iyi/kötü falcılar

Nesibe mesibe hesi bir kaç gün önceki olan olay itibariyle patlamış oldu. daha doğrusu zaten patlakmış da ben yeni öğrendim. tırt.

Sana çıktı mı kız?
Yok gelecekle ilgili dediklerine henüz var ama 2. Falı çok başarılıydı. İlk falı da iyiydi ama 2.yi daha çok beğendim. Selena abla çıkıyor bana biraz,aylın ve serkan çıktı bir konuda, Venüs amber de bir şeyi bildi. Aşk konusunda nesibe,Venüs amber ve selena dışındakiler hep patladı

Serkana yeni baktırdım beğendim ama koptummmmmmmm :)))) Her cümlesinde en az 2 kere hanımefendi var, evdekilere de okudum yerlere yattılar :)

Bence Serkan ile Sema aynı kişiler olabülürr

Yok sanmıyorum. Sema bana 4 kere baktı, serkan da 6_7 kere. Belki daha fazla :)) ben hiç benzetemedim ikisini.

ben çok sanıyorum yaa.. benim falımdaKİ olay örgüsü ve sebepler çok aynı :/

ben de Sema ya daha çok baktırdım , Serkan a bir ilk çıktığında bir de işte yakın zamanda.. ilk falı çok isabet değildi.. bu falı daha uzun, bilinmeyecek şeyleri bilmiş ve o bilinmeyecek şeyler Sema ya detaylıca söylenmiş şeyler tarafımdan.. Serkan ise dediğim gibi çok çok yuvarlak sorudan ve kartlardan çıkaramazdı isim dahi yoktu ne falda ne soruda..

Bana serkan ve aylın arkadaşın seni biriyle tanıştıracak sen beğenmeyereksin demiştiler dedikleri 2 hafta içinde oldu. Sema bana hiç tutturamadı ama serko tutturuyor biraz

falcı şule tek kelimeyle rezalet. serkanla da kahinvanga aynıydı bende.

Şule benim de fiyaskoydu benim için de serko ile semo aynı, diyorum hep vanga-fama-sema-serkan-bilge hatun ve hatta meryem kendi aralarında bir bağlantıları yoksa bileklerimi keserim , o kadar net söylüyorum yani

Selam hanımlarr,
Kahin vanga serkan evet biri şekerimli biri saygı değer hanımefendili. Tesadüfen okudum serkanın ilk falını tarihiyle çıkmış .2-3 dadandım tabi bakalım çıakrsa yazarım. Kahinvanga benzer yorum yapmıştı serkan tek daha iyi, Selena ya ben 3 fal attım bir şey filan çıktı, öyle nokta atışlı bir falcıda değil, anlamıyorum tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…