-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Telefonda bakan Eylem'i buradan duyup baktırmıştım hayatımdaki durumları çok iyi bilmişti gelecekle ilgili dediklerinin çıkmasını bekliyordum çok önemli bir şey çıktı özel hayatımla ilgili
Yeni üyesiniz ve direk eylem i överek girdiniz ?? Hımmm ben de baktırdım anlık durumları iyiydi çok ama henüz çıkmadı siz de tarihiyle mi çıktı eğer reklam kokan hareketler yoksa
Ay bi alıntılama yapamadım .eylem i ben hiç bilgi vermeden çok beğendim.olmuş bitmiş her şeyi bildi tip tarifine kadar hatta 2 kişiyi de .söykedikleri güvendiklerimle aynı zamanlaması da bekliyorum.umarım yanılmaz bende çok tuttu
Bana ilk falı çıktı, ama şuan durumlarım karışık tekrar atacağım. Su falı at dedi daha detaylı oluyormuş, daha önce katinası çıktıKızlar serkan tek in dedikleri çıkan varmı durum analizi iyidi aslında ama dedigi çıkarmı bilemiyorum
banada ilk falı full çıktı ikinci %80 diyebilirim. İlk falı zamanlarıyla çıktı. Hemde hiç beklemedğim bir durumdan bahsetmişti. Dedim sallamış çıkınca direk ikinci falı atmıştım.
Cherry, bu Şule hangı sıtede? Bınnaz ve telwe harıcı deneyımım=0 cunku
Tesekkur ederım cherry, bu arada belırtmeden gecemeyecgım bayılıyorun senın hem avatarına hemde mesajlarını yazarken kullandıgın dıle. Çok sevımlı, şirin ve sıcak gelıyor ne bıleyım yaramaz ama sevımlı cocuklar gıbı:) Okurken bır bakıyorum yuzume bır gulumseme oturmus:)
Bu arada sen şuleye ne baktırmıstın tarot mu kahve mı? Yıne kasınıyorum...yıne kasınıyorum...Ama selena sende bende pek tutmamıstı bende de,seruvenın ılk falını sen begendım demıstın ben de begendım, o yuzden soruyorum. Bır de telwede onceden baktırıp da begendıgın cıddı anlamda kımler var?
MissCherryBlossom ceriiiiii ben daha fincanimi tingir mingir ettirirken sen tellwede binevs adinda bir falciya fal atip burada yorum yapmissin. Nasildir kiz elimde kredi kaldi atayim mi ?
Ne sandın kızım uçana kaçana baktırdım
Binevs kucağında çocuğu ola
Bana bakmamıştı fincanımda bir şey çıkmadı diye.
Ben de Asenat'ı başarılı buluyorum.
cnm byzmeleki dene istersenYok kucaginda cocugu olan demuas bu baska, demuasa da attim gitmedi hatun. Ay hepi topu 10 kredim var kaldim ortada
cnm byzmeleki dene istersen