- 12 Temmuz 2011
- 4.830
- 1.854
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Hepsine baktırdım. Selena nesibe aylin bende tutturamadı malesef. An konusunda nesibe iyiydi ama diğerleri ortaEsas konu? Peki Selena, Nesibe, Aylin felan bakmış mıydı?
Yok gelecekle ilgili dediklerine henüz var ama 2. Falı çok başarılıydı. İlk falı da iyiydi ama 2.yi daha çok beğendim. Selena abla çıkıyor bana biraz,aylın ve serkan çıktı bir konuda, Venüs amber de bir şeyi bildi. Aşk konusunda nesibe,Venüs amber ve selena dışındakiler hep patladıSana çıktı mı kız?
Yok gelecekle ilgili dediklerine henüz var ama 2. Falı çok başarılıydı. İlk falı da iyiydi ama 2.yi daha çok beğendim. Selena abla çıkıyor bana biraz,aylın ve serkan çıktı bir konuda, Venüs amber de bir şeyi bildi. Aşk konusunda nesibe,Venüs amber ve selena dışındakiler hep patladı
Hahahah aynen. Ben de arkadaşlara okumuştum kızlar yerlere yattı :))Serkana yeni baktırdım beğendim ama koptummmmmmmm :)))) Her cümlesinde en az 2 kere hanımefendi var, evdekilere de okudum yerlere yattılar :)
Yok sanmıyorum. Sema bana 4 kere baktı, serkan da 6_7 kere. Belki daha fazla :)) ben hiç benzetemedim ikisini.Bence Serkan ile Sema aynı kişiler olabülürr
Yok sanmıyorum. Sema bana 4 kere baktı, serkan da 6_7 kere. Belki daha fazla :)) ben hiç benzetemedim ikisini.
Bana serkan ve aylın arkadaşın seni biriyle tanıştıracak sen beğenmeyereksin demiştiler dedikleri 2 hafta içinde oldu. Sema bana hiç tutturamadı ama serko tutturuyor birazben çok sanıyorum yaa.. benim falımdaKİ olay örgüsü ve sebepler çok aynı :/
ben de Sema ya daha çok baktırdım , Serkan a bir ilk çıktığında bir de işte yakın zamanda.. ilk falı çok isabet değildi.. bu falı daha uzun, bilinmeyecek şeyleri bilmiş ve o bilinmeyecek şeyler Sema ya detaylıca söylenmiş şeyler tarafımdan.. Serkan ise dediğim gibi çok çok yuvarlak sorudan ve kartlardan çıkaramazdı isim dahi yoktu ne falda ne soruda..
Bana serkan ve aylın arkadaşın seni biriyle tanıştıracak sen beğenmeyereksin demiştiler dedikleri 2 hafta içinde oldu. Sema bana hiç tutturamadı ama serko tutturuyor biraz
Aslında en iyisi yüzyüze baktırmak ama yol uzak işteİlginç cidden, benim 2sinin son falı neredeyse aynı :/
Aslında en iyisi yüzyüze baktırmak ama yol uzak işte
Günaydın arkadaşlar.yol uzun, vakit dar, biz yorgun, hayat kısa kuçlar uçuyor...
Günaydın arkadaşlar.
Kuş ölür, sen uçuşu hatırlaAtart
Bu arada istanbul topiğinde okuyorum tuğba varmış baktırdınız mı hiç?
Yok sanmıyorum. Sema bana 4 kere baktı, serkan da 6_7 kere. Belki daha fazla :)) ben hiç benzetemedim ikisini.
falcı şule tek kelimeyle rezalet. serkanla da kahinvanga aynıydı bende.
Ama serkan tek kesinlikle ve kesinlikle kağıt yorumlamıyor bence