika. Bundan sonra baktirirsam sadece onu ararım diyorum enerjim tuttu.
Sadece @benazir ile yaşadığı olay için Üzgünüm. Kuzum senle yaşanan olaydan dolayi kizmistim eyleme ama kadının dediği herşey doğru çıktı teyit ettim yani ve dediği olayı da yaşadım.
Tarihe takilmayin biraz sarkabiliyor.
Öpüyorum hepinizi
yaa hiç yakışık alıyormu bu jaflar ayıp değilmikaldırım çiceği ne yaaa aşağalık seni
sen kimsin nesin be sen salak
defol git ağzımı bozdurma benim .ağlarım ağlamam sanane .ya manyağa bak . hayatımdan sanane . senin hayatınla ilgili ufak ilgim bile yok . salak seni defol hadi şimdi aptal yaratık
Kizlar benim baktırdığım kişinin Adı Eylem onu mu demek istediniz.bana da atar mısınız eylülün numarasını? ne kadara bakıyo? önce para mı yatırmam lazım?
kızlar bu eylül telefonda nasıl bakıyor ? hiç telefonda fal baktırmadım da pek anlamadım.. bir de numarasını yazabilr misiniz ve ne kadara baktığını
evet canım pardon ben eylül diye uydurdum resmenKizlar benim baktırdığım kişinin Adı Eylem onu mu demek istediniz.
Ona göre numara vereyim
ahah evet eylem demek istedik sanırımKizlar benim baktırdığım kişinin Adı Eylem onu mu demek istediniz.
Ona göre numara vereyim
eylem bir tek bana mı bilememiş
eylem bir tek bana mı bilememiş