- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Telefonda bakan Eylem'i buradan duyup baktırmıştım hayatımdaki durumları çok iyi bilmişti gelecekle ilgili dediklerinin çıkmasını bekliyordum çok önemli bir şey çıktı özel hayatımla ilgili
Yeni üyesiniz ve direk eylem i överek girdiniz ?? Hımmm ben de baktırdım anlık durumları iyiydi çok ama henüz çıkmadı siz de tarihiyle mi çıktı eğer reklam kokan hareketler yoksa
Niye böyle bir şey dediniz anlamadım Eylem'i ben de burada duydum baktırdım yani yeni bir falcı değil ki reklamını yapayım övme dediğiniz kısmı zaten hiç anlamadım çünkü siz de baktırmışsınız siz de anlık durumları iyi bildiğini söylemişsiniz zaten hem de birkaç kere. Yani sizin söylediğinizden farklı bir şey söylemedim bence biraz paranoya gelişmiş sizde burda dura dura :) Çıkan şeyin zamanına gelince zaten net bir zaman vermemişti bir zaman aralığı vermişti o verdiği zaman içinde oldu olmasını beklediğim bir şeydi olunca paylaşmak istedim.
Ay bi alıntılama yapamadım .eylem i ben hiç bilgi vermeden çok beğendim.olmuş bitmiş her şeyi bildi tip tarifine kadar hatta 2 kişiyi de .söykedikleri güvendiklerimle aynı zamanlaması da bekliyorum.umarım yanılmaz bende çok tuttu