iyi/kötü falcılar

Telefonda bakan Eylem'i buradan duyup baktırmıştım hayatımdaki durumları çok iyi bilmişti gelecekle ilgili dediklerinin çıkmasını bekliyordum çok önemli bir şey çıktı özel hayatımla ilgili

Yeni üyesiniz ve direk eylem i överek girdiniz ?? Hımmm ben de baktırdım anlık durumları iyiydi çok ama henüz çıkmadı siz de tarihiyle mi çıktı eğer reklam kokan hareketler yoksa

Niye böyle bir şey dediniz anlamadım Eylem'i ben de burada duydum baktırdım yani yeni bir falcı değil ki reklamını yapayım övme dediğiniz kısmı zaten hiç anlamadım çünkü siz de baktırmışsınız siz de anlık durumları iyi bildiğini söylemişsiniz zaten hem de birkaç kere. Yani sizin söylediğinizden farklı bir şey söylemedim bence biraz paranoya gelişmiş sizde burda dura dura :) Çıkan şeyin zamanına gelince zaten net bir zaman vermemişti bir zaman aralığı vermişti o verdiği zaman içinde oldu olmasını beklediğim bir şeydi olunca paylaşmak istedim.

Ay bi alıntılama yapamadım .eylem i ben hiç bilgi vermeden çok beğendim.olmuş bitmiş her şeyi bildi tip tarifine kadar hatta 2 kişiyi de .söykedikleri güvendiklerimle aynı zamanlaması da bekliyorum.umarım yanılmaz bende çok tuttu

E elnise ben burda 2 yıldır Varım evet beğendiğim herkesi söylüyorum aksini de .paranoya dediğin şey Tecrübe belki de sizin gibi çok çok yeni üye olup bi falcıyı çok çok övenler ya falcının kendisi ya da maşası Olduğu için böyle yaklaşım normal :KK66:

IYI FALLAR :KK66:

Gunaydın ben de binnazda birkac fal baktırdım. size durumları bildireyim;

Benna Kücüker; dedikleri ve verdiği zamanlar hiç biri çıkmadı.

Zeren Yıldız: verdiği tarihde birlikte bişeyler yapacaksınız demis. yapmayı bırak üstüne ayrıldık bile. evet gerçi beraber yıkıcı bişiler yapmış olduk.

Kesira Sirel: cümlelerle biraz oyun yapmş insan dinlerken sıkılıyor artık şu cümleyi kursun diye. evet durumla ilgili bikaç sey bildi ilk falında ve bir dediği olay çıktı. ama ikinci falı hiç olmadı ve olmayacak.

Ece gülen: durumu iyi bilmişti ama olmadı tabi. olamadı.

Rania Hadwa: tam bir sallamasyon.

gizem sitare: yuvarlak konuşmus nereye cekersen oraya gider. buna fal denmez yani.

yani işin özü binnazablada bir daha fal atmam. bana cok ciddiyetsiz gelmeye başladı. su kadınlar klübünde toplasıp bi site kursak en iyi falcıları da toplasak, yemin ediyorum paraya para demeyiz. :)

Tesekkur ederım cherry, bu arada belırtmeden gecemeyecgım bayılıyorun senın hem avatarına hemde mesajlarını yazarken kullandıgın dıle. Çok sevımlı, şirin ve sıcak gelıyor ne bıleyım yaramaz ama sevımlı cocuklar gıbı:) Okurken bır bakıyorum yuzume bır gulumseme oturmus:)

Bu arada sen şuleye ne baktırmıstın tarot mu kahve mı? Yıne kasınıyorum...yıne kasınıyorum...Ama selena sende bende pek tutmamıstı bende de,seruvenın ılk falını sen begendım demıstın ben de begendım, o yuzden soruyorum. Bır de telwede onceden baktırıp da begendıgın cıddı anlamda kımler var?

Son düzenleme:
Tesekkur ederım cherry, bu arada belırtmeden gecemeyecgım bayılıyorun senın hem avatarına hemde mesajlarını yazarken kullandıgın dıle. Çok sevımlı, şirin ve sıcak gelıyor ne bıleyım yaramaz ama sevımlı cocuklar gıbı:) Okurken bır bakıyorum yuzume bır gulumseme oturmus:)

Bu arada sen şuleye ne baktırmıstın tarot mu kahve mı? Yıne kasınıyorum...yıne kasınıyorum...Ama selena sende bende pek tutmamıstı bende de,seruvenın ılk falını sen begendım demıstın ben de begendım, o yuzden soruyorum. Bır de telwede onceden baktırıp da begendıgın cıddı anlamda kımler var?

Şuleye kahve baktırdım.
Kız dün telleede gezdim ama beğendiğim 2-3 kişi vardı zaten onları da göremedim.

Serüvenin ilk falı bana çıktı galiba. Sonraki biri çooook sallamasyondu 1 mg tutmadı. Bazen çok iyi bazen sallama bakıyor sanırsam.:)

Selena bende de hiç tutmadı.

Fal beğenimiz benzer galiba o zaman Nesibe ve Venüs derim:)

Sen Hümayı denedin mi?

Yok Cherryim denemedim Hüma Bal'ı. Telwede takılı kalmamın nedeni zaten Binnazdan nefret etmem. Fal baktırmak ıstesem yıne telweye donuyorumda binnazda hedıye kredım olmasına ragmen elım gıtmıyor.

Seruvene yakın zamanda baktırmam ama zaten bugune dek baktırdgm en ıyı fallardan bırıydı dıyeblrm. Demekkı uzun ara vermek lazım aynı falcıya yenıden fal gondermek ıcın.

MissCherryBlossom MissCherryBlossom ceriiiiii ben daha fincanimi tingir mingir ettirirken sen tellwede binevs adinda bir falciya fal atip burada yorum yapmissin. Nasildir kiz elimde kredi kaldi atayim mi ?

Ne sandın kızım uçana kaçana baktırdım :p

Binevs kucağında çocuğu olan genç hatun muydu?

Bana bakmamıştı fincanımda bir şey çıkmadı diye.

cnm byzmeleki dene istersen

Denedim sagolsun kirmayip bakmis ama pek begendigim soylenemez. Bir de berrin ulusoy ile birebir ayni senaryoyu cizmis. Bilemedim cunku iksiinde de nokta atisi yoktu. Sadece hayir boyle degil desen nerden biliyorsun demebilecek seyler yani acikca inkar edemezsin ama nokta atisi da yok aaa evet dogru diyebilecegim :KK50:

Yani acaba ayni kisiler mi diye icimden gecmedi degil.

X