iyi/kötü falcılar

Bu aralar çok usluyum
Geçen ay 4 haftanın 3nde banlıydım Cumhurbaşkanımız Mekke'ye gittiğinde, müminler birbirlerini taşlamak yerine daha isabetli taşlama yaparlar belki cumhurbaşkanımıza isabet ettirirler yazdım siyasete banlandım Bana dediler ki hakaret yasak. Ben de dedim ki hakaret değil temenni ama Mune yemedi

O değil ne yeri ne zamanı.. Din gerçekten çok önemli, neye inandığın değil sığınmak için harika bir olgu ama cidden bunun en doğru şekilde akrarılması, anlatılması lazım.Sonuçta topuk görünce bile duyguları kabaran, tabulaştıran, doğma gibi gören büyük çoğunluğnun artık iyice yozlaşmaya meyil ettiği şu zamanda en çok riayet edilen makamların çok dikkatli olması lazım. Diyanet in son fetvası beni şok etti, eminim onun en makul veya farklı bir açıklaması vardır ama.. yani sen güzel bir temennide bulunmuşsun, ben şahsen dilek olarak algıladım

Tam emin değilim ama sonradan eklenen ticari bir şeytan daha olduğunu duymuştum.. neyse öyle işte

Ulan baldan hem ortalığı fiştekle milleti banlat hem de bana laf et.....bittin sen kızım Bura benim topiğim alem buysa kral benin

Ahahaha banane gitmem daha epeyce burlardayim

Kizlar cherry topigi acmis olabilir amma yilin 11 ayini banli gecirdigini unutmayin. Cherry gider baldan kalir ina gore

Ayyy ne güzel canım belki tuhaf gelebilir sizlere ama ben duâ ettiğim zamanlarda arada fal baktırdım
Farklı bir bakış açım varr benim de hobi gibi.
Yaşadıklarıma Dışardan bir gözün bakması gibii...
Bir de anlık durumlar için gayet eğlenceli..
Olacak dediklerine zamanlara tarihlere fazla takılmadan Duâlarımı da eksik etmeden devam ediyorum hayatıma...

Aynen benim de hobi olarak hosuma gidiyor ama hobi biraz pahaliya donmeye basladi, iyi olmadi sanki :)

Aynen benim de hobi olarak hosuma gidiyor ama hobi biraz pahaliya donmeye basladi, iyi olmadi sanki :)

biz Golf oynamayı seviyoruz napalım , ya şey durumu oldu sanki, hani artık her gördüğümüze bodoslama dalmak yerine güvercin adımlarla yaklaşmak gibi, her gördüğümüz aksakallıyı dedemiz sanmamak gibi, her falcıyı da falcı sanmamak gibi, belki de artık fallara sarmak yerine yaprak sarmalarına sarılmak gibi, bilmem belki de yedik kaz etinden doyduk lezzetinden gibi.. ya da en doğrusu amann bananeee ya, en fazla ne olabilir ki artık demek gibi akışa küreksiz kaymak gibi..

Belki de benim uyku saatim gelmiştir, yatasım gelmiştir.. İyi deceler hepünüze

Aynen Atartin dediği gibi herkese değil iyice eleyip sonra baktiracaksin...
Ben zaten çok az kişiye baktırdım hep hissederek baktırdım yorumları hepsininde ama hepsininde aynıydı...
İşte enerji tutması diyelim....
O yüzden Cherry'cimm az ama öz baktır kii hobin harbii hobin olsun

Allah kabul etsin canım benim. Ben de bir türlü tam kılamadım, niyet edip bir şekilde cayıyorum Tembellik diyeceğim ama bahane olduğunu biliyorum.

Ulen bu Eylem bi bana uyuz gitti galiba

ahahahahaha gözümden yaş geldiiiii :)))))))))))))

ya bişey diycem sanki seruven ve fama cıkıyo gibi yaa. siz ne düsünüyorsunuz? eski falları okudum da baya dedikleri olmuş. ama mesela yakın tarıh beklemisim ben hep uzun vadede olmus. ilginc geldi paylasmak ıstedim.

sen buralardan ayrılma, siyaset sana yaramamış

kızlar tlf da ve kafede bakan tuğba nasıl...bi ara cok övülüyordu şimdilerde adı hiç yok.
ben msj yazdım 1 hafta sonra cvb yazdı ve 40mış 50 tl yaptım baktıracaksan yaz falan dedi.konuşma tarzı ve yaptığı kaba geldi.

Kahunvanga ile serkan ayni olamaz bana kahinvanga uyduruktu asla da atmam

Tuğba öyle o yüzden kişilik olarak sevilmiyor bence... Ben aslında beğenmemiştim tuğbayı ama iki dediği şey bende çıkıyoe sanırım... Ana şey çıkmadı... Daha süresi var zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…